Schatjes Prive

Gedwongen Klaarkomen

Kut dicht naaien tieten spuiten melk

Niemand hoeft te weten wat er hier achter de gordijnen plaats vindt. We kunnen veel langer knuffelen. We houden er alle twee van maar we durven nooit verder te gaan vanwege dat we moeder en zoon zijn. Aan de ene kant wilde ze zijn ontwikkeling niet in de weg staan, aan de andere kant wilde ze dat hij het liefst nog vele jaren thuis zou blijven.

Wat haar zoon in feite voorstelde was dat ze verder zouden gaan dan knuffelen maar dan stiekem, achter de gordijnen. Maar wat zou er gebeuren als hij wel met een vriendin aan kwam zetten? Ja, ze wilde wel degelijk maar durfde ze dat ook? Alles zou anders worden. Harrie zag haar denken, hij had nog steeds zijn hand op haar schouder en bukte nu om zijn moeder op haar wang te kussen. Je fantasie uit te leven?

Het mooie is dat we elkaar zo goed kennen dat je je nergens voor hoeft te schamen. Met haar tieten tegen zijn lijf en zijn staaf tegen haar onderbuik vonden de geopende monden elkaar en volgde er een lange tongzoen, de tweede van die avond. Met zijn arm stevig rond haar schouders en de hare rond zijn middel drukten ze zich weer dicht tegen elkaar en begonnen weer aan een diepe kus.

Zij was nu eenmaal een knuffel en zoenbeest en kon zich nu uitleven. Ze zoog zijn oorlelletje in haar mond en was de buitenwereld vergeten. Harrie vond het ook heerlijk maar was geiler dan ooit.

In een opwelling knoopte hij zijn broek los en stroopte die, met zijn slip, tot zijn enkels. Poe, hier kreeg ze weer rode koontjes van. Lichtelijk verbijsterd keek ze toe hoe haar zoon zich begon af te trekken en liet zich probleemloos door hem zoenen, ze opende zelfs weer haar mond toen zijn lippen de hare zochten.

De penis van haar zoon leek een beetje groter dan van haar overleden man en ze hunkerde naar een levende lul, maar dit was haar zoon, maar daarentegen ook weer een hoogst ongebruikelijke situatie. Haar volgende reactie zou van vitaal belang zijn maar ze volgde haar hart. Carolien had met haar man altijd een redelijk goed seksleven gehad, ze waren het experiment in bed niet uit de weg gegaan en wist hoe ze dit moest aanpakken.

Ze bevochtigde haar duim in haar mond en met een flinke klodder speeksel betaste ze de kroon van zijn pik wat zich vermengde met het voorzaad wat uit zijn pisgaatje kwam. Zijn lul stond haaks omhoog en hij spuwde als een orkaan zijn zaad de lucht in. Het kwakte neer over bijna de hele lengte van zijn t shirt, Carolien keek ademloos toe en voelde hoe de laatste klodders sperma op haar hand belandde.

Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat zijn moeder haar met sperma bedekte hand naar haar neus bracht en er wat aan snuffelde. Met een vinger van haar andere hand roerde ze wat in een kwakje zaad om de structuur uit te testen, gewoon uit nieuwsgierigheid. Zijn eerste stralen spoten namelijk als een soort dikke melk de lucht in maar de nadruppels waren nogal wat klodderig, zoiets als dik behangplaksel. De geur was daarentegen als van verse champignons die net uit het bakje kwamen.

Hm, ze hield wel van paddestoelen. Ze glimlachte verlegen toen Harrie zag wat ze deed en veegde haar besmeurde hand af aan zijn toch al natte t shirt waarop haar zoon wat rechter overeind ging zitten en zijn shirt uitdeed. Toen hij even niets kon zien stopte ze de andere vinger in haar mond waar net nog een kloddertje sperma aanhing.

Harrie maakte geen aanstalten een ander t shirt aan te doen, in plaats daarvan stroopte hij zijn broeken verder van zijn benen en schoof ze over zijn voeten, zijn sokken gingen mee.

Carolien keek nu met zeer gemengde gevoelens naar haar naakte zoon en wist zich even geen raad met de situatie. Ze bewonderde zijn gespierde jongenslijf, ze keek met ontzag naar zijn half stijve piemel waar een dikke witte druppel aan zijn eikel hing en wachtte gespannen af wat er verder zou gebeuren ze voelde zich behoorlijk opgelaten naast haar blote zoon.

Harrie antwoordde niet eens en begon door de stof van haar bloes zachtjes in haar borsten te knijpen, op zoek naar haar tepels. Carolien leek bevroren maar liet hem wel zijn gang gaan, ook toen hij de knoopjes van haar bloes losmaakte. Haar bloes viel open en vol begeerte keek hij naar de witte BH die de helft van haar grote borsten bedekte. Dat lukte dus totaal niet. Intussen besloot zijn moeder hem zijn zin maar te geven; ze liet hem aan haar borstvlees lebberen en deed zelf haar handen achter haar rug om de BH open te maken.

De bovenste rand zakte tot aan haar tepels en enthousiast zakte hij ook met zijn tong. Ze bleef verlegen zitten terwijl haar zoon haar borsten bewonderde.

Hij vond ze prachtig! Ze waren bijna zo groot als meloenen maar wel minder stevig. Ze zakten wat naar beneden maar haar stijve tepels hingen niet onderaan het borstvlees, ze staken nog fier naar voren. Nu was het haar beurt om achterover te vallen maar steunde het hoofd van Harrie om het kontact met zijn mond niet te verliezen.

Hij lag half over haar heen en deed zich op allerlei manieren tegoed aan haar tieten. Hij zoog aan haar tepels, melkte met zijn handen het borstvlees alsof er nog moedermelk in zou zitten en was de wereld om zich heen vergeten. Carolien vond het heerlijk maar ze lag niet helemaal lekker. Zo achterover op dat smalle bed raakten haar voeten nauwelijks nog de vloer en haar benen kon ze op die manier helemaal niet spreiden. Hij ging weer half over haar heen liggen en zijn handen en mond vonden haar borsten meteen weer; hij was er dol op.

Geef me je melk. Drink van mammies melk. Ze voelde een grote liefde en tevredenheid over zich en werkte volledig mee toen hij haar broek losmaakte en hij daarna de broek met haar slip uitdeed; het leek haar zo logisch om ook naakt te zijn. Ze bood nu zelf haar uiers aan Harrie aan toen die met zijn hand van haar voeten zich een weg kriebelde naar haar kletsnatte kut.

Haar schaamlippen stonden al open toen ze zijn wijsvinger in haar ontving en spreidde haar benen nog wijder toen hij er een vinger bij deed. Zijn duim kroelde door haar dik bosje kuthaar om haar clitoris te zoeken. Haar lijf begon te schokken toen hij het kleine knobbeltje had gevonden en prompt probeerde ze een halve tiet in zijn zuigende mond te stoppen.

Wat gebeurt er allemaal!!!!!!!! Haar kutsappen vloeiden nu via zijn neukende vingers en bilspleet op het onderlaken en hij verhoogde het tempo. Harrie vond het zelf ook zalig, de warme gladde kutwanden voelden heerlijk aan en zijn pik was zo hard als staal die onbewust tegen haar heup aan het droogneuken was.

Hij hield zijn moeder stevig vast toen ze haar climax beleefde. Eerst verkrampte haar lijf, ze spande al haar spieren samen en liet zich daarna met een luide zucht ontspannen, het leek wel of ze helemaal leegliep. Maar haar lieve kleine schat wilde meer; hij kroop op zijn moeder, wurmde zich tussen haar half geopende dijen en plaatste zijn paal tegen haar schaamlippen aan.

Voor Carolien daar commentaar zou kunnen geven stootte hij zijn achttien centimeter tot de helft in haar kut. Ze schrok er een beetje van en keek hem met grote ogen aan.

Hij drong steeds dieper tot haar door tot zijn pik haar kut helemaal vulde. Toen ze zijn top tegen haar baarmoeder voelde aanstoten kwam bij haar het genot helemaal terug. Ze spande haar benen om de zijne en trok ze zo hoog op dat haar enkels tegen zijn stotende kont kwamen om hem zo diep mogelijk in zich te voelen; het was tenslotte haar eigen kind. Uit haar baarmoeder was hij geboren dus mocht hij alleen er ook weer in. Ze neukten en neukten maar. Het was Carolien die een nieuw orgasme aan voelde komen; in afwachting van deze storm spande ze haar lijf weer samen, inclusief haar vaginale spieren zodat Harrie nu in een smalle kut lag te neuken.

Toen Harrie zich wat oprichtte schoof ze haar handen onder haarschuddende borsten en duwde ze omhoog zodat hij haar tepels weer met zijn mond kon verwennen. Hij begon zelfs een beetje op een tepel te kauwen en door die pijnscheuten kwam Carolien heftig klaar. Maar ook hij was dicht in de buurt en kwam spontaan op een ander idee. Het kwam weer op haar moedertieten neer. Hij haalde zijn lul uit haar soppende kut, beklom haar en legde zijn pulserende lid tussen haar borsten. Haar gezicht was wat opzij gevallen en er liep een straaltje speeksel uit haar mond maar deze opdracht bracht haar weer een beetje bij de les.

Gebiologeerd keek ze naar zijn kloppende eikel en drukte haar tieten samen waarop haar zoon weer begon te neuken. Ze vond het superopwindend en keek afwisselend naar zijn pik en zijn verwrongen gezicht. Het duurde maar even toen hij zijn hoogtepunt kreeg.

Het zaad kwakte tegen haar ogen, haar neus haar mand en in haar kapsel, een tweede bedekte haar hele gezicht en droop alras op het kussen. De derde, zwakkere, straal kwam niet verder dan de bovenkant van haar tieten. Hij liet even zijn kont zakken om op adem te komen en zag dat Carolien zijn sperma met haar tong van haar lippen likte en naar binnenwerkte. Dat was zo inspirerend dat hij zijn billen weer oprichtte en nog wat naar boven schoof; woorden waren overbodig.

Zijn moeder zag de pik van haar zoon vlak voor haar ogen en opende haar mond. Ze likte de nakomende druppels zaad van zijn eikel en molk met haar vingers het laatste restje via de pisbuis naar boven. Hij schoof nog wat hoger en Carolien nam de halfslappe pik in haar mond. Ze proefde haar eigen sappen die vermengd waren met de smaak van zijn zweet en zaadgeur. Hij klom van haar af en ging naast haar liggen.

Door dat smalle bed lagen ze dicht tegen elkaar en al vlug vonden de monden elkaar weer. Ze geneerde zich wel een beetje maar Harrie drong aan en bovendien moest ze hoognodig. Toen de eerste gouden straal haar lichaam verliet voelde ze toch iets van opluchting en perste vervolgens al de urine uit haar blaas.

Later droogden ze elkaar af en gingen bloot naar beneden om wat bij te foerageren. Zij bakte een eitje voor hem terwijl hij bewonderend naar haar lijf keek. Haar stevige billen, die magnifieke tieten en die bleke huidskleur. Hij voelde zijn pik weer verstijven en na de avondsnack gingen ze weer naar boven, nu naar haar kamer.

Voor Carolien was dit een bevestiging van een nieuw leven, na het overlijden van haar man was er geen enkele andere vent in haar kamer geweest maar Harrie accepteerde ze nu moeiteloos als haar nieuwe vriend, echtgenoot, knuffelbeer of hoe je het noemen wilt.

Hij knuffelde haar hele lijf, likte voorzichtig haar rauw geneukte schaamlippen en beklom haar voor de tweede keer. Joke trok haar jas uit en ik zag dat ze een bloes droeg met knopen aan de voorkant.

Als hoer wist ze wat de mannen wilden. Ik ben heter dan normaal. Voor het zoenen en zuigen van m'n tieten vraag ik een geeltje extra. Als een vent mijn kut wil likken komt er nog eens een geeltje bij. Je gaat maar lekker je gang. Wel 'ns een zwangere vrouw geneukt? Hij kan ons toch niet op heterdaad betrappen als we in volle aktie zijn? Hij heeft me de straat op getrapt toen hij hoorde dat ik met een jong zat.

Een zwangere vrouw verdient geen cent. En ze leek in niets meer op een hoer. Ik ging naast haar zittn en nam haar knappe kopje tussen mijn handen, keek diep in haar peilloze ogen en zag de volle rode lippen langzaam en trillend opengaan. Ze zoende zalig en ik had grote moeite om haar niet meteen te nemen. Haar lippen waren zacht en vol, drukten, persten en wreven de mijne, haar tong was nat en spits, streelde de mijne en zij zoog mijn speeksel in haar mondholte, waar het zich met het hare vermengde, spuugde het terug en zoog het grommend weer in haar mond, proefde het en slikte het door.

Toen was ik aan de beurt. Ik zoog haar mondsap in mijn mond, liet het genietend door mijn mondholte cirkuleren en perste het terug in haar gulzig zuigende mond.

Zij had inmiddels nieuw speeksel geproduceerd en liet het allemaal in mijn mond vloeien, ik proefde het en slikte het beetje voor beetje door. Wat geil werden we daar van. Ik maakte ondertussen haar bloes los en verwijderde de beha, waarna ik met twee prachtige volle borsten in mijn handen zat. Oooooch, wat masseer je ze lief, aaaaach! Hoe zou de melk van een vrouw smaken?

Ik wilde alles drinken, tot de laatste druppel. Joke keek me lachend aan. Het was een zalig gevoel toen ik de eerste druppel lauwwarm op mijn tong voelde vloeien. Joke kreunde zacht en sloot haar ogen. De tepel was hard en veerkrachtig in mijn mond en toen ik er wat harder aan begon te lurken werd de stroom melk groter.

Warm en zoet liep het in mijn mond en ik slikte het met harder wordende pik door. Zalig is die moedermelk, ik kan het aanbevelen. En het kan nooit slecht zijn, want hoeveel baby's zijn er in de loop de eeuwen niet mee grootgebracht?

Ik was natuurlijk geen baby meer, maar een tiet is voor een man, al is hij zeventig, altijd aantrekkelijk. Het was de linkertiet die ik eerst had genomen en toen er niet veel meer dan een enkel drupje uit kwam nam ik de andere tussen mijn lippen en begon opnieuw genotvol te zuigen aan het stijve knopje.

Haar buitenste schaamlippen stonden al open en toen ik er een vingertop tussen legde voelde het glibberig aan. Ze spreidde haar benen en toen ik eerst een vinger in haar schede stak zakte zij onderuit en voelde ik haar tepel harder worden tegen mijn tong.

We waren er nog lang niet. Ik was moe van het melkzuigen en pauzeerde even. Een tweede vinger paste makkelijk in haar vagina en ik bewoog ze nu allebei als een neukende lul in en uit haar kut die lekkere smakkenden en zuigende geluidjes maakte. Ze had een beste kut, daar zou ik mijn hete lul langzaam in schuiven. In en uit, draaien en wrikken en tenslotte alles in haar buik sprietsen. Wat een lekker wijf, jammer dat zij hoer was en een dikke buik had.

Met het vingeren had ik daar geen last van en zij kennelijk ook niet want ze lag te schokken en te wippen onder mijn friemelende vingers. Ze opende haar ogen en keek me heet aan. Mijn tiet is ook nog niet leeg, zuig je niet door? Het rook heerlijk kruidig en ik likte ze een voor een af. Vijf minutn en de zaak was gepiept. Ik gaf allebei die heerlijke joekels nog een kusje, beet in de tepeltjes en begon Joke van al haar kleren te ontdoen.

Ze mocht er zijn, ondanks haar enorme buik, waar vast een tweeling in zat! Er hangt een draad aan, mag ik? Als hoer had zij daarin natuurlijk grote ervaring opgedaan en toen ik haar vroeg of zij voor veel geld de mannen zonder kapotje afzoog schudde zij haar hoofd, liet mijn pik los en zei: Weet je dat sommige kerels naar drie hoeren gaan?

Ik bedoel op één avond. Hij was om acht uur begonnen en toen hij bij mij kwam was het twee uur. Hij kreeg hem met de grootste moeite nog stijf! Zo heet ben ik niet. Ik zou wel een keer of drie in jou klaar willen komen. Geef mijn portie maar aan fikkie. Maar ik kan me niet voorstellen dat je een zwangere vrouw wilt neuken, lieve jongen van me. Joke, ik kan me niet indenken dat ik hem straks tussen je dijen zal steken.

Zeg maar hoe je me wilt hebben.

...

Nuru massage nijmegen gratis sexdate groningen
Niemand hoeft te weten wat er hier achter de gordijnen plaats vindt. We kunnen veel langer knuffelen. We houden er alle twee van maar we durven nooit verder te gaan vanwege dat we moeder en zoon zijn. Aan de ene kant wilde ze zijn ontwikkeling niet in de weg staan, aan de andere kant wilde ze dat hij het liefst nog vele jaren thuis zou blijven. Wat haar zoon in feite voorstelde was dat ze verder zouden gaan dan knuffelen maar dan stiekem, achter de gordijnen.

Maar wat zou er gebeuren als hij wel met een vriendin aan kwam zetten? Ja, ze wilde wel degelijk maar durfde ze dat ook? Alles zou anders worden. Harrie zag haar denken, hij had nog steeds zijn hand op haar schouder en bukte nu om zijn moeder op haar wang te kussen. Je fantasie uit te leven? Het mooie is dat we elkaar zo goed kennen dat je je nergens voor hoeft te schamen.

Met haar tieten tegen zijn lijf en zijn staaf tegen haar onderbuik vonden de geopende monden elkaar en volgde er een lange tongzoen, de tweede van die avond. Met zijn arm stevig rond haar schouders en de hare rond zijn middel drukten ze zich weer dicht tegen elkaar en begonnen weer aan een diepe kus. Zij was nu eenmaal een knuffel en zoenbeest en kon zich nu uitleven. Ze zoog zijn oorlelletje in haar mond en was de buitenwereld vergeten.

Harrie vond het ook heerlijk maar was geiler dan ooit. In een opwelling knoopte hij zijn broek los en stroopte die, met zijn slip, tot zijn enkels. Poe, hier kreeg ze weer rode koontjes van.

Lichtelijk verbijsterd keek ze toe hoe haar zoon zich begon af te trekken en liet zich probleemloos door hem zoenen, ze opende zelfs weer haar mond toen zijn lippen de hare zochten. De penis van haar zoon leek een beetje groter dan van haar overleden man en ze hunkerde naar een levende lul, maar dit was haar zoon, maar daarentegen ook weer een hoogst ongebruikelijke situatie. Haar volgende reactie zou van vitaal belang zijn maar ze volgde haar hart.

Carolien had met haar man altijd een redelijk goed seksleven gehad, ze waren het experiment in bed niet uit de weg gegaan en wist hoe ze dit moest aanpakken. Ze bevochtigde haar duim in haar mond en met een flinke klodder speeksel betaste ze de kroon van zijn pik wat zich vermengde met het voorzaad wat uit zijn pisgaatje kwam.

Zijn lul stond haaks omhoog en hij spuwde als een orkaan zijn zaad de lucht in. Het kwakte neer over bijna de hele lengte van zijn t shirt, Carolien keek ademloos toe en voelde hoe de laatste klodders sperma op haar hand belandde. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat zijn moeder haar met sperma bedekte hand naar haar neus bracht en er wat aan snuffelde. Met een vinger van haar andere hand roerde ze wat in een kwakje zaad om de structuur uit te testen, gewoon uit nieuwsgierigheid.

Zijn eerste stralen spoten namelijk als een soort dikke melk de lucht in maar de nadruppels waren nogal wat klodderig, zoiets als dik behangplaksel. De geur was daarentegen als van verse champignons die net uit het bakje kwamen. Hm, ze hield wel van paddestoelen. Ze glimlachte verlegen toen Harrie zag wat ze deed en veegde haar besmeurde hand af aan zijn toch al natte t shirt waarop haar zoon wat rechter overeind ging zitten en zijn shirt uitdeed.

Toen hij even niets kon zien stopte ze de andere vinger in haar mond waar net nog een kloddertje sperma aanhing. Harrie maakte geen aanstalten een ander t shirt aan te doen, in plaats daarvan stroopte hij zijn broeken verder van zijn benen en schoof ze over zijn voeten, zijn sokken gingen mee. Carolien keek nu met zeer gemengde gevoelens naar haar naakte zoon en wist zich even geen raad met de situatie.

Ze bewonderde zijn gespierde jongenslijf, ze keek met ontzag naar zijn half stijve piemel waar een dikke witte druppel aan zijn eikel hing en wachtte gespannen af wat er verder zou gebeuren ze voelde zich behoorlijk opgelaten naast haar blote zoon. Harrie antwoordde niet eens en begon door de stof van haar bloes zachtjes in haar borsten te knijpen, op zoek naar haar tepels.

Carolien leek bevroren maar liet hem wel zijn gang gaan, ook toen hij de knoopjes van haar bloes losmaakte. Haar bloes viel open en vol begeerte keek hij naar de witte BH die de helft van haar grote borsten bedekte. Dat lukte dus totaal niet.

Intussen besloot zijn moeder hem zijn zin maar te geven; ze liet hem aan haar borstvlees lebberen en deed zelf haar handen achter haar rug om de BH open te maken.

De bovenste rand zakte tot aan haar tepels en enthousiast zakte hij ook met zijn tong. Ze bleef verlegen zitten terwijl haar zoon haar borsten bewonderde. Hij vond ze prachtig! Ze waren bijna zo groot als meloenen maar wel minder stevig. Ze zakten wat naar beneden maar haar stijve tepels hingen niet onderaan het borstvlees, ze staken nog fier naar voren. Nu was het haar beurt om achterover te vallen maar steunde het hoofd van Harrie om het kontact met zijn mond niet te verliezen.

Hij lag half over haar heen en deed zich op allerlei manieren tegoed aan haar tieten. Hij zoog aan haar tepels, melkte met zijn handen het borstvlees alsof er nog moedermelk in zou zitten en was de wereld om zich heen vergeten. Carolien vond het heerlijk maar ze lag niet helemaal lekker.

Zo achterover op dat smalle bed raakten haar voeten nauwelijks nog de vloer en haar benen kon ze op die manier helemaal niet spreiden. Hij ging weer half over haar heen liggen en zijn handen en mond vonden haar borsten meteen weer; hij was er dol op. Geef me je melk. Drink van mammies melk.

Ze voelde een grote liefde en tevredenheid over zich en werkte volledig mee toen hij haar broek losmaakte en hij daarna de broek met haar slip uitdeed; het leek haar zo logisch om ook naakt te zijn. Ze bood nu zelf haar uiers aan Harrie aan toen die met zijn hand van haar voeten zich een weg kriebelde naar haar kletsnatte kut. Haar schaamlippen stonden al open toen ze zijn wijsvinger in haar ontving en spreidde haar benen nog wijder toen hij er een vinger bij deed.

Zijn duim kroelde door haar dik bosje kuthaar om haar clitoris te zoeken. Haar lijf begon te schokken toen hij het kleine knobbeltje had gevonden en prompt probeerde ze een halve tiet in zijn zuigende mond te stoppen. Wat gebeurt er allemaal!!!!!!!! Haar kutsappen vloeiden nu via zijn neukende vingers en bilspleet op het onderlaken en hij verhoogde het tempo.

Harrie vond het zelf ook zalig, de warme gladde kutwanden voelden heerlijk aan en zijn pik was zo hard als staal die onbewust tegen haar heup aan het droogneuken was.

Hij hield zijn moeder stevig vast toen ze haar climax beleefde. Eerst verkrampte haar lijf, ze spande al haar spieren samen en liet zich daarna met een luide zucht ontspannen, het leek wel of ze helemaal leegliep.

Maar haar lieve kleine schat wilde meer; hij kroop op zijn moeder, wurmde zich tussen haar half geopende dijen en plaatste zijn paal tegen haar schaamlippen aan. Voor Carolien daar commentaar zou kunnen geven stootte hij zijn achttien centimeter tot de helft in haar kut.

Ze schrok er een beetje van en keek hem met grote ogen aan. Hij drong steeds dieper tot haar door tot zijn pik haar kut helemaal vulde. Toen ze zijn top tegen haar baarmoeder voelde aanstoten kwam bij haar het genot helemaal terug. Ze spande haar benen om de zijne en trok ze zo hoog op dat haar enkels tegen zijn stotende kont kwamen om hem zo diep mogelijk in zich te voelen; het was tenslotte haar eigen kind.

Uit haar baarmoeder was hij geboren dus mocht hij alleen er ook weer in. Ze neukten en neukten maar. Het was Carolien die een nieuw orgasme aan voelde komen; in afwachting van deze storm spande ze haar lijf weer samen, inclusief haar vaginale spieren zodat Harrie nu in een smalle kut lag te neuken. Toen Harrie zich wat oprichtte schoof ze haar handen onder haarschuddende borsten en duwde ze omhoog zodat hij haar tepels weer met zijn mond kon verwennen.

Hij begon zelfs een beetje op een tepel te kauwen en door die pijnscheuten kwam Carolien heftig klaar. Maar ook hij was dicht in de buurt en kwam spontaan op een ander idee. Het kwam weer op haar moedertieten neer.

Hij haalde zijn lul uit haar soppende kut, beklom haar en legde zijn pulserende lid tussen haar borsten. Haar gezicht was wat opzij gevallen en er liep een straaltje speeksel uit haar mond maar deze opdracht bracht haar weer een beetje bij de les.

Gebiologeerd keek ze naar zijn kloppende eikel en drukte haar tieten samen waarop haar zoon weer begon te neuken. Ze vond het superopwindend en keek afwisselend naar zijn pik en zijn verwrongen gezicht.

Het duurde maar even toen hij zijn hoogtepunt kreeg. Het zaad kwakte tegen haar ogen, haar neus haar mand en in haar kapsel, een tweede bedekte haar hele gezicht en droop alras op het kussen. De derde, zwakkere, straal kwam niet verder dan de bovenkant van haar tieten. Hij liet even zijn kont zakken om op adem te komen en zag dat Carolien zijn sperma met haar tong van haar lippen likte en naar binnenwerkte.

Dat was zo inspirerend dat hij zijn billen weer oprichtte en nog wat naar boven schoof; woorden waren overbodig. Zijn moeder zag de pik van haar zoon vlak voor haar ogen en opende haar mond.

Ze likte de nakomende druppels zaad van zijn eikel en molk met haar vingers het laatste restje via de pisbuis naar boven. Hij schoof nog wat hoger en Carolien nam de halfslappe pik in haar mond. Ze proefde haar eigen sappen die vermengd waren met de smaak van zijn zweet en zaadgeur. Hij klom van haar af en ging naast haar liggen. Door dat smalle bed lagen ze dicht tegen elkaar en al vlug vonden de monden elkaar weer.

Ze geneerde zich wel een beetje maar Harrie drong aan en bovendien moest ze hoognodig. Toen de eerste gouden straal haar lichaam verliet voelde ze toch iets van opluchting en perste vervolgens al de urine uit haar blaas.

Later droogden ze elkaar af en gingen bloot naar beneden om wat bij te foerageren. Zij bakte een eitje voor hem terwijl hij bewonderend naar haar lijf keek. Haar stevige billen, die magnifieke tieten en die bleke huidskleur. Hij voelde zijn pik weer verstijven en na de avondsnack gingen ze weer naar boven, nu naar haar kamer. Voor Carolien was dit een bevestiging van een nieuw leven, na het overlijden van haar man was er geen enkele andere vent in haar kamer geweest maar Harrie accepteerde ze nu moeiteloos als haar nieuwe vriend, echtgenoot, knuffelbeer of hoe je het noemen wilt.

Hij knuffelde haar hele lijf, likte voorzichtig haar rauw geneukte schaamlippen en beklom haar voor de tweede keer. Joke trok haar jas uit en ik zag dat ze een bloes droeg met knopen aan de voorkant. Als hoer wist ze wat de mannen wilden. Ik ben heter dan normaal. Voor het zoenen en zuigen van m'n tieten vraag ik een geeltje extra.

Als een vent mijn kut wil likken komt er nog eens een geeltje bij. Je gaat maar lekker je gang. Wel 'ns een zwangere vrouw geneukt? Hij kan ons toch niet op heterdaad betrappen als we in volle aktie zijn?

Hij heeft me de straat op getrapt toen hij hoorde dat ik met een jong zat. Een zwangere vrouw verdient geen cent. En ze leek in niets meer op een hoer. Ik ging naast haar zittn en nam haar knappe kopje tussen mijn handen, keek diep in haar peilloze ogen en zag de volle rode lippen langzaam en trillend opengaan.

Ze zoende zalig en ik had grote moeite om haar niet meteen te nemen. Haar lippen waren zacht en vol, drukten, persten en wreven de mijne, haar tong was nat en spits, streelde de mijne en zij zoog mijn speeksel in haar mondholte, waar het zich met het hare vermengde, spuugde het terug en zoog het grommend weer in haar mond, proefde het en slikte het door.

Toen was ik aan de beurt. Ik zoog haar mondsap in mijn mond, liet het genietend door mijn mondholte cirkuleren en perste het terug in haar gulzig zuigende mond.

Zij had inmiddels nieuw speeksel geproduceerd en liet het allemaal in mijn mond vloeien, ik proefde het en slikte het beetje voor beetje door. Wat geil werden we daar van. Ik maakte ondertussen haar bloes los en verwijderde de beha, waarna ik met twee prachtige volle borsten in mijn handen zat. Oooooch, wat masseer je ze lief, aaaaach! Hoe zou de melk van een vrouw smaken?

Ik wilde alles drinken, tot de laatste druppel. Joke keek me lachend aan. Het was een zalig gevoel toen ik de eerste druppel lauwwarm op mijn tong voelde vloeien. Joke kreunde zacht en sloot haar ogen. De tepel was hard en veerkrachtig in mijn mond en toen ik er wat harder aan begon te lurken werd de stroom melk groter. Warm en zoet liep het in mijn mond en ik slikte het met harder wordende pik door. Zalig is die moedermelk, ik kan het aanbevelen.

En het kan nooit slecht zijn, want hoeveel baby's zijn er in de loop de eeuwen niet mee grootgebracht? Ik was natuurlijk geen baby meer, maar een tiet is voor een man, al is hij zeventig, altijd aantrekkelijk. Het was de linkertiet die ik eerst had genomen en toen er niet veel meer dan een enkel drupje uit kwam nam ik de andere tussen mijn lippen en begon opnieuw genotvol te zuigen aan het stijve knopje.

Haar buitenste schaamlippen stonden al open en toen ik er een vingertop tussen legde voelde het glibberig aan. Ze spreidde haar benen en toen ik eerst een vinger in haar schede stak zakte zij onderuit en voelde ik haar tepel harder worden tegen mijn tong. We waren er nog lang niet.

Ik was moe van het melkzuigen en pauzeerde even. Een tweede vinger paste makkelijk in haar vagina en ik bewoog ze nu allebei als een neukende lul in en uit haar kut die lekkere smakkenden en zuigende geluidjes maakte.

Ze had een beste kut, daar zou ik mijn hete lul langzaam in schuiven. In en uit, draaien en wrikken en tenslotte alles in haar buik sprietsen. Wat een lekker wijf, jammer dat zij hoer was en een dikke buik had. Met het vingeren had ik daar geen last van en zij kennelijk ook niet want ze lag te schokken en te wippen onder mijn friemelende vingers.

Ze opende haar ogen en keek me heet aan. Mijn tiet is ook nog niet leeg, zuig je niet door? Het rook heerlijk kruidig en ik likte ze een voor een af. Vijf minutn en de zaak was gepiept. Ik gaf allebei die heerlijke joekels nog een kusje, beet in de tepeltjes en begon Joke van al haar kleren te ontdoen.

Ze mocht er zijn, ondanks haar enorme buik, waar vast een tweeling in zat! Er hangt een draad aan, mag ik? Als hoer had zij daarin natuurlijk grote ervaring opgedaan en toen ik haar vroeg of zij voor veel geld de mannen zonder kapotje afzoog schudde zij haar hoofd, liet mijn pik los en zei: Weet je dat sommige kerels naar drie hoeren gaan? Ik bedoel op één avond. Hij was om acht uur begonnen en toen hij bij mij kwam was het twee uur. Hij kreeg hem met de grootste moeite nog stijf!

Zo heet ben ik niet. Ik zou wel een keer of drie in jou klaar willen komen. Geef mijn portie maar aan fikkie. Maar ik kan me niet voorstellen dat je een zwangere vrouw wilt neuken, lieve jongen van me. Joke, ik kan me niet indenken dat ik hem straks tussen je dijen zal steken.

Zeg maar hoe je me wilt hebben.

...


School school sex prive contact


In en uit, draaien en wrikken en tenslotte alles in haar buik sprietsen. Wat een lekker wijf, jammer dat zij hoer was en een dikke buik had. Met het vingeren had ik daar geen last van en zij kennelijk ook niet want ze lag te schokken en te wippen onder mijn friemelende vingers. Ze opende haar ogen en keek me heet aan.

Mijn tiet is ook nog niet leeg, zuig je niet door? Het rook heerlijk kruidig en ik likte ze een voor een af. Vijf minutn en de zaak was gepiept. Ik gaf allebei die heerlijke joekels nog een kusje, beet in de tepeltjes en begon Joke van al haar kleren te ontdoen. Ze mocht er zijn, ondanks haar enorme buik, waar vast een tweeling in zat!

Er hangt een draad aan, mag ik? Als hoer had zij daarin natuurlijk grote ervaring opgedaan en toen ik haar vroeg of zij voor veel geld de mannen zonder kapotje afzoog schudde zij haar hoofd, liet mijn pik los en zei: Weet je dat sommige kerels naar drie hoeren gaan? Ik bedoel op één avond. Hij was om acht uur begonnen en toen hij bij mij kwam was het twee uur.

Hij kreeg hem met de grootste moeite nog stijf! Zo heet ben ik niet. Ik zou wel een keer of drie in jou klaar willen komen. Geef mijn portie maar aan fikkie. Maar ik kan me niet voorstellen dat je een zwangere vrouw wilt neuken, lieve jongen van me. Joke, ik kan me niet indenken dat ik hem straks tussen je dijen zal steken. Zeg maar hoe je me wilt hebben. Wil je me lekker van achteren neuken? Zoals de hondjes het doen, geile beer van me? Of zittend of staande, zeg het maar.

Jongen, wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb. Staande en van achteren, kom op met je lekkere lul. Die machtige kont zal ik nooit ergeten, evenmin als de mooie benen en de open kut onder de bilnaad. De schaamlippen waren behaard en stonden open om me te ontvangen.

Ik ging achter Joke staan en streelde haar kont. Het was mooi en lekker, om zo je lul in te steken Probeer eerst m'n kutje maar, smeer dan met je vinger wat sap aan mijn sterretje en steek je lul in mijn anus. De meeste mannen worden gek als ze in mijn kont zitten te porren en ik vond het ook wel lekker zo'n keertje.

Ga nu normaal staan, pik tegen mijn gaatje en dan druk ik hem erin. Lekker in het zwangere hoertje spuiten, mmmmm, wat heet ben ik op je. O, die lekkere grote buik met het kind erin. Ik neuk je zwangere kut, schatje. Als er geen kind in zat zou ik je zwanger maken, zo vol is mijn zak. Een kind zou je me moeten neukeen. Het was niet moeilijk die te vinden want hij stak recht vooruit en was bikkelhard.

Anke komt weer tot rust, haar benen trillen, Marcus trekt zijn pik terug, Renate hijgt met lange diepe gierende halen, terwijl er een stroom dik wit zaad langs haar mondhoeken over haar kin druipt op haar ferme, kleine borstjes, en zelf trek ik mijn vingers langzaam terug, en ik zie lange, dikke druipende slierten tussen mijn vingers en haar rood-gezwollen, naar achteren gestoken schaamlippen in het zonlicht glinsteren. Marcus draait zich om, en gaat hijgend met zijn rug tegen de boom zitten, zijn pik nog hard als een knots omhoog stekend, slijm en zaad druipt langs zijn rode schacht.

En wat ik nooit verwacht had, zie ik nu voor mijn ogen gebeuren: Anke loopt naar hem toe, draait haar billen naar hem toe, en laat zich hurkend met haar nog natte gleuf over zijn na-kwijlende paal zakken. Met een tevreden grom drukt ze zich over hem heen, draait wat met haar heupen om hem zo diep mogelijk binnen te kunnen voelen, en leunt dan naar achteren, terwijl hij wellustig zijn handen onder haar zware borsten legt, en ze langzaam begint te kneden.

Ze kijkt me stralend aan, verbaasd en verrukt over haar eigen brutaalheid, haar eigen geilheid. Dan kijkt ze even naar de naakte Renate, en lacht haar stralend toe: Ik kijk hoe dit goddelijke lijf, met haar door de zon goud-geschilderde satijnen huid, de kleine donkerroze tepeltjes, een precies getrimd donker driehoekje kort schaamhaar, eindeloos lange perfect gevormde benen stap voor stap naar me toe komt.

Net als Anke draait ook zij zich om, zodat ik heel even wordt getrakteerd op de aanblik van haar prachtige ronde billen. Even bukt ze zich voorover en drukt haar kruisje naar achteren, duwt het zonder verdere plichtplegingen in mijn gezicht.

Ondanks dat Marcus zich puur op zijn eigen lul heeft kunnen concentreren, is haar kutje, met gladgeschoren, dik gezwollen lippen, drijfnat. Ze heeft lange binnenste schaamlippen, die uitnodigend krullend naar buiten steken, en terwijl ik de zoet-geile geur opsnuif proef ik haar sap op mijn tong en op mijn lippen.

Gulzig duw ik mijn tong naar binnen, terwijl ik mijn handen naar voren steek, om de nu voorover hangende ferme borstjes vast te grijpen. Ze steunt nu met haar handen op mijn enkels, en ik grijp haar borstjes zó stevig vast dat ik haar kut nu stevig in mijn gezicht kan drukken. Ik verdrink bijna in de bedwelmende geile geur, verdrink mezelf in haar geile vocht, neuk haar met mijn tong, zuig haar sappen uit haar gleuf, tot ook mijn eigen geilheid het wint, en ik nog maar één ding wil… Als ik haar loslaat, blijkt dat ik niet de enige ben: Ik heb mijn hoofd iets opzij gebogen, en zie recht tegenover me, mijn eigen Anke nog nahijgend van haar orgasme achterover leunen tegen Marcus, ook diep over zijn indrukwekkende gereedschap geschoven.

Ze kijkt ietwat glazig in onze richting, duidelijk genietend van de bewerking die haar borsten ondergaan. Zelf grijp ik met twee handen naar voren, en vind daar op de tast de twee zalige bolletjes van Renate.

Veel kleiner dan wat ik gewend ben, maar één en al warme, zachte, elastische vrouwelijkheid, puur geschapen om door een grote mannenhand omvat te worden. Doodstil zit ze op me, en toch voelt het alsof ze op en neer aan het glijden is, alsof er een melkmachine bezig is om mijn pik pulserend te bewerken.

Met tegenzin laat ik één van haar tietjes los, en laat mijn hand over een zacht buikje naar beneden glijden, om daar het plekje te vinden waar mijn pik verdwijnt in haar natte diepte. Haar schaamlippen zijn nu dik gezwollen, en vlak boven de glibberige schacht die haar doorboort voel ik een gezwollen knopje.

Als ik het aanraak lijkt ze een elektrische schok te krijgen. Ik voel dat haar warme gleuf de controle begint te verliezen over het melk-proces, en concentreer me op haar klitje, tegelijkertijd haar keiharde tepeltje bewerkend met de vingers van mijn andere hand. Ze begint nu onsamenhangend de geilste taal uit te slaan , alsof ze in een halve droom-toestand is: Ik laat haar klit los… plaats mijn handen onder haar zalige billen, en til haar nu slappe lichaam iets op. Net genoeg om me ruimte te geven onder haar op en neer te bewegen, want ik wil nog maar één ding: Het geluid van mijn staccato pompende pik in haar sop-gleuf wordt snel een duet: Lia zei niets, ze keek me geil en liefdevol aan met haar druipende gezicht en pijpte me in strak tempo verder naar de eindstreep.

De stralen sperma schoten in de zuigende mond van deze heerlijke oudere vrouw, ze kon mijn oma zijn, en ze slikte alles door. Zelf kwam ze ook geweldig klaar, haar gezicht vertrok van geil genot en ze deed haar best het niet uit te schreeuwen: Ik schokte van de geile prikkels die door mijn ruggengraat, mijn ballen en mijn gevoelige eikel schoten.

Lia vingerde zich nog wat na en kwam tot rust. Ze keek me aan met een gelukzalige blik in de ogen: Ik hing hijgend om haar nek, en kuste haar hartstochtelijk.

Kom, we drogen onszelf even af en dan wil ik wel eens met je moeder kennis maken.. Niet veel later verlieten we om beurten het wc hok. Bij de handdoeken aangekomen, volgde weer een spannende situatie.

Mijn moeder wist dat mijn zus en ik met een ouder stel op de camping seks hadden gehad. Lia wist op haar beurt dat ik vanochtend met mijn eigen moeder het bed had gedeeld..

Ik stelde Lia voor aan mijn moeder: En Gert is een hele knappe jongen natuurlijk. Ze worden ineens heel snel groot. Wat had ze toch een knap gezicht voor een vrouw van 59 jaar. Vooral haar volle bos haar, bijna wit van kleur, vond ik prachtig. Mijn moeder was ook van haar gecharmeerd. Ze kletsten al snel honderduit over de camping, het weer.. Toen ik wakker werd, waren mam en Lia weg. De moeder met baby, die vlakbij lag, was vertrokken. Jammer, ik had nog wel even willen zien hoe de melk uit haar grote tepels droop als het voedertijd was.

Haar vriendin lag er nog wel, ze was in slaap gevallen terwijl haar dochtertje in het gras speelde. De moeder lag met haar benen in mijn richting, ik kon zien dat ze een geschoren kutje had, want haar slipje was in haar gleuf gekropen. De heerlijke bolling van haar venusheuvel was meteen aanleiding voor een geile fantasie. Ik zag mezelf in gedachten tussen haar benen kruipen en haar lekkere bolle, kale kut likken..

Haar natte moederkut, die al zo lang geen man meer had gehad.. Ik werd wakker uit mijn geile gedachten doordat het dochtertje tegen de bosjes was gekropen, en haar broekje liet zakken. Wat was dat kind van plan? Ze zakte wat door haar knieën en liet ineens een enorme plas lopen.

Heel tevreden keek ze me aan, ze schaamde zich totaal niet. Daarna liep ze in haar blote kontje naar haar moeders handdoek, ging zitten en begon haar spleetje af te drogen. Toen haar moeder wakker werd, werd het verloren broekje gauw opgezocht en weer aan getrokken. De vrouw keek verontschuldigend naar mij en zei: Ze stelde zichzelf voor als Alice. Ze komt al jaren op Camping Zonnewarmte. Vorig jaar is haar vriend er vandoor gegaan, daarom is ze nu alleen met haar dochtertje.

Terwijl ze verteld zit ik maar te kijken naar haar kleine maar stevige, peervormige borsten en haar bikinislip, die nog steeds een beetje in haar kutgleuf weggedrukt zit.

Ik moet uitkijken dat ze me niet door heeft.. Iris, ga je mee? Alice schiet in de lach: Hij is alleen wat groter.. Ze leidt haar dochter af met een spelletje, en allebei rennen ze snel het water in. Ik plons er naast, en zie aan de andere kant van het bassin mijn moeder met Lia staan. Ze zijn in een druk gesprek verwikkeld. Als ze me zien zwaaien ze allebei uitbundig. Terwijl ze naar mij kijken, praten ze verder en lachen er bij. Hebben ze het over mij?

Iris is op mijn rug gesprongen, ik vind het best. Ik loop met haar te dollen en haar moeder vind dat leuk om te zien. Ze lacht naar me. Dan zwem ik even naar mam en Lia toe. Ze slaan allebei een arm om me heen, Lia’s hand streelt onder water mijn billen. Mam kust me op de mond: Heeft ze het er met Lia over gehad? De vrouwen praten verder over koetjes en kalfjes, ik duik onder water en dol met de kleine Iris en haar mooie moeder.

Ze zegt tegen me: Ze legt uit waar ze staan en dan nemen we afscheid, want voor hun is het etenstijd. Mijn moeder, Lia en ik zijn de laatste gasten in het zwembad. We zitten wat te geinen met elkaar, en Lia laat zien hoe goed ze kan drijven.

Haar grote borsten zakken heerlijk opzij. Mam lukt het niet, dus we helpen haar. Ik ondersteun mama’s hoofd en Lia haar achterwerk, die maar blijft zinken. Dan ben ik aan beurt, en ik kan ook niet zo maar drijven. Mam legt een hand onder mijn hoofd en Lia staat al klaar om mijn kont omhoog te duwen. Het is heerlijk om met de twee volwassen vrouwen in het water te donderjagen.

Mam kijkt me lief aan en drukt haar neus op de mijne: Een snel kusje volgt. Lia streelt onder water mijn billen en zegt: Die knul is niet te stuiten…” “Wat zeg je? Die lul is niet te stuiten?

Heb je je periscoop uitstaan Gert? Of probeer je wind te vangen en weg te zeilen? En ik kan ‘m er niet afschroeven! Mam aait mijn borst en geeft me een kus: Lia trekt de stof van mijn zwembroek zo, dat mijn pik alle ruimte heeft om omhoog te staan. Dan knijpt ze er even lekker in. Er blijkt nog wel tijd te zijn. Anton is vandaag bij een kennis langs, die komt pas tegen half acht, acht uur terug. Pap en Elly hebben net een sms-je gestuurd: We drogen ons af en een kwartier later zijn we in de camper.

Lia schenkt wat te drinken in, en het gesprek komt toch weer op mijn onstuitbare erecties. Het zit de dames nogal hoog.. Als we zoals nu over seks praten, wordt m’n piemel ook al stijf. Het is best lastig. Verder krijg ik een stijve van meisjes van mijn leeftijd, maar ook van oudere vrouwen. En zelfs van mijn eigen moeder.. Ik weet wel, het hoort niet, maar ik zie overal billen, monden, kutjes.. Denk je dat ik er mee naar de dokter moet mam? Gewoon een kwestie van veel rukken, neuken en klaarkomen, dat neemt de spanning wel weg.

Lia gaat even naar buiten om te plassen. Mam fluistert tegen me: Ze is helemaal weg van je, en ik als moeder natuurlijk ook. Als Lia en ik jou nou eens van je erectie afhelpen? We hebben nog een uur tot etenstijd.. Haal je stijve eens uit je broek, dan gaan we Lia verrassen als ze weer binnenkomt, oké?

Mam staart met grote ogen naar mijn harde paal, terwijl ze mijn schoenen uittrekt. Ik vind het erg geil om haar mijn stijve pik te laten zien. Ik leun achterover en begin me langzaam af te trekken. Mam likt zich de lippen, maar houdt zich nog even in. Dan komt Lia weer binnen. Zullen we hem samen van zijn stijve afhelpen? Ze kijkt nog even naar mijn moeder, alsof ze goedkeuring nodig heeft.

Mam is bezig zich uit te kleden en zegt: De ballen likt ze ook, het randje van mijn eikel, het pisgaatje, en dan weer gaat mijn hele pik in haar warme pijpmond.

Haar volle, zachte memmen glijden om mijn knie terwijl ze van dichtbij kijkt hoe Lia’s pijpende mond hard aan het werk is. Mam streelt mijn ballen terwijl Lia pijpt.. Met een hand trekt ze me af in draaiende bewegingen, met haar mond zuigt en pijpt ze mijn keiharde paal. Haar natte tong cirkelt rond de eikel “Lekker maahhm…”, kreun ik zacht.

Even hangen haar schaamlippen boven de eikel en dan zakt ze met een zucht op mijn paal. Diep zit ik in haar, ze is helemaal van mij! Haar vagina is drijfnat, ze heeft sinds vanochtend vreselijk zitten geilen op het idee dat we weer zouden neuken. Terwijl we in deze houding stil blijven zitten voel ik haar vaginale spieren knijpen rond mijn pik. Dan begin ik te stoten.. Haar eerste orgasme heeft ze te pakken, en met een rood aangelopen gezicht is ze op weg naar nummer twee.

Ik stoot wild omhoog in haar natte doos. Lia zit tussen mams billen, ik voel haar vingers over mijn ballen aaien. Mam wipt wild op en neer, schuurt haar schaamheuvel tegen mijn neukende pik op en kijkt achterom wat Lia doet. God jongens wat een beurt krijg ik.. Maar nu vertraag ik even om mam tot rust te laten komen en heb ik tijd om haar spenen te zuigen. Ze pakt mijn hoofd en drukt die tegen haar borsten.. Ga je onze vriendin Lia ook neuken zo meteen?

Je anus is nu mooi opgerekt zie je.. Gert kan zo van gaatje wisselen als hij dat wil.. Haar blik zegt genoeg. Lia trekt mijn lul uit de glibberige kut en neemt ‘m in haar mond. En nu hup, in je nauwe kontgaatje.. Even moet mam zich ontspannen en instellen op het gevoel dat ze van achteren geopend wordt.

Dan laat ze zich langzaam zakken en neemt mijn paal helemaal op in haar warme anus. Ik durf eerst niet goed te pompen, bang om mam pijn te doen. Maar ze gaat zelf al wippen en draaien, haar ogen gesloten in concentratie. Pomp je me goed vol? Mams kringspier knijpt mijn pik zo geil af.. Mam vingert zich en komt weer klaar, ze schreeuwt het uit. Huilend ligt ze op me, haar dikke borsten tegen mijn borst geplet. Haar tranen stromen me in het gezicht, mijn pik zit nog vastgeklemd in mams anus.

Ze kan me niet laten gaan. Ik laat haar ook niet gaan, streel haar rug, haar heerlijke grote billen, aai haar door het haar. Lia komt er ook bij en troost mam: Volgens mij heb je hier al lang mee rond gelopen..

Wat een ontlading zeg, ik had geen idee. Mijn pik glijdt uit mams poepgat, het is een beetje jammer eigenlijk.. Ze laat zich naast me vallen op het camperbankje, ze is even helemaal van de kaart. Lia is heel lief voor d’r, aait haar, troost haar en kust haar in de nek en op de wang. Ik wist al wel dat Lia biseksueel was, zoals ze gisteren Elly’s kutje likte, maar nu zie ik dat ze mams mond zoekt.

Geil, zo’n oudere vrouw die mama wil tongen. Mam aarzelt maar beantwoordt de kus. Gaat ze ook hier haar grenzen verleggen? Zo te zien wel, ze kust Lia liefdevol terug, ze vallen elkaar in de armen en beginnen steeds heftiger te tongen.

Ik zit vlakbij te kijken naar die twee draaiende, natte vrouwentongen, de kussende lippen, hun handen die elkaar heel teder strelen. Lia draait heel slim haar kont naar achteren. Nu kan ik mijn gang gaan, ik steek meteen mijn neus tussen haar billen en ruik haar sterke, vrouwelijke kutgeuren. Mijn tong dwaalt door haar druipende grot, langs de schaamlippen die natuurlijk zijn gaan hangen omdat ze al jaren door die enorme lul van Anton geneukt wordt. Ik zuig haar lippen naar binnen en lik de sterk gezwollen clitoris.

Lia stoot haar billen op en neer, ze is duidelijk klaar om gedekt te worden. Ik kom omhoog, en steek zonder moeite mijn harde paal in haar kale poes. Dan begin ik te stoten. Lia en mama zuigen elkaars tepels en tongen als echte lesbo’s.

Ik pomp als een hengst op Lia’s zuigende kut in, en laat mijn duim vast tegen haar kontgaatje rusten. Dat is het teken om mijn neuktempo iets te vertragen en mijn duim in haar donker gekleurde rozet te steken.

Dat gaat heel makkelijk, ze opent als het ware haar anus voor me. Ik pomp pik en duim afwisselend op en neer, en ga er dan met een wijsvinger bij in. Ook geen probleem, Lia is wel meer gewend zeker.. Drie vingers in haar poepgat, ik voel duidelijk mijn eikel aan de andere kant van het tussenwandje glijden..

Ik trek me terug uit haar roze-glimmende poes en laat mijn pik tegen haar ster rusten. Met kleine stootjes werk ik me naar binnen, steeds dieper langs haar opgerekte kringspier tot ik er helemaal, tot aan de ballen in zit.

Dan hou ik even stil. Ik voel dat het sperma ligt te borrelen in mijn zak.. Met een brul komen we allebei klaar. Lia’s kut lijkt wel een fontein, zo veel sap stroomt er naar buiten over haar wild vingerende hand. Ik schiet mijn sperma in harde stralen in haar darmen en val bijna bewusteloos neer op haar rug. Ik grijp me aan haar grote, hangende tieten vast en knijp de tepels, terwijl mijn heupen naschokken en het zaad tot de laatste druppel in haar lichaam schiet.

Langzaam komt er wat leven in. Om beurten liggen we wat te zoenen met elkaar, het is ongelofelijk geil geweest. Misschien kunnen we met z’n allen eten, als iedereen straks komt. Maar ik ga me eerst even douchen. Het zijn hele intieme vriendinnen geworden. Ik ga me ook lekker afspoelen. Ik heb Elly vanavond heel wat te vertellen! En misschien zijn mij ook?

De zon ging langzaam onder boven de Veluwe en zette camping Zonnewarmte in een roze gloed. Je hoorde de krekels al tsjirpen, vogels tetterden door elkaar vanuit de bomen en de geur van gebraden vlees op houtskool vulde de warme avondlucht.

Het was bijna acht uur, de dag was lang en geil geweest, maar nog niet ten einde. Ik kwam net terug van de cafetaria met een grote portie patat, toen ook pap en Elly aan kwamen lopen. Ze waren de hele dag op pad geweest naar Den Haag, terwijl ik op de camping had liggen neuken met mijn moeder en met Lia, die meteen goeie vriendinnen waren geworden. Ik stond te trappelen om mijn zus het hele verhaal te vertellen, maar moest me nog even inhouden. Eerst mochten zij en papa hun verhaal doen.

Terwijl de friet en kroketten op tafel uitgestald werden en iedereen iets te drinken pakte, vertelden ze wat ze hadden beleefd. Ik vond wel dat Elly, en m’n vader trouwens ook, wat ongemakkelijk keken, alsof ze elkaar niet aan durfden te kijken en we niet het hele verhaal te horen kregen.

Elly keek mij aan met rode wangen en gaf een vette knipoog. Wat moest ik daaruit afleiden? Had ze papa verleid? Wat had ze uitgevreten? Wat hebben jullie gedaan vandaag? Er hing iets in de lucht, geen onweer, maar een bepaalde spanning. We aten onze frietjes, pa en ma spraken over koetjes en kalfjes.