Schatjes Prive

Gedwongen Klaarkomen

Meesteres thuis kut wijd open

Ik mag enkel contact hebben met mensen die mijn meesteres uitkiest 5. Ik slaap altijd in een kooi 6. Ik mag me enkel klaarvingeren als mijn meesteres het zegt 7. Ik moet het met alles en iedereen doen dat mijn meesteres uitkiest 8. Ik zeg hiervan nooit iets tegen een ander 9. Ik heb geen naam niet meer enkel nog slet, hoer Ik spreek mijn meesteres altijd aan met meesteres Dat was het reglement en ik ondertekende het. Mijn eerste dag als slavin Die vrijdag dat ik was betrapt gebeurde er nog niet echt veel, het was nog normaal maar dat had Sylvia, nu mijn meesteres, me ook verteld dat het pas inging van zaterdag.

Dus die zaterdag werd ik om 6. Ik dacht mijn kleren aan te doen maar kreeg een klap op mijn kont 'heb je het reglement niet goed gelezen' brulde de meesteres 'daar staat duidelijk in dat ik je kleren uitkies'.

Ik antwoordde beleefd met 'sorry meesteres' in de hoop dat ik niet weer een klap op mijn achterste kreeg. Ze zei dat mijn kleren in mijn nieuwe kamer lagen. Ze beval me haar te volgen en dat deed ik ook. We gingen naar beneden en ze deed een deur open, daar zag ik nog een trap die ons onder het huis zouden brengen. Ik zag daar een heel geraamte en op het einde van de kamer stond een tralies met daarachter een bed. Ik stond nog altijd in mijn pyjama en ik moest de kleren aantrekken die mijn meesteres had klaargelegd.

Ik ging dus mijn cel in en daar zag ik mijn kleren liggen: Nadat ik ze had aangetrokken ging ik terug naar boven en daar stond mijn meesteres. Ze deed mijn rokje omhoog en deed de ritsluiting open, keek aandachtig en zei: Ik ging dus naar boven en liet de douche lopen.

Ik nam het scheermesje en begon met mijn benen te scheren, echt veel kwam er niet af want ik scheer ze regelmatig. Na het douchen trok ik terug die kleren aan en ging naar beneden. Daar aangekomen had de meesteres weer een nieuwe opdracht: Ik deed dit en ze zei me dat ik met haar fiets naar de winkel moest gaan.

Ik weigerde eerst want zonder slip naar de winkel is ook niet dat, maar ik kreeg een klap op mijn kut en ik besloot dan maar te gaan. Op de fiets voelde ik de wind over mijn naakte kut blazen en het wond me eigenlijk op. Nadat ik al mijn boodschappen had gedaan ging ik aan de kassa betalen. Er stond een lange rij aan te schuiven, na zo'n 5 minuten kwam er een grote neger achter me staan en stak plots zijn vinger in mijn kut, ik slaakte een klein gilletje.

Hij gaf me zijn telefoonnummer en zei dat ik hem eens moest bellen als ik alleen thuis was. Ik betaalde en ging terug naar het huis van mijn meesteres. Ze stond buiten al op me te wachten.

Binnen vroeg ze me of er iets speciaal gebeurd was in de winkel en ik vertelde haar van die man. Ik moest hem bellen en zeggen dat hij moest komen want dat ik heel geil stond. Een halfuur later stond de neger er en ik liet hem binnen.

Mijn meesteres kwam hem groeten en beval me naar mijn kamer te gaan. Ik hoorde hun twee praten maar ik hoorde niet wat ze zeiden. Even later kwamen ze ook binnen en mijn meesteres zei me haar voeten te likken, ik deed dit ook. Na zo'n 5 minuten pakte de neger me vast en bond me aan de muur.

Hij pakte een mes uit zijn broek en sneed mijn kleding stuk, ik zag mijn meesteres genieten van het zicht. Ik hing daar naakt aan de muur terwijl de neger 2 klemmen op mijn tepels plaatste. Ik schreeuwde het uit van de pijn en de neger trok aan de klemmen, en zei 'als ik je nog 1 keer hoor schreeuwen maak je wat mee'. Mijn meesteres kwam voor me staan en beval me haar oorlellen te likken, terwijl speelde zij met de klemmen aan mijn tepels.

Verder vraag ik Patty wat dit voor de rest van onze relatie betekent, omdat we beiden ook regelmatig behoefte hebben aan intieme, tedere seks. Ik antwoord, hoewel ik het doodeng vind om me volledig over te leveren: Patty staat op, houdt me de fles wijn voor, zet de hals aan mijn mond en houd de fles omhoog zodat ik kan drinken. Doordat ik al en poosje niet gedronken heb drink ik gulzig en gaat de rest van de fles er in een keer in.

Dan draait ze me om, maakt de boeien los en zegt: In de keuken aangekomen, ben ik nog steeds volledig naakt en is Patty nog steeds gekleed in haar lange zijden badjas.

Ik pareer met de stelling dat ze niet moet denken dat ik haar naar de mond praat, waarop zij antwoord dat ik dat in dit stadium beter wel kan doen, waarbij ze me een venijnige blik toewerpt. Ik loop naar de eettafel en verplaats alle spullen die erop staan naar het dressoir.

Dan ga ik aan een korte kant staan, doe mijn benen zo ver uit elkaar, totdat mijn voeten tegen de tafelpoten steunen en ik zak voorover op tafel. Als laatste leg ik mijn handen op mijn rug en kijk recht vooruit en ben van mening dat mijn positie dezelfde is waarin Roef vanmiddag lag vastgebonden.

Een en ander heeft mij niet onberoerd gelaten en hoe verrassend ik het zelf ook vind, ik raak opgewonden van de situatie en merk dit tussen mijn benen. Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen.

Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken. Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast.

Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen.

Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken. Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige.

Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen.

Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen.

Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling. Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis.

Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen. Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken.

Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt. Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond.

Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer. Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt. Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw. Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af.

Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer. De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen.

Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen. Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven. Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten. Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden.

Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen. Al strelend door haar krullen val ik in slaap. Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat. Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door.

Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos. Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben. Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen.

Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.

Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen. Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken.

Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen. Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend.

Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet. Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje.

Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet. Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat.

Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen. Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit.

Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis. Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes.

Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten.

Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt. Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda. Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier.

Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe.

Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe.

Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn.

Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen.

Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af. Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken. In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar.

Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus.

Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme. Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur.

Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega.

We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft. Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap.

Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar.

Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt. De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen.

Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt:

...

Piemol liken kutje tiener

Elena kwam voor haar staan en voorzichtig begon Brenda haar uit te kleden. Met trillende handen trok ze het shirt over het hoofd van Elena en wilde dan haar BH los maken.

Eerst de rest” gaf Elena aan. Teleurgesteld, dat ze zo dicht bij was en nu nog die tieten niet helemaal mocht zien ging Brenda verder en maakte de spijkerbroek van Elena los en had moeite om de strak zittende broek over het welgevormde kontje van Elena te krijgen.

Nadat ook de broek netjes was opgevouwen was het slipje van Elena aan de beurt en keek Brenda recht tegen het kutje van Elena aan. Die op haar beurt zag dat Brenda op precies de goede hoogte zat met haar hoofd en Brenda met haar gezicht in haar kruis drukte. Brenda had duidelijk nooit eerder een kutje gelikt en Elena was dan ook niet ondersteboven van het resultaat. Ze deed zelf haar BH uit en duwde Brenda van zich af. Ga op je rug op het bed liggen met je benen wijd” beval Elena.

Uit het veld geslagen doordat Elena niet tevreden was over wat ze deed, ging Brenda gedwee op het bed liggen. Elena kroop over haar heen en ging met haar gezicht naar de kut van Brenda op de mond van het meisje zitten. Terwijl Elena heen en weer schoof over het gezicht van Brenda, begon ze het meisje te vingeren in haar van het geil glinsterende kut. Het gelik van Brenda beviel haar nog steeds niet en ze besloot om wat stevigere middelen in te zetten. Ze pakte naast haar bed haar Tarzan en liet die in een soepele beweging in het voor haar liggende kutje verdwijnen.

Ze voelde nauwelijks iets, maar onder haar kont probeerde Brenda te gillen en ze lag met haar armen te zwaaien. Toen ze haar Tarzan terughaalde en zag dat er bloed aan zat wist ze dat ze zojuist Brenda had ontmaagd. Ze ging met haar kut van het gezicht van Brenda af en probeerde zich te verontschuldigen. Hoe had zij ook kunnen raden, dat een meid van 22 met een vriendje nog maagd zou zijn.

Brenda was niet te bedaren, ze was bijna hysterisch. Elena drukte het meisje troostend met haar gezicht tussen haar tieten en langzaam bedaarde ze wat. Brenda greep haar kleren en even later liet ze de verbouwereerde Elena alleen in haar kamer achter.

Die draait wel weer bij dacht Elena en maakte zelf het karwei maar af met haar Tarzan. Echt een succes kon ze haar eerste ervaring in dominantie niet noemen.

Ze nam zich voor om de volgende keer het eens te proberen met zo’n knulletje, die liep te kwijlen bij het zien van haar tieten. Een paar dagen gingen voorbij en Elena had Brenda al die tijd niet meer gezien. Dat dit kwam omdat ze thuis helemaal doorgedraaid was door haar verlies van haar maagdelijkheid wist ze natuurlijk niet. Op een avond kreeg ze opeens een App van Brenda, of ze nog een keer langs kon komen want ze miste haar zo.

Verbaasd keek Elena naar de App, dat had ze niet zo snel verwacht, maar ze zag het als een welkome afwisseling om zich nog een keer op dat sletje uit te leven. Om precies 9 uur werd er op de deur van Elena haar kamer geklopt en niets vermoedend deed ze de deur open. Gelijk werd ze achterover geworpen door de kracht waarmee de deur verder werd open gegooid. Voor ze iets kon zeggen werd er een hand op haar mond gedrukt en met tape werden haar polsen en enkels aan elkaar gebonden.

Ze werd nu met haar hoofd tegen de muur gedrukt en met een knie werd haar kaak dicht gehouden. Ook haar mond werd nu dicht getapet en als een pakketje lag ze op de vloer te kronkelen. Van de gang werd een grote koffer gehaald en daar werd ze dubbelgevouwen in gepropt.

Ze werd heftig door elkaar geschud en de man had duidelijk geen zin om de koffer de trap af te dragen en sleepte hem gewoon achter zich aan, waarbij Elena bij elke tree een klap kreeg.

Beneden voelde ze hoe ze werd opgetild en achter in een auto werd gegooid. Na een lange rit stopte de auto en werd de koffer uit de auto gehaald en geopend. Bij de invallende schemering zag Elena, dat ze bij een oude fabriek stonden en dat er nergens licht brandde. Nu was Elena, met haar 57 kilo niet zwaar, maar alsof ze een veertje was werd ze over de schouder van de man geworpen en naar de fabriek gebracht.

Gebroken glas van vernielde ruiten kraakte onder de zolen van de man, tot hij bij een deur kwam, die hij met een sleutel opende. Achter de deur was een trap en zo daalde ze af in de kelders van het gebouw. Met een zaklamp vond de man zijn weg en uiteindelijk stonden ze weer voor een deur. De man opende deze en smeet Elena toen zonder omkijken van zijn schouder op de grond.

Elena kwam op haar kont terecht en voelde tot haar verbazing geen beton maar vloerbedekking. De man liet haar zo liggen en ging door een andere deur, waar ze iets hoorde alsof een auto gestart werd. Dat bleek een dieselaggregaat te zijn, want opeens werd de ruimte fel verlicht door lampen aan het plafond.

Het hele plafond was bezaaid met pijpen en in de ruimte zelf stond naast wat muziekinstrumenten, wat er op wees dat dit als oefenruimte werd gebruikt ook een stel vreemde apparaten. Je hebt mijn vriendin misbruikt en gedacht dat je haar wel even ongestraft van haar maagdelijkheid kon beroven met je dominante gedrag, maar dat dominante zal ik je wel afleren. Zij is nu zwaar depressief en ik heb me een jaar lang lopen beheersen voor niets”.

Tegen de tijd dat ik hier met je klaar ben zal je spijt hebben als haren op je hoofd, dat je haar ooit gezien hebt teringwijf. Dreigend kwam hij op Elena af en haar kleren hingen binnen een paar rukken als flarden om haar lijf. Het tape werd van haar mond gerukt en gelijk probeerde Elena uit te leggen, dat ze echt niet had kunnen weten, dat een meisje van die leeftijd nog maagd zou zijn.

Voor ze verder iets kon zeggen kreeg ze een klap midden in haar gezicht en ze voelde hoe er een paar tanden door haar lip waren gegaan. Even nog wilde ze wat zeggen, maar toe ze zag dat de man aanstalten maakte om weer uit te halen zweeg ze maar. Haar enkels en polsen werden losgemaakt en de resten van haar kleding vielen nu op de grond. Vakkundig werden haar polsen samen gebonden en dan sloeg de man het touw over een pijp en trok haar polsen omhoog.

Ze werd van de grond getild en hing nu een stukje boven de grond te zweven. Haar enkels werden apart aan een touw gezet en haar benen werden vrijwel in spagaat getrokken. Elena geilde van de pijn ze was best lenig, maar dit ging verder dan haar lichaam kon hebben en ze voelde het overal trekken. De man liep om haar heen en als vanuit het niets voelde ze een heftige pijn in haar kont.

De man had een stuk dik elektriciteitskabel gepakt en sloeg hier mee nu op haar kont. Wat zij alleen kon voelen, maar wat de man kon zien, was dat er zich hele worsten op haar kont begonnen af te tekenen waar ze geraakt werd.

Elena gilde alles bij elkaar, maar de man had een koptelefoon opgezet en liet haar rustig gillen. Nadat haar hele rug en kont opgezet was van de slagen was haar kut aan de beurt. Door de spagaat stond die wijd open en gelijk al de eerste klap kwam vol op haar clit terecht. Nog vijf volle slagen volgden en haar kutlippen waren drie keer zo dik als normaal.

Nu was haar trots aan de beurt. Haar tieten werden hard heen en weer geslagen onder het geweld van de bestraffende kabel en van voren en van achteren gloeide Elena. Er was niets dominants meer in haar houding, als een wrak hing ze aan haar boeien. Maar ze kreeg nog meer te verduren. De man ging voor haar staan en duwde met zijn vingers tegen haar kut, die kurkdroog was. Hij pakte glijmiddel en zonder enig medelijden met Elena, die zijn vriendin had ontmaagd ramde hij nu door.

Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen. Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen.

Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet.

Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje.

Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet. Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat.

Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen.

Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit.

Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis. Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes.

Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten. Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt.

Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda. Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe.

Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken.

Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes. Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje.

Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd.

Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn.

Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken.

In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme.

Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega. We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft.

Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap. Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar.

Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt. De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen.

Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak. Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is.

Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen. Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen.

Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden. Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken. Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen.

Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen.

Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond. De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons.

De dames blijven staan en ik ook. Naast dat de dame en wij leeftijdsgenoten lijken, ziet zij er net als wij goed verzorgd uit verdere details zal ik omwille van haar privacy niet delen. Ik kleed me uit en leg mijn kleding op een van de stoelen die er staan. De winkel blijkt echt een winkel: De wanden hangen vol met sexartikelen; voor elke wand staat een balie waarop de artikelen getoond kunnen worden. Ik zie dat er op enkele tafels iets ligt en als ik tel zie ik dat dit voor 5 tafels het geval is: De dame loopt naar de eerste tafel en neemt plaats achter de toonbank.

Patty neemt mij aan inmiddels stijve pik mee naar de tafel. Op tafel liggen inderdaad 2 artikelen: Ik kies de dildo met schroefdraad. Keuze 2 is een spreidstangenset of een sexswing: Bij keuze 3 haper ik omdat ik geen idee heb hoe het voelt: Ik durf simpelweg niet te kiezen.

De dame komt achter de toonbank uit, pakt me bij mijn nek, duwt me voorover totdat ik met mijn bovenlijf op de toonbank lig en gaat achter me staan. Vervolgens volgt een klap die klinkt als een harde pets gevolgd door een schreeuw van mij.

Deze klap lijkt op de klap met een stuk hout en trekt echt diep door. Daarna nog een klap, deze voelt meer verspreid aan en daardoor minder pijnlijk en aangezien ik de klap verwacht had schreeuw ik niet. En de dame legt de zweep die op een broodplank lijkt, terug in het rek.

De vierde keuze is weer eenvoudig: Bij de laatste keuze word ik weer geconfronteerd met 2 artikelen waarvan ik geen idee heb hoe het aanvoelt, waardoor ik twijfel: Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest weerzinwekkende artikelen afgewisseld met de meest lustopwekkende.

Mijn oog blijft hangen bij de latex kleding en in het bijzonder een latex catsuit met open kruis en ritsen bij de borsten. Vervolgens sta ik te geilen op het schoenen- en laarzenrek en zie ik een geschikt paar dat fantastisch onder de catsuit zou passen. Lage latex pumps met een metalen hak en open tenen. Ook de filmsectie bekijk ik uitvoerig, waar ik geprikkeld word door de latex en plassex serie. Van schrik laat ik de DVD-hoes vallen die ik vast heb als ik de hand van Patty op mijn schouder voel.

Zegt ze terwijl ze mijn harde jongeheer ff vastpakt en er speels in knijpt. Ik buk om de DVD op te rapen en terug te zetten, maar deze wordt door Patty uit mijn handen gegrist. Patty kijkt naar de hoes, maar zegt niets, ze kijkt slechts naar mijn van schaamte rood wordende hoofd en zet de DVD terug.

De dame loopt naar de catsuit die ik bekeken heb en neemt na wat zoeken een bepaalde maat uit het rek. Met de pumps die ik bekeken heb doet ze hetzelfde. Ik begrijp dat ze mijn handelingen op de een of andere manier gevolgd hebben, terwijl ik de winkel goed bekeek.

Dan loopt de dame naar de toonbank en begint al het uitgezochte netjes in te pakken in onherkenbare papieren tassen. Patty geeft haar creditcard af en nadat deze geregistreerd is kijken de dames mij aan. Ik doe net alsof ik kleding aanheb en voel, in mijn niet aanwezige zakken, naar mijn portemonnee. Patty kijkt niet vrolijk en gebied mij in te binden en fatsoenlijk antwoord te geven op de vraag.

De dame zegt mij daarna dat ze van mijn Meesteres vernomen heeft dat ik mijn deel in natura mag voldoen. Ik vraag waar de dame aan gedacht heeft, waarop zij mij te kennen geeft een orgasme te willen. Deze heeft een grote klit met een piercing erdoor en lange, hangende schaamlippen die zich vochtig openen, als ze haar benen volledig spreidt. Wanneer ik mijn mond langzaam richting de kut van de dame begeef komt haar geur mij tegemoet: De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik me enorm aangetrokken voelde tot haar geur en dan ook een aantal malen met mijn neus langs haar poes gesnuffeld heb, voordat ik mijn tong aan het werk heb gezet.

Dit was overigens een klusje van niets: Wat voor mij een enorm bijkomend voordeel was van het klaarkomen van de dame is dat zij dit met veel vochtverlies deed. Waar ik als fervent liefhebber van de ejaculatie van het vrouwelijk schoon kan genieten, van alles wat aan sappen uit een kutje kan komen, werd ik nu op mijn wenken bediend.

Ik heb genoten van haar sappen en alles keurig tot mij genomen door haar, na haar orgasme, helemaal schoon te likken. Ondanks het feit dat ik een ontzettende harde paal heb staan wordt mij wederom door Patty en ook door de dame geen gelegenheid gegeven om ook te mogen klaar komen, integendeel, nadat ik de dame klaar en schoon heb gelikt draagt Patty mij op me te gaan aankleden en de tassen in de auto te zetten.

Vlak voor middernacht komen we thuis aan en ik kan nog maar aan 1 ding denken: Als ik de tassen uit de auto heb gehaald en naar de slaapkamer heb gebracht, voeg ik me bij Patty in de keuken. Deze zit stilletjes aan een wijntje te nippen en ik vraag haar wat er scheelt. Ik word even stil van haar overdenking en vraag haar wat ze ermee bedoelt.

Ik mag enkel contact hebben met mensen die mijn meesteres uitkiest 5. Ik slaap altijd in een kooi 6. Ik mag me enkel klaarvingeren als mijn meesteres het zegt 7.

Ik moet het met alles en iedereen doen dat mijn meesteres uitkiest 8. Ik zeg hiervan nooit iets tegen een ander 9. Ik heb geen naam niet meer enkel nog slet, hoer Ik spreek mijn meesteres altijd aan met meesteres Dat was het reglement en ik ondertekende het. Mijn eerste dag als slavin Die vrijdag dat ik was betrapt gebeurde er nog niet echt veel, het was nog normaal maar dat had Sylvia, nu mijn meesteres, me ook verteld dat het pas inging van zaterdag. Dus die zaterdag werd ik om 6.

Ik dacht mijn kleren aan te doen maar kreeg een klap op mijn kont 'heb je het reglement niet goed gelezen' brulde de meesteres 'daar staat duidelijk in dat ik je kleren uitkies'. Ik antwoordde beleefd met 'sorry meesteres' in de hoop dat ik niet weer een klap op mijn achterste kreeg. Ze zei dat mijn kleren in mijn nieuwe kamer lagen. Ze beval me haar te volgen en dat deed ik ook. We gingen naar beneden en ze deed een deur open, daar zag ik nog een trap die ons onder het huis zouden brengen.

Ik zag daar een heel geraamte en op het einde van de kamer stond een tralies met daarachter een bed. Ik stond nog altijd in mijn pyjama en ik moest de kleren aantrekken die mijn meesteres had klaargelegd. Ik ging dus mijn cel in en daar zag ik mijn kleren liggen: Nadat ik ze had aangetrokken ging ik terug naar boven en daar stond mijn meesteres.

Ze deed mijn rokje omhoog en deed de ritsluiting open, keek aandachtig en zei: Ik ging dus naar boven en liet de douche lopen. Ik nam het scheermesje en begon met mijn benen te scheren, echt veel kwam er niet af want ik scheer ze regelmatig. Na het douchen trok ik terug die kleren aan en ging naar beneden.

Daar aangekomen had de meesteres weer een nieuwe opdracht: Ik deed dit en ze zei me dat ik met haar fiets naar de winkel moest gaan.

Ik weigerde eerst want zonder slip naar de winkel is ook niet dat, maar ik kreeg een klap op mijn kut en ik besloot dan maar te gaan. Op de fiets voelde ik de wind over mijn naakte kut blazen en het wond me eigenlijk op. Nadat ik al mijn boodschappen had gedaan ging ik aan de kassa betalen. Er stond een lange rij aan te schuiven, na zo'n 5 minuten kwam er een grote neger achter me staan en stak plots zijn vinger in mijn kut, ik slaakte een klein gilletje.

Hij gaf me zijn telefoonnummer en zei dat ik hem eens moest bellen als ik alleen thuis was. Ik betaalde en ging terug naar het huis van mijn meesteres. Ze stond buiten al op me te wachten. Binnen vroeg ze me of er iets speciaal gebeurd was in de winkel en ik vertelde haar van die man. Ik moest hem bellen en zeggen dat hij moest komen want dat ik heel geil stond. Een halfuur later stond de neger er en ik liet hem binnen.

Mijn meesteres kwam hem groeten en beval me naar mijn kamer te gaan. Ik hoorde hun twee praten maar ik hoorde niet wat ze zeiden. Even later kwamen ze ook binnen en mijn meesteres zei me haar voeten te likken, ik deed dit ook.

Na zo'n 5 minuten pakte de neger me vast en bond me aan de muur. Hij pakte een mes uit zijn broek en sneed mijn kleding stuk, ik zag mijn meesteres genieten van het zicht. Ik hing daar naakt aan de muur terwijl de neger 2 klemmen op mijn tepels plaatste. Ik schreeuwde het uit van de pijn en de neger trok aan de klemmen, en zei 'als ik je nog 1 keer hoor schreeuwen maak je wat mee'. Mijn meesteres kwam voor me staan en beval me haar oorlellen te likken, terwijl speelde zij met de klemmen aan mijn tepels.

Verder vraag ik Patty wat dit voor de rest van onze relatie betekent, omdat we beiden ook regelmatig behoefte hebben aan intieme, tedere seks. Ik antwoord, hoewel ik het doodeng vind om me volledig over te leveren: Patty staat op, houdt me de fles wijn voor, zet de hals aan mijn mond en houd de fles omhoog zodat ik kan drinken.

Doordat ik al en poosje niet gedronken heb drink ik gulzig en gaat de rest van de fles er in een keer in. Dan draait ze me om, maakt de boeien los en zegt: In de keuken aangekomen, ben ik nog steeds volledig naakt en is Patty nog steeds gekleed in haar lange zijden badjas.

Ik pareer met de stelling dat ze niet moet denken dat ik haar naar de mond praat, waarop zij antwoord dat ik dat in dit stadium beter wel kan doen, waarbij ze me een venijnige blik toewerpt. Ik loop naar de eettafel en verplaats alle spullen die erop staan naar het dressoir. Dan ga ik aan een korte kant staan, doe mijn benen zo ver uit elkaar, totdat mijn voeten tegen de tafelpoten steunen en ik zak voorover op tafel.

Als laatste leg ik mijn handen op mijn rug en kijk recht vooruit en ben van mening dat mijn positie dezelfde is waarin Roef vanmiddag lag vastgebonden. Een en ander heeft mij niet onberoerd gelaten en hoe verrassend ik het zelf ook vind, ik raak opgewonden van de situatie en merk dit tussen mijn benen.

Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen. Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken.

Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast.

Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen. Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken.

Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige. Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen.

Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen. Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling.

Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis.

Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen. Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken.

Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt.

Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond. Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer. Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt. Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw.

Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af. Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer.

De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen. Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen.

Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven. Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten. Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden. Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen. Al strelend door haar krullen val ik in slaap.

Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat. Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door. Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos.

Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben. Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen.

Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt. Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer.

Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen. Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen.

Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet.

Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje. Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet.

Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat.

Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen. Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit.

Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis.

Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes. Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten.

Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt. Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda.

Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe.

Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme.

Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken.

Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn.

Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen.

Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken.

In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme.

Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega. We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft.

Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap.

Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar. Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt.

De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen.

Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt:

...


Rukkende mannen gangbang gezocht


Negerin komt spuitend klaar gratis shemale dating


Seks wordt teveel verbonden met neuken! Black Angelika bruut geneukt Hij kan echt geen kant op, mijnheer zit goed vastgebonden. Vind it leuk De rood harige milf houdt er van! Dit is latex extreem. De eerste Trio Het was januari , we woonden in Axel zeeland, ik was al een jaar of 3 samen met mijn vriendinnetje, Samantha P.

Vastgebonden en geneukt Geile schoolmeisjes hebben graag grote lullen 1: Kan deze meisjes Greep die geslagen Moeder op stoel, benen en kut wijd open, trekt haar zoon.. Atleet en hoer Na wat pittige klapjes mag ze los maar v. New Big Tube Vastgebonden aan bed angeboden door gayheid.

Harige Aziatische meisjes gebonden en Fucked. Geen tijd te verliezen dus knip ik hem er af. Krijg een adrenalinestoot door dat de deurbel gaat. Luister naar de voetstappen in de hal van Meesteres Catja. Deur stond al op een kier scheelt weer een minuut. Masker op mondknevel in. Tepelklemmen heb ik al op. Knielen, blinddoek op en wachten. Heb mijzelf goed voorbereid. Hoop aan de conditie gedaan.

In 2 maanden tijd niet meer dan 4 biertjes gedronken. Voordeel hiervan is dat ik een hoop mondvocht produceer op deze manier. Mijn strot moet pijpklaar zijn. Stipt op tijd slettebak.

Vocht tussen mijn kin en de knevel. Probeer hem een beetje weg te duwen. Denk er nog even over na om hem iets losser te maken. Ik slik zoveel mogelijk mondvocht in. Hoor hoe zij haar laarzen aanritst. Dan komt zij naar haar slet. Daar ben ik weer.

Onder aan beginnen hè slettebak. Met volle aandacht geniet ik van de geur van haar laarzen. Ik doe mijn best om haar hak zo goed mogelijk te pijpen.

Heb moeite om mij zelf in te houden. Ja doorgaan" Lik de bovenkant van haar laars. Dit is ultiem geluk. Volledige overgave is mijn doel. Meester Catja tevredenstellen dat is mijn taak. Zij is mijn levensdoel. Vermoedelijk hoort zij aan mijn ademhaling dat des te hoger haar slet komt des te groter de opwinding. Nou die andere laars. Nog beter dan de net. Helemaal onderaan beginnen en niet afraffelen. Langzaam naar boven toe.

Helemaal tot bovenaan slettebak! Het bruist en ik schenk het gedoseerd in. Steeds wachtende om te tonen dat haar glas absoluut schoon is. Pak de tepelzuigers maar eens even van het dressoir af. Dat voorspelt niet veel goeds. Dit is wat ik wil. Dit is wat ik krijg. Dit is waar ik voor leef. Ik raak steeds meer opgewonden door het spelen wat zij doet met de tepels.

Of het haar nagels zijn of de tepelklemmen? Weet niet wat zij doet maar het gevoel dat ik krijg zodra zij met mij is perfect. Dat geeft een onbeschrijfelijke tinteling. Moet ik niet doen. Weet wat er komen gaat. Weinig bescherming 4, 5, 6. Probeer mijzelf te concentreren. Vorige keer vroeg ik om genade. Had daar gelijk spijt van. Ik moet dit volhouden. Waar reageert zij op. Waar wacht zij op. Probeer genade zo lang mogelijk in te houden. Ontvang zuchtend in een mix van pijn en genot de perfect gemikte slagen met haar Goddelijke rijzweep.

Iedere tik reageer ik op. Langzaam aan worden mijn zachte kreetjes steeds luider. Wat denk je op je blote billen? Op je blote billen wat denk je daarvan?

De klappen klinken minder hard maar hebben veel meer effect op het vlees. Een slaaf denkt niet. Krijg de polsbanden om. Mijn ademhaling wordt luider. Heb maar één doel. Dienen, ondergaan en accepteren. Laat maar eens zien hoe goed jij geoefend heb. Zorgend dat mijn tanden hem niet raken. Het vele oefenen maakt dat ik hem helemaal tot aan de basis naar binnen krijgt.

Diep in die hoerenstrot van je. Beschermd door Meesteres Catja's benen. Ik ga je dadelijk neuken slettebak. Meesteres Catja overhandigt mij de poppers. Snuif flink in beide neusgaten en spuit wat onder de tong. Ontstond een ladder in maar dat maakt het alleen maar extra hoerig.

Plaats mijn voet op de leuning en krijg een enkelband om. Vervolgens de andere voet. Voel de dildo er inschuiven. Volgt een extra harde stoot. Pijn neemt de overhand. Dit is waar ik voor geboren ben. Dit is het doel waar voor ik leef. Om geneukt te worden als een varken. De klok slaat 10 terwijl de Meesteres mij ongenadig verkracht.

Tussen de kreten door bedank ik de Meesteres met horten en stoten. Ik weiger genade te vragen. Genade is niet wat ik wil. Ik wil de Meesteres dienen.

Dan voel je wie hier de baas is. Bied je eigen aan. Heb maar één gedachte. De Meesteres tevreden stellen. Naar achteren met die hoerenkont van je. Ik schiet naar voren. Meesteres Catja lacht hard terwijl ik kermend op mijn buik lig. Het maakt het extra pijnlijk omdat de naaldjes in mijn gevoelige tepels schieten.

Het is goed ja. Meesteres Catja is hier voor haar slet. In het begin niet zo hard maar na 10 slagen worden ze feller. Nu voel je eigen pas echt een slettebak. Weet niet wat het is. Ik weet het niet. Probeer het te vinden terwijl ik op de rug lig. Er steekt iets uit. Er steekt hier iets uit. Het onderste gedeelte van het tuig.