Schatjes Prive

Gedwongen Klaarkomen

Meesteres leiden kale jonge kutjes

meesteres leiden kale jonge kutjes

Leiden, Gangbang, Linda girls Excuus voor de late reactie Ook ik was erbij. We hebben Diane met z'n 5-en gepakt. Diane begon als eerst mijn pik af te kluiven. Haar ene hand op mijn balzak, de andere om de stam van mijn pik en pijpen maar. Dat deed ze stevig en hard. Als je hier niet tegen kan, blijf dan maar lekker op de bank zitten want Diane gaat flink tekeer. Ik heb Diane op verschillende manieren geneukt: Af en toe gewisseld met een van de andere gangbangers terwijl ik haar samen met een andere vent in haar mond stond te neuken.

Zo nu en dan nam ze beide pikken in haar mond Diane ging op een gegeven moment op haar rug liggen. Terwijl ik haar bij haar enkels vasthield, heeft zij zich met de vibrator klaar gemaakt. Ik keek haar bemoedigend aan terwijl ze er een natte kliederzooi van maakte. Een van de andere mannen stopte zijn pik in haar mond, en ik probeerde mijn pik in haar kontgaatje te proppen.

Ik had flink wat glijmiddel over mijn stok gesmeerd en geen zin in langzaam geschuif en voor-gevinger en bleef mijn harde eikel tegen haar kontgaatje duwen Gaaf om te zien want Diane schok en met met schrik wat uit te schreeuw-kreunen, maar dat lukt natuurlijk niet met een flinke piemel in haar mond. Ik floepte er ineens in tot aan mijn balzak. Met haar benen over mijn schouders zonder scrupulles op die kont in rammen terwijl ik mijn ballen tegen haar binnen voelde slingeren.

Dat ik dit niet lang vol hield moge duidelijk zijn. Kijkend naar een lekkere vrouw die driftig door een andere man in haar mond geneukt werd terwijl ik met een brede glimlach en een goedkeurende blik van Linda die alles vanaf de sofa gadesloeg lekker mijn ding kon doen keek in recht in de gepierce-te opengesperde kut van Diane.

Spuiten, spuiten, ik begon lekker te spuiten. Ik hield het niet langer.. Vanuit de wortel van mijn pik voelde ik mijn ballen samentrekken. De gedachte dat ik Diane haar onderbuik aan het vullen was werd mij te veel. Ik pakte mijn handdoek om het neukzweet van me af te vegen terwijl ik in de rug van Diane bleef. Ik voelde mijn pik langzaam slapper worden en ik kon nog gewoon in haar blijven om lekker rustig uit te lekken!

Terwijl die andere kerel Diane in haar mond bleef neuken. Ik ben van Diane afgeklommen en heb mij lekker gedouced. Hierna heb ik mijn ballen nog aangeboden die nog even lekker gelikt werden en mijn kop werd ook door haar mond meegenomen. De volgende keer ben ik er weer bij. Wat kan die Diane neuken zeg. In haar, kut, in haar mond, in haar kont. Sperma in haar gezicht, over haar buik.

Echt erg lekker allemaal. Fantastisch om met een stel ervaren gangbangers zo'n makkelijk vrouwtje te nemen. Ik moest helaas na 1,5 uur weer weg en heb het idee dat de achterblijvers Diane nog even goed te grazen hebben genomen!

Het was alweer Terwijl ik de lift omhoog riep, liet ik de avond nog even snel aan me voorbij gaan. Ik had heerlijk geneukt. Ik fluisterde zachtjes tegen mijzelf: Een korte beschrijving van wat er eerder had afgespeeld: Na de bevestiging van Linda uit Leiden kwam ik een half uur na aanvang aan op het adres.

Linda stond mij in de deuropening met een vriendelijke lach op te wachten. Linda is een mega gezellige vrouw die de GB organiseert. Binnen aangekomen speelde zich al een geil tafereeltje af op het matras in de woonkamer. Mijzelf omkledend vergat ik bijna te betalen.

Ik kon mij even douchen en terwijl ik mijzelf afdroogde met een handdoek die Linda mij aanreikte, keek zij goedkeurend naar rustig stijf kloppende pik. In de woonkamer aangekomen waren er incluis ondergetekende 8 kerels aanwezig die gulzig waren naar sex.

Op het matras bediende Diane de verschillende pikken die aangeboden werden. Kijkend vanaf de zijlijn was dit een leuk schouwspel. Piemel in haar mond en nog een stijve piemel die voor haar neus aangeboden werd, terwijl Diane in iedere hand nog een pik aan het aftrekken was. Diane werd geneukt; van voor van achter van links en rechts. Wat een gruwelijk geile vrouw is die Diane toch.

En ze houdt het vol en doet echt haar best, een vrouw die cht goed is is sex. Iedere keer als weer een harde pik z'n sperma in het mondje van Diane tufte, ging ze nog even met het sperma spelen terwijl ze de tevreden kerel diep in de ogen aankeek. Sperma-bellen-blazend, gorgelend tufte ze het óf uit, slikte het in óf smeerde het als after-sun over haar tietjes.

Het deed haar lichaam opglimmen! Ondertussen werd Diane alle kanten opgeneukt. Iets wat ze makkelijk aan kan terwijl ze het matras over geslagen werd. Van je kilts-klets-klanderen, van de ene bil op de andere. Het maakte haar geiler en ze riep om meer. Een duidelijk teken naar de mannen dat we niet voorzichtig met dit sexbeest te doen en dat we vooral lekker ons gang konder gaan zonder dat er moeilijk zou worden gedaan. Geen gemekker van 'auw..

Gewoon lekker je gang kunnen gaan met een vrouw die het allemaal echt goed kan hebben. En ze kreeg het ook! Een voor een stond er weer een nieuwe kerel op het lichaam van Diane in te beuken. Of in haar smoeltje waarbij de pik tot aan de stam in de luchtpijp verdween Diane laat er geen gras over groeien. Harde sex gedurende de hele avond. Ik werd echt knoert hard gepijpt, aan mijn ballen gelikt en gezogen en ik meen dat zij, terwijl ze mijn hele balzak in haar mond nam, er zelfs nog even voorzichtig in heeft gebeten.

Ik zat namelijk op de rand van een sofa waarbij mijn pik en ballen boven het gezicht van Diane bungelden. Zij lag op haar rug, pakte met haar ene hand mijn pik vast, stopte deze in haar mond terwijl de met de andere hand mijn balzak onderhanden nam.

Ondertussen was een van de andere heren flink zijn best aan het doen en wisselde met de anderen beurtelings hun positie af. Ik denk dat dit wel 2o minuten heeft geduurd!

Diane pijpte me me door waarbij ik vanuit mijn positie mijn hele piemel in haar mond kon schuiven die ze helemaal verschalkte. Gaggend en hijgend naar lucht, liet ze mijn pik niet uit haar mond kwijt; echt een prestatie ansich! Diane werd immers van twee kanten geneukt; in haar kutje en door mij in haar keel. Bij iedere stoot die ik kon geven, voelde ik mijn balzak tegen haar neus slingeren en hoorde ik haar gaggend en kreunend dit ritueel ondergaan.

Deze vrouw maakte er echt een wokkel van. Ik heb Diane op 2 verschillende manieren kunnen DP-en. Het neuken in haar mond niet meegerekend Diane schoof gekurkt met haar rug naar de liggende deelnemer toe haar kontje over een lange kale pik heen.

Ze liet zichzelf er helemaal overheen zakken en leunde achterover. Haar benen werden hierna vastgehouden en omhoog getild, waardoor haar kutje beschikbaar en toegankelijk werd. Mijn roze condoom nog even goed in plaats gerold en met het verschuiven van wat benen en het iets kantelen van haar heupen schoof ik mijzelf met weinig moeite bij Diane naar binnen. En toen lekker uitgebreid neuken maar. Ik kon de pik van mijn onderbuurman duidelijk in de buik van Diane voelen. Af en toe voelde ik onze eikelranden langs elkaar heen gaan.

Niet dat ik daar zo op kick, maar wel op met z'n tweeën een vrouw te grazen te nemen! Een van de andere deelnemers probeerde zijn piemel nog in haar mond te proppen, maar dat ging lastig. Ik vond dit zo verschrikkelijk geil dat ik moest kappen met neuken; ik stond op ket punt te spuiten het haalde op tijd mijn piemel uit Diane. Niet veel later heeft Diane zich omgekeerd. Ze dat nu met haar kutje op de onderste pik, en ik kon de mijne zonder moeite in haar kontje duwen.

Ook nam ze er nog een in haar mond en een in iedere hand een. Ik heb als een achterlijke op die kont in staan beuken. Zo vaak neuk in namelijk geen kontje en ik wilde hier uitgebreid van genieten. Omdat die kont al en paar keer op de avond te pakken was genomen, was deze vrij makkelijk toegankelijk.

Daardoor kon ik lange halen maken waarbij ik mijn pik tot aan het puntje van mijn eikel eruit kon trekken en zonder veel moeite tot aan mijn buik weer naar binnen kon stoten.

Ik stond te stoten en te stoten waarbij het neukzweet mij uitbrak. Ik kwam echt adem te kort maar ik wilde zeker door blijven gaan. Ik probeerde mijn orgasme uit te stellen, wat slecht kort lukte. Briesend greep ik Diane bij haar schouders om zo diep mogelijk in haar te komen. Met zo veel mogelijk kont om mijn pik heen, kwam ik kreunend en knorrend ja je leest het goed klaar!!! Linda keek vanaf de bank met grote ogen toe.

Na nog even in Diane uitlekken vroeg ik mij hardop af of ik niets gebroken had. Het was een ongelofelijk intens orgasme dat ik had. Half uitgeput plopte mijn slapper wordende pik tussen de billen van Diane vandaan en ik plofte op de bank. En wat krijg ik daar voor vroeg ik? Ze keek me bedenkelijk aan en zei: Dat is meer een beloning voor jou zei ik. Ja maar als je dat goed doet beloof ik dat ik jou zal belonen. Natuurlijk zou ik het ook al doen zonder beloning maar dat hoefde zij niet te weten.

Ga maar staan zij ik en buk dan voorover zodat ik er goed bij kan vanaf de achterkant. Ze bukte zich voorover zodat ik een heerlijk uitzicht had op haar mooie kontje en lekkere kale kutje.

Ik scheerde voorzichtig de laatste haartjes weg terwijl ik met mijn vingers haar kutje en kontje een beetje plaagde. Ik kon zo al voelen dat ze drijfnat was want haar kutje glibberde gewoon. Zo klaar ik zei ik terwijl ik haar kutje schoon spoelde met warm water. Goed zo controleer het dan maar met je tong als je wil. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en terwijl ze gebukt stond likte ik voorzichtig langs haar lipjes.

Er ging een siddering door haar heen terwijl ik dit een paar keer herhaalde. Daarna likte ik met veel speeksel over haar mooie kontgaatje wat weer een siddering opleverde. Ik probeerde mijn tong een stukje in haar kontje te duwen wat aardig lukte, daarna likte ik weer langzaam omlaag door haar romige spleetje en proefde haar heerlijke geile sap.

Ik knabbelde een beetje aan haar klitje zodat ze zachtjes begon te hijgen. Ondertussen was ik met mijn vinger haar bilspleet aan het verkennen en duwde zachtjes met mijn vingertop tegen haar gaatje. Ze gaf duidelijk aan wat ze wilde en duwde haar kontje tegen mijn vinger. Ik maakte mijn vinger nat en terwijl ik haar klitje weer in mijn mond nam duwde ik hem een stukje in haar kontje naar binnen.

Ze begon meteen harder te kreunen en met haar kontje op min vinger te duwen. Ik trok mijn vinger iets terug en duwde hem daarna helemaal naar binnen terwijl mijn tong die in haar poesje zat. Ze begon nu een beetje te schokken met haar onderlichaam wat mij aanspoorde om nog heftiger te likken en mijn vinger snel in en uit haar kontje te bewegen. Ze begon steeds heftiger te bewegen tot ik haar sap rijkelijk voelde stromen in mijn mond en ze zich in bad liet vallen.

Met een rood gezicht van de opwinding zat ze me aan te kijken, nog steeds licht hijgend. Die beloning heb je wel verdient zij ze voorzichtig. Een onderbroek had ik nog niet aan dus keek ze zo tegen mijn stijve aan.

Mmmm dat ziet er lekker uit zei ze terwijl ze me zachtjes begon af te trekken. Ze kwam met haar hoofd wat naar voren en gaf een kusje op mijn rode eikel, daarna likte ze met aar warme tong langzaam langs de stam naar mijn ballen en weer terug. Ondertussen verwende ze met haar hand min ballen zachtjes door ze een beetje te kneden. Ik kreunde en keek haar verlekkerd aan op het moment dat ze mijn eikel in haar warme mondje liet verdwijnen. Langzaam begon ze me te pijpen en liet haar tong plagend over mijn eikel en plasgaatje gaan.

Ik nam van de situatie gebruik en kneedde voorzichtig haar heerlijke borsten waarop twee keiharde tepels stonden. Ze had me zo opgegeild dat het dan ook niet lang duurde voordat ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik zij haar dan ook dat ik geen komen waarop ze nog heftiger begon te zuigen op mijn eikel. Ik kon het niet meer weerstaan en spoot een dikke straal recht in haar keel. Ze schrok en liet mijn eikel evern ontsnappen uit haar mond zodat de volgende straal uit elkaar spoot op haar neus.

Ze hapte hem snel weer naar binnen om de laatste stralen op te zuigen. Ze zoog me tot de laatste druppel leeg en speelde met mijn geil in haar mond nog een beetje na zodat ik het goed kon zien. Wat ben jij een geil ding zeg zij ik terwijl ze alles doorslikte. Je moet eens weten glimlachte ze ondeugend. Zo nu moet ik opschieten want over een half uur moet ik al weg zij ze terwijl ze zich begon af te spoelen. Ik ging naar beneden om snel wat te eten en drinken voor haar klaar te zetten zodat ze nog op tijd zou zijn.

Toen ze beneden kwam in haar strakke topje waar de tepels nog doorheen priemden en haar korte rokje at ze snel haar boterham op nam een slok melk en gaf me een heerlijk tongzoen voordat ze snel de deur uit rende richting de bushalte.

Ik bleef alleen achter en besloot op mijn gemak dan maar een douche te nemen en het in mijn gedachten nog eens te herbeleven. In de middag kwam Sanne als eerste thuis en verdween met een glas cola en een koekje gelijk naar boven om de huiswerk te maken.

Een paar uur later hoorde ik het water van de douche lopen en liep naar boven om te kijken of er nog wat te zien veel. Ik zag door het raampje dat mijn jonge zusje zich lekker stond in te zepen en bezig was haar geile kutje te wassen door er lekker overheen en in te wrijven.

Plotseling voelde ik warme adem in mijn nek en een hand op mijn stijve in mijn broek. Sta je jezelf nu ook al op te geilen aan je jonge zusje zij Tamara zachtjes. Lekker is ze he, dat kutje zou je ook wel willen likken zeker ging ze door. Alleen jammer dat haar tietjes nog zo klein zijn. Ik keek Tamara aan en fluisterde dat ik Sanne de kleine tietjes ook wel erg spannend vond end at ze er lekker uit zag.

Foei hoor geile jongen zij ze terwijl ze haar kamer in ging. Ik ging naar beneden om het eten te bereiden voor de avond en de tafel te dekken. De rest van de avond verliep eigenlijk vrij rustig en we gingen lekker op tijd naar bed.

Ik lag bijna een uurtje in mijn bed toen de deur zachtjes openging en Tamara naar binnen schuifelde in een sexy nachtjapon. Ze kroop bij me in bed en fluisterde in mijn oor: Hoi geil broertje wil jij mij nog eens zo lekker verwennen als vanochtend? Ik draaide me naar haar toe en vroeg zachtjes wat daarvoor mijn beloning dan zal zijn. Geloof me fluisterde Tamara ik zal je rijkelijk belonen. Ik begon haar teder te kussen en likte in haar nek ze trilde zachtjes terwijl ik naar beneden bewoog en haar tepel in mijn mond nam door de stof heen.

Ze trok snel haar jurkje uit en duwde mijn mond tegen haar borsten. Ik likte ze helemaal af en knabbelde en zoog op haar harde tepels, daarna zakte ik langzaam naar beden en likte aan haar dijen aan de binnenkant tot aan haar geurige kutje.

Plagerig likte ik langs haar lipjes boven haar klitje langs en op het plekje tussen haar kontgaatje en kutje. Ze kon zich niet meer inhouden en duwde min hoofd op haar kutje. Ik haalde daarop langzaam mijn tong door haar drijfnatte poes en zoog zachtjes op haar klitje.

Ik ging met mijn tong weer naar beneden en maakte zo haar kontje goed nat. Daarna likte ik plagerig over haar klitje en liet een vinger in haar natte grotje verdwijnen.

Nu mijn vinger drijfnat was van haar geil liet ik hem langzaam door haar bilspleet gaan en duwde het topje van vinger weer in dat geile kontje.

Ze begon te schokken en ik duwde mijn vinger dan ook helemaal in haar kontje. Ik haalde mijn vinger steeds sneller heen en weer in haar kontje terwijl ik haar steeds heftiger begon te likken. Het duurde dan ook net lang of ze kwam met een diepe zucht klaar Ik gaf nog een plagerige lik over haar knopje en liet me op mijn rug vallen op het bed.

Ze lag nog even na te hijgen, richtte zich toen op en nam plaats tussen mijn benen. Ze keek me aan en zonder wat te zeggen nam ze mijn penis zo diep mogelijk in haar mondje. Ze zoog op mijn ballen en likte mijn staaf helemaal nat. Ik begon net een beetje te schokken toen ze hem los liet en over mij heen kroop. Ze ging boven op me zitten met haar natte kutje op mijn lul.

.

Priveontvangst tilburg natte negerin
meesteres leiden kale jonge kutjes

Leiden, Gangbang, Linda girls Excuus voor de late reactie Ook ik was erbij. We hebben Diane met z'n 5-en gepakt. Diane begon als eerst mijn pik af te kluiven. Haar ene hand op mijn balzak, de andere om de stam van mijn pik en pijpen maar. Dat deed ze stevig en hard. Als je hier niet tegen kan, blijf dan maar lekker op de bank zitten want Diane gaat flink tekeer. Ik heb Diane op verschillende manieren geneukt: Af en toe gewisseld met een van de andere gangbangers terwijl ik haar samen met een andere vent in haar mond stond te neuken.

Zo nu en dan nam ze beide pikken in haar mond Diane ging op een gegeven moment op haar rug liggen. Terwijl ik haar bij haar enkels vasthield, heeft zij zich met de vibrator klaar gemaakt. Ik keek haar bemoedigend aan terwijl ze er een natte kliederzooi van maakte. Een van de andere mannen stopte zijn pik in haar mond, en ik probeerde mijn pik in haar kontgaatje te proppen.

Ik had flink wat glijmiddel over mijn stok gesmeerd en geen zin in langzaam geschuif en voor-gevinger en bleef mijn harde eikel tegen haar kontgaatje duwen Gaaf om te zien want Diane schok en met met schrik wat uit te schreeuw-kreunen, maar dat lukt natuurlijk niet met een flinke piemel in haar mond. Ik floepte er ineens in tot aan mijn balzak. Met haar benen over mijn schouders zonder scrupulles op die kont in rammen terwijl ik mijn ballen tegen haar binnen voelde slingeren.

Dat ik dit niet lang vol hield moge duidelijk zijn. Kijkend naar een lekkere vrouw die driftig door een andere man in haar mond geneukt werd terwijl ik met een brede glimlach en een goedkeurende blik van Linda die alles vanaf de sofa gadesloeg lekker mijn ding kon doen keek in recht in de gepierce-te opengesperde kut van Diane.

Spuiten, spuiten, ik begon lekker te spuiten. Ik hield het niet langer.. Vanuit de wortel van mijn pik voelde ik mijn ballen samentrekken. De gedachte dat ik Diane haar onderbuik aan het vullen was werd mij te veel. Ik pakte mijn handdoek om het neukzweet van me af te vegen terwijl ik in de rug van Diane bleef.

Ik voelde mijn pik langzaam slapper worden en ik kon nog gewoon in haar blijven om lekker rustig uit te lekken! Terwijl die andere kerel Diane in haar mond bleef neuken. Ik ben van Diane afgeklommen en heb mij lekker gedouced. Hierna heb ik mijn ballen nog aangeboden die nog even lekker gelikt werden en mijn kop werd ook door haar mond meegenomen. De volgende keer ben ik er weer bij.

Wat kan die Diane neuken zeg. In haar, kut, in haar mond, in haar kont. Sperma in haar gezicht, over haar buik. Echt erg lekker allemaal. Fantastisch om met een stel ervaren gangbangers zo'n makkelijk vrouwtje te nemen. Ik moest helaas na 1,5 uur weer weg en heb het idee dat de achterblijvers Diane nog even goed te grazen hebben genomen!

Het was alweer Terwijl ik de lift omhoog riep, liet ik de avond nog even snel aan me voorbij gaan. Ik had heerlijk geneukt. Ik fluisterde zachtjes tegen mijzelf: Een korte beschrijving van wat er eerder had afgespeeld: Na de bevestiging van Linda uit Leiden kwam ik een half uur na aanvang aan op het adres.

Linda stond mij in de deuropening met een vriendelijke lach op te wachten. Linda is een mega gezellige vrouw die de GB organiseert. Binnen aangekomen speelde zich al een geil tafereeltje af op het matras in de woonkamer. Mijzelf omkledend vergat ik bijna te betalen. Ik kon mij even douchen en terwijl ik mijzelf afdroogde met een handdoek die Linda mij aanreikte, keek zij goedkeurend naar rustig stijf kloppende pik. In de woonkamer aangekomen waren er incluis ondergetekende 8 kerels aanwezig die gulzig waren naar sex.

Op het matras bediende Diane de verschillende pikken die aangeboden werden. Kijkend vanaf de zijlijn was dit een leuk schouwspel. Piemel in haar mond en nog een stijve piemel die voor haar neus aangeboden werd, terwijl Diane in iedere hand nog een pik aan het aftrekken was.

Diane werd geneukt; van voor van achter van links en rechts. Wat een gruwelijk geile vrouw is die Diane toch. En ze houdt het vol en doet echt haar best, een vrouw die cht goed is is sex. Iedere keer als weer een harde pik z'n sperma in het mondje van Diane tufte, ging ze nog even met het sperma spelen terwijl ze de tevreden kerel diep in de ogen aankeek. Sperma-bellen-blazend, gorgelend tufte ze het óf uit, slikte het in óf smeerde het als after-sun over haar tietjes. Het deed haar lichaam opglimmen!

Ondertussen werd Diane alle kanten opgeneukt. Iets wat ze makkelijk aan kan terwijl ze het matras over geslagen werd. Van je kilts-klets-klanderen, van de ene bil op de andere. Het maakte haar geiler en ze riep om meer. Een duidelijk teken naar de mannen dat we niet voorzichtig met dit sexbeest te doen en dat we vooral lekker ons gang konder gaan zonder dat er moeilijk zou worden gedaan.

Geen gemekker van 'auw.. Gewoon lekker je gang kunnen gaan met een vrouw die het allemaal echt goed kan hebben. En ze kreeg het ook! Een voor een stond er weer een nieuwe kerel op het lichaam van Diane in te beuken. Of in haar smoeltje waarbij de pik tot aan de stam in de luchtpijp verdween Diane laat er geen gras over groeien. Harde sex gedurende de hele avond. Ik werd echt knoert hard gepijpt, aan mijn ballen gelikt en gezogen en ik meen dat zij, terwijl ze mijn hele balzak in haar mond nam, er zelfs nog even voorzichtig in heeft gebeten.

Ik zat namelijk op de rand van een sofa waarbij mijn pik en ballen boven het gezicht van Diane bungelden. Zij lag op haar rug, pakte met haar ene hand mijn pik vast, stopte deze in haar mond terwijl de met de andere hand mijn balzak onderhanden nam. Ondertussen was een van de andere heren flink zijn best aan het doen en wisselde met de anderen beurtelings hun positie af.

Ik denk dat dit wel 2o minuten heeft geduurd! Diane pijpte me me door waarbij ik vanuit mijn positie mijn hele piemel in haar mond kon schuiven die ze helemaal verschalkte.

Gaggend en hijgend naar lucht, liet ze mijn pik niet uit haar mond kwijt; echt een prestatie ansich! Diane werd immers van twee kanten geneukt; in haar kutje en door mij in haar keel. Bij iedere stoot die ik kon geven, voelde ik mijn balzak tegen haar neus slingeren en hoorde ik haar gaggend en kreunend dit ritueel ondergaan.

Deze vrouw maakte er echt een wokkel van. Ik heb Diane op 2 verschillende manieren kunnen DP-en. Het neuken in haar mond niet meegerekend Diane schoof gekurkt met haar rug naar de liggende deelnemer toe haar kontje over een lange kale pik heen. Ze liet zichzelf er helemaal overheen zakken en leunde achterover. Haar benen werden hierna vastgehouden en omhoog getild, waardoor haar kutje beschikbaar en toegankelijk werd.

Mijn roze condoom nog even goed in plaats gerold en met het verschuiven van wat benen en het iets kantelen van haar heupen schoof ik mijzelf met weinig moeite bij Diane naar binnen. En toen lekker uitgebreid neuken maar. Ik kon de pik van mijn onderbuurman duidelijk in de buik van Diane voelen.

Af en toe voelde ik onze eikelranden langs elkaar heen gaan. Niet dat ik daar zo op kick, maar wel op met z'n tweeën een vrouw te grazen te nemen!

Een van de andere deelnemers probeerde zijn piemel nog in haar mond te proppen, maar dat ging lastig. Ik vond dit zo verschrikkelijk geil dat ik moest kappen met neuken; ik stond op ket punt te spuiten het haalde op tijd mijn piemel uit Diane. Niet veel later heeft Diane zich omgekeerd.

Ze dat nu met haar kutje op de onderste pik, en ik kon de mijne zonder moeite in haar kontje duwen. Ook nam ze er nog een in haar mond en een in iedere hand een. Ik heb als een achterlijke op die kont in staan beuken. Zo vaak neuk in namelijk geen kontje en ik wilde hier uitgebreid van genieten. Omdat die kont al en paar keer op de avond te pakken was genomen, was deze vrij makkelijk toegankelijk. Daardoor kon ik lange halen maken waarbij ik mijn pik tot aan het puntje van mijn eikel eruit kon trekken en zonder veel moeite tot aan mijn buik weer naar binnen kon stoten.

Ik stond te stoten en te stoten waarbij het neukzweet mij uitbrak. Ik kwam echt adem te kort maar ik wilde zeker door blijven gaan. Ik probeerde mijn orgasme uit te stellen, wat slecht kort lukte. Briesend greep ik Diane bij haar schouders om zo diep mogelijk in haar te komen. Met zo veel mogelijk kont om mijn pik heen, kwam ik kreunend en knorrend ja je leest het goed klaar!!!

Linda keek vanaf de bank met grote ogen toe. Na nog even in Diane uitlekken vroeg ik mij hardop af of ik niets gebroken had. Het was een ongelofelijk intens orgasme dat ik had. Half uitgeput plopte mijn slapper wordende pik tussen de billen van Diane vandaan en ik plofte op de bank. En wat krijg ik daar voor vroeg ik?

Ze keek me bedenkelijk aan en zei: Dat is meer een beloning voor jou zei ik. Ja maar als je dat goed doet beloof ik dat ik jou zal belonen. Natuurlijk zou ik het ook al doen zonder beloning maar dat hoefde zij niet te weten. Ga maar staan zij ik en buk dan voorover zodat ik er goed bij kan vanaf de achterkant. Ze bukte zich voorover zodat ik een heerlijk uitzicht had op haar mooie kontje en lekkere kale kutje.

Ik scheerde voorzichtig de laatste haartjes weg terwijl ik met mijn vingers haar kutje en kontje een beetje plaagde.

Ik kon zo al voelen dat ze drijfnat was want haar kutje glibberde gewoon. Zo klaar ik zei ik terwijl ik haar kutje schoon spoelde met warm water. Goed zo controleer het dan maar met je tong als je wil. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en terwijl ze gebukt stond likte ik voorzichtig langs haar lipjes. Er ging een siddering door haar heen terwijl ik dit een paar keer herhaalde.

Daarna likte ik met veel speeksel over haar mooie kontgaatje wat weer een siddering opleverde. Ik probeerde mijn tong een stukje in haar kontje te duwen wat aardig lukte, daarna likte ik weer langzaam omlaag door haar romige spleetje en proefde haar heerlijke geile sap.

Ik knabbelde een beetje aan haar klitje zodat ze zachtjes begon te hijgen. Ondertussen was ik met mijn vinger haar bilspleet aan het verkennen en duwde zachtjes met mijn vingertop tegen haar gaatje. Ze gaf duidelijk aan wat ze wilde en duwde haar kontje tegen mijn vinger. Ik maakte mijn vinger nat en terwijl ik haar klitje weer in mijn mond nam duwde ik hem een stukje in haar kontje naar binnen.

Ze begon meteen harder te kreunen en met haar kontje op min vinger te duwen. Ik trok mijn vinger iets terug en duwde hem daarna helemaal naar binnen terwijl mijn tong die in haar poesje zat. Ze begon nu een beetje te schokken met haar onderlichaam wat mij aanspoorde om nog heftiger te likken en mijn vinger snel in en uit haar kontje te bewegen. Ze begon steeds heftiger te bewegen tot ik haar sap rijkelijk voelde stromen in mijn mond en ze zich in bad liet vallen.

Met een rood gezicht van de opwinding zat ze me aan te kijken, nog steeds licht hijgend. Die beloning heb je wel verdient zij ze voorzichtig. Een onderbroek had ik nog niet aan dus keek ze zo tegen mijn stijve aan. Mmmm dat ziet er lekker uit zei ze terwijl ze me zachtjes begon af te trekken.

Ze kwam met haar hoofd wat naar voren en gaf een kusje op mijn rode eikel, daarna likte ze met aar warme tong langzaam langs de stam naar mijn ballen en weer terug. Ondertussen verwende ze met haar hand min ballen zachtjes door ze een beetje te kneden.

Ik kreunde en keek haar verlekkerd aan op het moment dat ze mijn eikel in haar warme mondje liet verdwijnen. Langzaam begon ze me te pijpen en liet haar tong plagend over mijn eikel en plasgaatje gaan. Ik nam van de situatie gebruik en kneedde voorzichtig haar heerlijke borsten waarop twee keiharde tepels stonden. Ze had me zo opgegeild dat het dan ook niet lang duurde voordat ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik zij haar dan ook dat ik geen komen waarop ze nog heftiger begon te zuigen op mijn eikel.

Ik kon het niet meer weerstaan en spoot een dikke straal recht in haar keel. Ze schrok en liet mijn eikel evern ontsnappen uit haar mond zodat de volgende straal uit elkaar spoot op haar neus. Ze hapte hem snel weer naar binnen om de laatste stralen op te zuigen.

Ze zoog me tot de laatste druppel leeg en speelde met mijn geil in haar mond nog een beetje na zodat ik het goed kon zien. Wat ben jij een geil ding zeg zij ik terwijl ze alles doorslikte. Je moet eens weten glimlachte ze ondeugend. Zo nu moet ik opschieten want over een half uur moet ik al weg zij ze terwijl ze zich begon af te spoelen. Ik ging naar beneden om snel wat te eten en drinken voor haar klaar te zetten zodat ze nog op tijd zou zijn. Toen ze beneden kwam in haar strakke topje waar de tepels nog doorheen priemden en haar korte rokje at ze snel haar boterham op nam een slok melk en gaf me een heerlijk tongzoen voordat ze snel de deur uit rende richting de bushalte.

Ik bleef alleen achter en besloot op mijn gemak dan maar een douche te nemen en het in mijn gedachten nog eens te herbeleven. In de middag kwam Sanne als eerste thuis en verdween met een glas cola en een koekje gelijk naar boven om de huiswerk te maken.

Een paar uur later hoorde ik het water van de douche lopen en liep naar boven om te kijken of er nog wat te zien veel. Ik zag door het raampje dat mijn jonge zusje zich lekker stond in te zepen en bezig was haar geile kutje te wassen door er lekker overheen en in te wrijven. Plotseling voelde ik warme adem in mijn nek en een hand op mijn stijve in mijn broek. Sta je jezelf nu ook al op te geilen aan je jonge zusje zij Tamara zachtjes. Lekker is ze he, dat kutje zou je ook wel willen likken zeker ging ze door.

Alleen jammer dat haar tietjes nog zo klein zijn. Ik keek Tamara aan en fluisterde dat ik Sanne de kleine tietjes ook wel erg spannend vond end at ze er lekker uit zag. Foei hoor geile jongen zij ze terwijl ze haar kamer in ging. Ik ging naar beneden om het eten te bereiden voor de avond en de tafel te dekken.

De rest van de avond verliep eigenlijk vrij rustig en we gingen lekker op tijd naar bed. Ik lag bijna een uurtje in mijn bed toen de deur zachtjes openging en Tamara naar binnen schuifelde in een sexy nachtjapon.

Ze kroop bij me in bed en fluisterde in mijn oor: Hoi geil broertje wil jij mij nog eens zo lekker verwennen als vanochtend? Ik draaide me naar haar toe en vroeg zachtjes wat daarvoor mijn beloning dan zal zijn. Geloof me fluisterde Tamara ik zal je rijkelijk belonen. Ik begon haar teder te kussen en likte in haar nek ze trilde zachtjes terwijl ik naar beneden bewoog en haar tepel in mijn mond nam door de stof heen.

Ze trok snel haar jurkje uit en duwde mijn mond tegen haar borsten. Ik likte ze helemaal af en knabbelde en zoog op haar harde tepels, daarna zakte ik langzaam naar beden en likte aan haar dijen aan de binnenkant tot aan haar geurige kutje. Plagerig likte ik langs haar lipjes boven haar klitje langs en op het plekje tussen haar kontgaatje en kutje.

Ze kon zich niet meer inhouden en duwde min hoofd op haar kutje. Ik haalde daarop langzaam mijn tong door haar drijfnatte poes en zoog zachtjes op haar klitje. Ik ging met mijn tong weer naar beneden en maakte zo haar kontje goed nat. Daarna likte ik plagerig over haar klitje en liet een vinger in haar natte grotje verdwijnen.

Nu mijn vinger drijfnat was van haar geil liet ik hem langzaam door haar bilspleet gaan en duwde het topje van vinger weer in dat geile kontje. Ze begon te schokken en ik duwde mijn vinger dan ook helemaal in haar kontje. Ik haalde mijn vinger steeds sneller heen en weer in haar kontje terwijl ik haar steeds heftiger begon te likken. Het duurde dan ook net lang of ze kwam met een diepe zucht klaar Ik gaf nog een plagerige lik over haar knopje en liet me op mijn rug vallen op het bed.

Ze lag nog even na te hijgen, richtte zich toen op en nam plaats tussen mijn benen. Ze keek me aan en zonder wat te zeggen nam ze mijn penis zo diep mogelijk in haar mondje.

Ze zoog op mijn ballen en likte mijn staaf helemaal nat. Ik begon net een beetje te schokken toen ze hem los liet en over mij heen kroop. Ze ging boven op me zitten met haar natte kutje op mijn lul.

.Rijp zoekt sex neukende sletjes

  • Ik had heerlijk geneukt.
  • NEGERIN KONT GEILE THAI MASSAGE
  • 959
  • PIERCING KUT GEIL CAMMEN

Neuken vlissingen ontzettend dikke ochtend lul


meesteres leiden kale jonge kutjes

Omassex oma ssex


Ze begon meteen harder te kreunen en met haar kontje op min vinger te duwen. Ik trok mijn vinger iets terug en duwde hem daarna helemaal naar binnen terwijl mijn tong die in haar poesje zat. Ze begon nu een beetje te schokken met haar onderlichaam wat mij aanspoorde om nog heftiger te likken en mijn vinger snel in en uit haar kontje te bewegen.

Ze begon steeds heftiger te bewegen tot ik haar sap rijkelijk voelde stromen in mijn mond en ze zich in bad liet vallen. Met een rood gezicht van de opwinding zat ze me aan te kijken, nog steeds licht hijgend. Die beloning heb je wel verdient zij ze voorzichtig.

Een onderbroek had ik nog niet aan dus keek ze zo tegen mijn stijve aan. Mmmm dat ziet er lekker uit zei ze terwijl ze me zachtjes begon af te trekken. Ze kwam met haar hoofd wat naar voren en gaf een kusje op mijn rode eikel, daarna likte ze met aar warme tong langzaam langs de stam naar mijn ballen en weer terug. Ondertussen verwende ze met haar hand min ballen zachtjes door ze een beetje te kneden.

Ik kreunde en keek haar verlekkerd aan op het moment dat ze mijn eikel in haar warme mondje liet verdwijnen. Langzaam begon ze me te pijpen en liet haar tong plagend over mijn eikel en plasgaatje gaan. Ik nam van de situatie gebruik en kneedde voorzichtig haar heerlijke borsten waarop twee keiharde tepels stonden. Ze had me zo opgegeild dat het dan ook niet lang duurde voordat ik voelde dat ik klaar ging komen.

Ik zij haar dan ook dat ik geen komen waarop ze nog heftiger begon te zuigen op mijn eikel. Ik kon het niet meer weerstaan en spoot een dikke straal recht in haar keel. Ze schrok en liet mijn eikel evern ontsnappen uit haar mond zodat de volgende straal uit elkaar spoot op haar neus. Ze hapte hem snel weer naar binnen om de laatste stralen op te zuigen.

Ze zoog me tot de laatste druppel leeg en speelde met mijn geil in haar mond nog een beetje na zodat ik het goed kon zien. Wat ben jij een geil ding zeg zij ik terwijl ze alles doorslikte. Je moet eens weten glimlachte ze ondeugend. Zo nu moet ik opschieten want over een half uur moet ik al weg zij ze terwijl ze zich begon af te spoelen. Ik ging naar beneden om snel wat te eten en drinken voor haar klaar te zetten zodat ze nog op tijd zou zijn.

Toen ze beneden kwam in haar strakke topje waar de tepels nog doorheen priemden en haar korte rokje at ze snel haar boterham op nam een slok melk en gaf me een heerlijk tongzoen voordat ze snel de deur uit rende richting de bushalte. Ik bleef alleen achter en besloot op mijn gemak dan maar een douche te nemen en het in mijn gedachten nog eens te herbeleven. In de middag kwam Sanne als eerste thuis en verdween met een glas cola en een koekje gelijk naar boven om de huiswerk te maken.

Een paar uur later hoorde ik het water van de douche lopen en liep naar boven om te kijken of er nog wat te zien veel. Ik zag door het raampje dat mijn jonge zusje zich lekker stond in te zepen en bezig was haar geile kutje te wassen door er lekker overheen en in te wrijven. Plotseling voelde ik warme adem in mijn nek en een hand op mijn stijve in mijn broek. Sta je jezelf nu ook al op te geilen aan je jonge zusje zij Tamara zachtjes.

Lekker is ze he, dat kutje zou je ook wel willen likken zeker ging ze door. Alleen jammer dat haar tietjes nog zo klein zijn.

Ik keek Tamara aan en fluisterde dat ik Sanne de kleine tietjes ook wel erg spannend vond end at ze er lekker uit zag. Foei hoor geile jongen zij ze terwijl ze haar kamer in ging. Ik ging naar beneden om het eten te bereiden voor de avond en de tafel te dekken. De rest van de avond verliep eigenlijk vrij rustig en we gingen lekker op tijd naar bed. Ik lag bijna een uurtje in mijn bed toen de deur zachtjes openging en Tamara naar binnen schuifelde in een sexy nachtjapon. Ze kroop bij me in bed en fluisterde in mijn oor: Hoi geil broertje wil jij mij nog eens zo lekker verwennen als vanochtend?

Ik draaide me naar haar toe en vroeg zachtjes wat daarvoor mijn beloning dan zal zijn. Geloof me fluisterde Tamara ik zal je rijkelijk belonen. Ik begon haar teder te kussen en likte in haar nek ze trilde zachtjes terwijl ik naar beneden bewoog en haar tepel in mijn mond nam door de stof heen.

Ze trok snel haar jurkje uit en duwde mijn mond tegen haar borsten. Ik likte ze helemaal af en knabbelde en zoog op haar harde tepels, daarna zakte ik langzaam naar beden en likte aan haar dijen aan de binnenkant tot aan haar geurige kutje.

Plagerig likte ik langs haar lipjes boven haar klitje langs en op het plekje tussen haar kontgaatje en kutje. Ze kon zich niet meer inhouden en duwde min hoofd op haar kutje.

Ik haalde daarop langzaam mijn tong door haar drijfnatte poes en zoog zachtjes op haar klitje. Ik ging met mijn tong weer naar beneden en maakte zo haar kontje goed nat.

Daarna likte ik plagerig over haar klitje en liet een vinger in haar natte grotje verdwijnen. Nu mijn vinger drijfnat was van haar geil liet ik hem langzaam door haar bilspleet gaan en duwde het topje van vinger weer in dat geile kontje. Ze begon te schokken en ik duwde mijn vinger dan ook helemaal in haar kontje.

Ik haalde mijn vinger steeds sneller heen en weer in haar kontje terwijl ik haar steeds heftiger begon te likken. Ook ik was erbij. We hebben Diane met z'n 5-en gepakt. Diane begon als eerst mijn pik af te kluiven. Haar ene hand op mijn balzak, de andere om de stam van mijn pik en pijpen maar. Dat deed ze stevig en hard. Als je hier niet tegen kan, blijf dan maar lekker op de bank zitten want Diane gaat flink tekeer.

Ik heb Diane op verschillende manieren geneukt: Af en toe gewisseld met een van de andere gangbangers terwijl ik haar samen met een andere vent in haar mond stond te neuken. Zo nu en dan nam ze beide pikken in haar mond Diane ging op een gegeven moment op haar rug liggen.

Terwijl ik haar bij haar enkels vasthield, heeft zij zich met de vibrator klaar gemaakt. Ik keek haar bemoedigend aan terwijl ze er een natte kliederzooi van maakte. Een van de andere mannen stopte zijn pik in haar mond, en ik probeerde mijn pik in haar kontgaatje te proppen. Ik had flink wat glijmiddel over mijn stok gesmeerd en geen zin in langzaam geschuif en voor-gevinger en bleef mijn harde eikel tegen haar kontgaatje duwen Gaaf om te zien want Diane schok en met met schrik wat uit te schreeuw-kreunen, maar dat lukt natuurlijk niet met een flinke piemel in haar mond.

Ik floepte er ineens in tot aan mijn balzak. Met haar benen over mijn schouders zonder scrupulles op die kont in rammen terwijl ik mijn ballen tegen haar binnen voelde slingeren. Dat ik dit niet lang vol hield moge duidelijk zijn.

Kijkend naar een lekkere vrouw die driftig door een andere man in haar mond geneukt werd terwijl ik met een brede glimlach en een goedkeurende blik van Linda die alles vanaf de sofa gadesloeg lekker mijn ding kon doen keek in recht in de gepierce-te opengesperde kut van Diane. Spuiten, spuiten, ik begon lekker te spuiten.

Ik hield het niet langer.. Vanuit de wortel van mijn pik voelde ik mijn ballen samentrekken. De gedachte dat ik Diane haar onderbuik aan het vullen was werd mij te veel. Ik pakte mijn handdoek om het neukzweet van me af te vegen terwijl ik in de rug van Diane bleef. Ik voelde mijn pik langzaam slapper worden en ik kon nog gewoon in haar blijven om lekker rustig uit te lekken! Terwijl die andere kerel Diane in haar mond bleef neuken.

Ik ben van Diane afgeklommen en heb mij lekker gedouced. Hierna heb ik mijn ballen nog aangeboden die nog even lekker gelikt werden en mijn kop werd ook door haar mond meegenomen. De volgende keer ben ik er weer bij. Wat kan die Diane neuken zeg. In haar, kut, in haar mond, in haar kont. Sperma in haar gezicht, over haar buik. Echt erg lekker allemaal. Fantastisch om met een stel ervaren gangbangers zo'n makkelijk vrouwtje te nemen. Ik moest helaas na 1,5 uur weer weg en heb het idee dat de achterblijvers Diane nog even goed te grazen hebben genomen!

Het was alweer Terwijl ik de lift omhoog riep, liet ik de avond nog even snel aan me voorbij gaan. Ik had heerlijk geneukt. Ik fluisterde zachtjes tegen mijzelf: Een korte beschrijving van wat er eerder had afgespeeld: Na de bevestiging van Linda uit Leiden kwam ik een half uur na aanvang aan op het adres.

Linda stond mij in de deuropening met een vriendelijke lach op te wachten. Linda is een mega gezellige vrouw die de GB organiseert. Binnen aangekomen speelde zich al een geil tafereeltje af op het matras in de woonkamer. Mijzelf omkledend vergat ik bijna te betalen. Ik kon mij even douchen en terwijl ik mijzelf afdroogde met een handdoek die Linda mij aanreikte, keek zij goedkeurend naar rustig stijf kloppende pik. In de woonkamer aangekomen waren er incluis ondergetekende 8 kerels aanwezig die gulzig waren naar sex.

Op het matras bediende Diane de verschillende pikken die aangeboden werden. Kijkend vanaf de zijlijn was dit een leuk schouwspel. Piemel in haar mond en nog een stijve piemel die voor haar neus aangeboden werd, terwijl Diane in iedere hand nog een pik aan het aftrekken was.

Diane werd geneukt; van voor van achter van links en rechts. Wat een gruwelijk geile vrouw is die Diane toch. En ze houdt het vol en doet echt haar best, een vrouw die cht goed is is sex. Iedere keer als weer een harde pik z'n sperma in het mondje van Diane tufte, ging ze nog even met het sperma spelen terwijl ze de tevreden kerel diep in de ogen aankeek.

Sperma-bellen-blazend, gorgelend tufte ze het óf uit, slikte het in óf smeerde het als after-sun over haar tietjes. Het deed haar lichaam opglimmen! Ondertussen werd Diane alle kanten opgeneukt. Iets wat ze makkelijk aan kan terwijl ze het matras over geslagen werd. Van je kilts-klets-klanderen, van de ene bil op de andere. Het maakte haar geiler en ze riep om meer. Een duidelijk teken naar de mannen dat we niet voorzichtig met dit sexbeest te doen en dat we vooral lekker ons gang konder gaan zonder dat er moeilijk zou worden gedaan.

Geen gemekker van 'auw.. Gewoon lekker je gang kunnen gaan met een vrouw die het allemaal echt goed kan hebben. En ze kreeg het ook! Een voor een stond er weer een nieuwe kerel op het lichaam van Diane in te beuken. Of in haar smoeltje waarbij de pik tot aan de stam in de luchtpijp verdween Diane laat er geen gras over groeien.

Harde sex gedurende de hele avond. Ik werd echt knoert hard gepijpt, aan mijn ballen gelikt en gezogen en ik meen dat zij, terwijl ze mijn hele balzak in haar mond nam, er zelfs nog even voorzichtig in heeft gebeten. Ik zat namelijk op de rand van een sofa waarbij mijn pik en ballen boven het gezicht van Diane bungelden. Zij lag op haar rug, pakte met haar ene hand mijn pik vast, stopte deze in haar mond terwijl de met de andere hand mijn balzak onderhanden nam.

Ze zei alleen dat ze dit moest rapporteren. De rit duurde niet heel lang en we kwamen uit bij een mooie grote verbouwde boerderij in de bossen, met een mooie tuin en paardestallen. De auto stopte en we stapten allebei uit. Naast de stallen was een ander meisje van een jaar of 18 bezig een paard af te zadelen.

Ze had een spierwitte rijbroek aan, zwarte laarzen en ook een spierwit bloesje, waar haar kleine borsten goed te zien waren. Ze was blond en had een sproetig gezicht. Het zadel wat ze vastpakte was vrij zwaar en plotseling liet ze het vallen in de modder. Het spetterde in het rond en zwarte spetters kwamen op haar broek terecht. Schuchter kwam het meisje dichterbij. Vervolgens ging het even heel snel. Het meisje moest haar broek laten zakken. Een slipje had ze niet aan en ze moest haar bloesje omhoog houden.

Ze had ook geen bh aan en opeens stond ze van hals tot knieen naakt. Evelien pakte een rijzweep en gaf snel tien harde tikken op haar billen, die vuurrood werden. Daarna gebaarde ze dat ze weer verder moest gaan.

Alsof er niets gebeurd was leidde Evelien me naar binnen. Hier gebaarde ze dat ik mij uit moest kleden. Helemaal naakt stond ik voor haar. Ze inspecteerde me grondig. Ze vond dat ik kaal genoeg was. Ik moest me douchen en vooral ook mijn kontje schoonmaken zei ze. Toen ik helemaal klaar was droogde ze me af en bracht me naar een donkere kamer.

Daar kwam Evelien aan, met achter haar aan haar meester en De schrik sloeg me om het hart, ik voelde me opeens heel klein. De meester was helemaal in leer gekleed en had eigenlijk een heel vriendelijk beschaafd gezicht.

Evelien had een zwart leren string aan en een zwarte bh en Lisette was helemaal naakt. Zij was ook helemaal geschoren. We zullen zien wat we kunnen doen". Evelien gebaarde me naar een bok toe, waar ik overheen moest buigen en vastgebonden werd. Ik kreeg twee klemmetjes op mijn tepels en ze zette een paar klemmetjes op mijn pik en ballen.

Ook smeerde ze mijn kont in met een soort glijmiddel, wat mij niet gerust maakte. Maar nu was ik niet meer bij machte iets te doen. Daarna werden mijn billen door haar met de hand met flinke tikken opgewarmd. Na een paar minuten zei de meester stop, en deed Evelien een stapje terug. De meester pakte een rijzweep en gaf mij er flink van langs. Ik durfde niet te gillen, maar na een tijdje werd het me toch te veel.

Hij gaf nog drie tikken en toen stopte hij. Ik wist niet wat ik me hierbij voor moest stellen, maar Evelien ging op haar knieen en maakte zijn broek open. Een geweldige pik sprong naar buiten. Voorzichtig begon ze hem te pijpen. Toen zijn pik helemaal stijf was liep hij naar Lisette toe. Ze moest op haar rug op een tafel gaan liggen met haar benen wijd. In een keer stak hij zijn pik er in, en hij neukte haar een paar keer. Toen haalde hij zijn pik uit Lisette's kut en presenteerde hem aan Evelien.

Hij is goed, zei ze en vervolgens voelde ik deze keiharde paal teken mijn kontgat drukken. Ik wilde me verzetten, maar hij dwong zijn pik naar binnen.

meesteres leiden kale jonge kutjes