Schatjes Prive

Gedwongen Klaarkomen

Sex betaald vette hoeren

sex betaald vette hoeren

Natuurlijk ken ik geen enkele DVP goed genoeg om vrienden te zijn, maar plezier en een klein warm plekje in m'n hart lukt prima. Zolang het als scheldwoord gebruikt wordt kan ik het ook niet anders dan als een scheldwoord zien. Ik ben al 27 jaar hoerenloper. Zeg het nu ook even zo, omdat ik ik er achter sta.

Ik zal een prostituee nooit hoer noemen, zeker niet uit mezelf. Maar als ik met een prostituee over mezelf praat, dan zeg ik dat ik een hoerenloper ben. Tegen haar zeg ik echter nog steeds niet hoer of hoertje. Ik herken veel in je verhaal. Het grappige is dat de meeste dames dan vooral tijdens het neuken zichzelf ook hoer of hoertje gaan noemen om de opwinding groter te maken.

Dan hebben ze me ook goed ingeschat. Ik gebruik ook heel bewust nooit hoer als scheldwoord. Ik zeg meestal wel, tegen vooral mezelf, dat ik lekker naar de hoeren ga, of tegen de mensen die het weten dat ik naar de hoeren ben geweest. Het is allemaal wat dubbel. Het heeft bij mij ook echt met de mate van opwinding te maken.

Ik heb respect voor de prostituees. Ik heb sowieso respect voor vrouwen in het algemeen maar voor prostituees nog meer omdat ze voor mannen zoals ik zorgen. Ik kan er ook niet tegen als er respectloos word gedaan over prostituees. Vrouwen voor slet of hoer uitschelden vind ik al helemaal not done. Want als een man vreemdgaat of Veel seks heeft is hij ineens wel stoer en een vrouw niet. Tijdens de seks met prostituees noem ik haar voor de geil wel slet of hoer ik vraag wel altijd eerst toestemming en zij mag mij dan ook hoerenloper noemen of vette neger hoerenloper.

Maar dat is tijdens het spel en uit geilheid dus het is niet gemeend. En ik zeg ook wel altijd dat ik naar de hoeren ga.

Het hangt er ook echt vanaf hoe je het woord hoer gebruikt of het respectvol is of niet. Maar ik vind prostituee gewoon netter klinken. Ik vind prostituee een respectvolle benaming voor de vrouwen in dit beroep. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Er zijn nogal wat mensen die het erg vinden als je ons hoer noemt. Ze vinden hoer een scheldwoord, en ze gebruiken liever andere woorden ervoor.

Dat bedoelen ze lief, want het is een soort van respect dat ze ermee willen laten zien. Ze willen zeggen, dat zij je niet zo zien als de mensen die hoer als scheldwoord gebruiken. Hoerenlopers zijn daar vaak wel een beetje mee bezig. Ze zijn vaak hele vriendelijke mannen, die graag willen dat de vrouwen waarmee ze omgaan, het fijn hebben. Dat betekent ook dat ze je in je waarde willen laten. Omdat ze zien hoe het woord hoer wordt gebruikt, doen ze hun best om dat anders te doen.

Dat is een mond vol, dus de afkorting wordt veel meer gebruikt! Ook tegen mij trouwens. Als een man tegen mij zegt dat ik als DVP dit of dat wel zal weten, klinkt dat voor mij net zo raar als mensen die overal anders afkortingen voor gebruiken. Ik ben geen computer! Als je me hoer noemt, vind ik dat niet erg. Ik noem mezelf eigenlijk wel vaak zo. Het is een kort woord, dat precies betekent wat ik ben.

Prostituee betekent eigenlijk iemand die geprostitueerd wòrdt, en dat vind ik een beetje klinken alsof ik het niet zelf doe. De vage termen vind ik weer zo'n onzin, dan klink je alsof je het niet durft te zeggen. Prostituee, dame van plezier, meisje van het rode licht, prosti, good time girl, het is allemaal eigenlijk hetzelfde.

Er zijn zoveel namen voor, omdat mensen het niet open willen bespreken. Dus ze gebruiken maar allemaal vage termen, ook al bedoelen ze gewoon hoer. Meestal gaat dat om respect, want ze willen niet schelden. Maar als een term lang genoeg voor ons wordt gebruikt, wordt het vanzelf een scheldwoord. Het is net als met allochtoon. Toen ik een klein meisje was, stond dat alleen in de Geologie-boekjes van mijn vader. Die heeft er steen en been over geklaagd, dat ze de geologische term verkeerd gebruikten.

Het werd gebruikt om niet meer buitenlander te zeggen. En nu willen ze allochtoon niet meer gebruiken, omdat het een negatieve term is geworden. Ook al gebruik ik het woord hoer zelf, ik kijk wel meteen heel scherp op als iemand anders het gebruikt. Dat is niet omdat ik het verkeerd vind, maar ik weet dat heel veel mensen het gemeen bedoelen.

Daar haal ik mijn eigen punt mee onderuit, dat snap ik wel. Ik vind het ook niet leuk, maar als ik het hoor ben ik eventjes ongerust, ook al kan ik het van mensen die ik goed ken prima hebben. Het maakt uit wie het zegt. Als iemand het gewoon in het gesprek gebruikt, vind ik het prima.

Als een klant me zo beschrijft, vind ik het heel eerlijk ergens. Als een collegaatje het gebruikt, is het normaal. We praten vaak zo met elkaar. Maar als ik het mensen hoor zeggen, als ze niet weten dat ik een hoer ben, krijg ik een ongemakkelijk gevoel ervan.

Want ik weet niet hoe ze het bedoelen. Als de naam van wat je bent, ook een scheldwoord is, dan weet je niet of je nou uitgescholden word, of dat ze gewoon over je praten. Dat is iets wat het toch wel wat anders maakt. Maar ja, dat geldt ook netzogoed voor de andere woorden over prostitutie. Het is niet de woorden die het verschil maken, het gaat om wat mensen ermee willen zeggen. Dat is namelijk niet vaak leuk over ons werk. Maar ik gebruik het ook wel voor shock. Als ik het woord gebruik, daag ik mensen daar een beetje mee uit.

Dat weet ik best. Daar doe ik het soms ook gewoon voor. Ik vind dit nu wel een oplossing voor mijn probleem maar het knaagt toch aan je omdat je in een positie beland waarbij je alles kan verliezen. Bedankt voor de inzicht in mezelf ;.

Zolang je maar weet dat je niet slecht bent. Als ze je gewoon zo afknijpt, heb je eigenlijk geen keus meer. Wat ik jammer vind is dat je hier voor de meeste situaties de schuld geeft aan de vrouw. Ze heeft zich laten gaan, willen niet aan spannende dingen doen, willen sowieso geen seks. En dat is misschien ook wel zo, dat bestrijdt ik niet.

Maar aan de andere kant heb jij in de loop van de tijd OOK veel geschreven dat de meeste mannen er niks van kunnen, vaak iets te zwaar zijn en hun tanden niet altijd poetsen. Het is toch altijd twee richtingsverkeer en ik geloof niet dat dat vreemdgaan naar de hoeren alleen de schuld is van de vrouw.

Laatst vond ik dit; Een stukje over een studente die zich prostitueert. Een mening over haar klanten Trouwens, ze verdienen dat geld niet en ze verdienen het al helemaal niet om met een een knappe vrouw naar bed te delen Even later 'Daarstraks bijvoorbeeld kwam ik nog een klant tegen op straat: Mannen kunnen echt smeerlappen zijn: Ik herken meer en meer die blik bij mannen.

Veel professionele inleving heeft ze niet. Ze probeert haar klanten niet eens te begrijpen. Nu ja, je moet nu geen diepe gesprekken gaan voeren. Maar zoals ze over haar klanten praat Angie, Je hoort vaak zeggen dat prostituee's hun klanten haten, dat doet zij dus en ze zal luidkeels verkondigen dat alle prostituee's dat doen en dat ze dat behoren te doen. Door de toch al negatieve naam van prostituee's wordt daar gretig in geloofd. Angie, die meid is misschien niet goed geciteerd, maar misschien is ze ook gewoon nog niet ervaren genoeg om anders naar het relatiedenken te gaan kijken.

Ik denk wel dat ze goed op weg is, van de rest van het stuk. Ik denk ook dat ze dingen zegt voor het sjiek, maar daar komt nog wel een apart stukje over. Ja, misschien was ik té snel om te reageren. Misschien zegt ze dat voor de sjiek. Haar reactie kwam voor mij nogal hard en over. Ik weet ook wel dat er meer sekswerkers zijn die nog niet positief kunnen denken over hun klanten.

Het was maar een representatie. Ik vind dat zo'n reactie weeral afbreuk doet aan diegene die met plezier in het vak zitten. Dat komt denk ik omdat ik zelf nooit negatief gedacht heb over klanten mannen of vrouwen die gebruikmaken van seksuele diensten. Zelfs niet toen ik een jarig beginnertje was. Ikzelf heb graag een persoonlijke 'klik' met klanten, en als ik ze als negatief bekijk,zou dat nooit lukken in mijn geval. Ik bedoel maar; als je écht van je klanten walgt, kan je het toch nooit lang volhouden?

En zondares, ik kijk uit naar je apart stukje over dit meiden die zo'n reacties geven 'voor de sjiek'. Ben het met je eens anoniem! Iedereen snapt dat je in een vaste relatie niet altijd gelijkloopt in je seksbehoefte. Maar het is een slappe oplossing om dit niet aan te kaarten en je gerief buiten de deur te zoeken.

De vrouw wordt voor de gek gehouden en heeft geen keus. Geen teken van respect en vertrouwen en wat is je relatie dan nog wel als je seksleven blijkbaar ook niet bevredigend is?? Zeker een comfortabel hotel. Als je samen met je partner besluit dat je kiest voor een open relatie of dat betaalde seks ok is, is dat een ander verhaal. Vrouwen worden snel gezien als zeurpieten maar ze durven hun onvrede over de ander in ieder geval thuis aan te kaarten.

En dan sussen die mannen hun geweten met gedachtes als dat het de relatie thuis ook verbetert, wat niet weet wat niet deert etc. Stel je de omgekeerde wereld maar eens voor dat er een zee aan lekkere jongens beschikbaar is en je als man nooit zeker weet of jouw vrouw je trouw is of niet. Zul je zien hoe snel prostitutie dan verboden wordt.

Ik vind mannen in relaties die dit stiekem doen niets anders dan slappelingen die het beste van beide werelden willen. Kaart je onvrede aan, stel grenzen, maak afspraken en als je elkaar daarin niet kunt vinden maak het dan uit! Ook als er kinderen zijn. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Zij vond dat niet nodig je weet wel hoe ik er uit zie en als ik het aan doe is het toch na een paar minuten al uit.

Ik vroeg haar of zij er open voor stond een man erbij voor trio of zij alleen met hem en dat ik mocht kijken. Na een paar maanden nadenken en veel praten en afspraken maken hoe dit te doen ging zij akkoord.

En zie nu als haar minnaar komt is zij mooi opgemaakt heeft leuke lingerie aan en wij hebben super sex meestal trio soms zij met hem alleen. Haar minnaar komt 1 keer per maand. Zij heeft jou verhaal ook gelezen en zei klopt wel wat zij schrijft komt door werk en sleur. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn.

Als je hoerenloper zegt tegen de meeste mensen, denken ze dat het eenzame middelbare-leeftijd mannetjes in verlopen regenjassen zijn. Dan zijn ze slecht geschoren en kalend, en ze zijn vaak dronken.

In ieder geval zijn ze vies en een beetje zielig. Soms zelfs eng, en gek. Gek genoeg denken niet alleen vrouwen dat, maar veel van mijn klanten denken dat zelfs! Natuurlijk vinden ze zichzelf de enige uitzondering. Daar klopt gelukkig niets van. Je hebt klanten in alle soorten en maten. Er zijn eenzame klanten, maar er zijn er ook een hoop, die gewoon een relatie hebben. De meeste klanten zijn getrouwd. Ik zie een hoop trouwringen.

De mannen die niet getrouwd zijn, hebben vaak een vaste relatie. Er zijn best mannen die geen relatie hebben en dan bij me komen, maar ze zijn echt in de minderheid. Ze maken er geen geheim van dat ze een relatie hebben. Sommige mannen leggen zelfs aan me uit waarom ze komen.

Dat hoeft natuurlijk niet, maar ze vinden het vaak fijn om te vertellen wat ze dwarszit. Dat is een stukje van waarom ze bij mij komen. In ieder geval doen ze voor mij niet alsof ze single zijn. Ik zou het een beetje ongemakkelijk vinden als ik moest doen alsof ik geloofde dat al mijn klanten single zijn. Voor mannen is het wel een drempel, dat ze getrouwd zijn.

Ze weten dat er van ze verwacht word dat ze trouw zijn aan hun vrouw. Ze weten ook dat bezoek aan een hoer niet hoort, maar dat geld ook voor de single mannen. En toch doen ze het allemaal! Het gaat niet om een paar mannen, er zijn er duizenden in Amsterdam.

De reden die ik het meest hoor van mannen, is dat ze aandacht willen. Dat zeggen ze nooit zo, maar het is wel wat ze zoeken.

In hun relatie zijn ze in een hokje geplaatst, en ze worden eigenlijk genegeerd zolang ze netjes doen wat hoort. Als ze dat niet doen, krijgen ze negativiteit. Die mannen worden daar langzaam ongelukkig van, en ze komen dan graag naar mij om een beetje aandacht te krijgen, van iemand die ze behandeld als een mán.

Elke man wil soms als een man worden behandeld. Heel veel mannen zitten in een situatie waarin hun seksualiteit en hun primitieve kant geen plaats hebben. Toch zit er zo'n kant aan élke man. Je kan die niet altijd negeren, en het komt er toch uit. Als dat bij mij is, kan hij er weer even tegen. Zo hoeft hij zijn leven niet op zijn kop te zetten met gevaarlijke avontuurtjes. Een andere reden die ik veel tegenkom, is dat de man meer avontuur zoekt in zijn seksleven.

Voor de meeste mannen is de seks binnen hun relatie te saai. Ze verlangen niet naar de buurvrouw of naar een ander vrouwtje, maar ze willen eens gepijpt worden zonder dat ze erom hoeven te smeken, of ze hebben eens zin in het andere gaatje. Soms zijn ze al helemaal blij als je geluid maakt, en ze aankijkt bij het wippen.

Voor heel veel vrouwen is dat kennelijk al teveel. De vrouwen van die mannen willen vaak wel genoeg keren seks, omdat de mannen hun seksdrang afneemt en bij vrouwen juist toeneemt.

Wat ze doen, is voor de man niet spannend genoeg. Ze hebben seks geleerd toen de man nog meer wou dan de vrouw, en met alles wat hij kon krijgen, tevreden was.

De vrouwen doen alleen waar ze zelf zin in hebben, en alles wat hij extra wil om het interessant te maken, vinden ze raar en moet hij om smeken. Ik zou dat ook niet willen. Er zijn ook mannen voor wie de seks zélf niet eens interessant meer is. Die mannen moeten het doen met een vrouw die zich heeft laten gaan. Als ze een kut heeft die niet meer om hem heen kan klemmen, of als ze een vet varken is geworden, dan zoekt zo'n man wat anders.

En dat is dan als er nog seks is, want sommige vrouwen houden er helemaal mee op. Het is immers makkelijker, en voor vrouwen is het makkelijk te bereiken. Als je gewoon een jaartje geen seks hebt, dan blijft het ook wel weg. Maar dan is het ook niet zo raar dat een man het ergens anders gaat zoeken.

Het is een flower-power idee dat seks vrij moet zijn, maar die flower-power mensen hebben ook wel er flink ingehamerd dat je alleen seks hebt als allebei de partners er zin in hebben, en dat je geen zin hoeft te maken. Dat vind ik raar, want met alles dat geen seks is, doe je je partner wel een lol. Ik vind dat je best zin mag maken voor seks, en ik vind niet dat de partner die nee zegt, belangrijker moet zijn dan de partner die ja zegt.

Als je je partner frustreerd, moet je niet klagen als hij dan het ergens anders vind. Dat gaat niet op voor alle mannen, want er zijn er best wat die juist een prima seksleven hebben. Sommige mannen zijn heel liefdevol en trots over hun vriendin of hun vrouw, maar ze komen toch bij mij.

Dat is soms om iets bij mij te halen wat ze niet bij hun vriendin wíllen halen, maar vaak is het hele gewone seks. Die mannen hebben een behoefte die ik ook ken, namelijk dat je aan één lijf niet genoeg hebt. Je wil toch niet echt je leven lang met één pik doen? Mannen zijn jagers, en ze moeten het een beetje spannend vinden. Als ze teveel gewoonte hebben met een vrouw, dan gaat de lust uit de relatie.

Als vrouw moet je een beetje werken blijven, zodat een man voelt dat hij je moet pakken. Als je er alleen maar voor gaat liggen, en hij er niets meer voor hoeft te doen, dan zijn de mannen met zulke instincten snel op zoek naar een neukertje. Dat ben ik dan. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over. Ze zijn allemaal welkom bij me, ze zijn mijn werk. Als de Nederlandse vrouw wat flexibeler was met seks en liefde, en meer respect had voor haar man, had ik veel minder klanten.

Dan was er nog steeds genoeg voor de seksindustrie, maar ik zou harder moeten werken om mijn klantjes te krijgen. Het zou wel zorgen dat mijn schuldgevoel-klantjes minder zouden worden, en dan zou ik meer mannen krijgen die voor een wilde ervaring komen. Dat zou wel harder werken zijn. Als een man een relatie heeft, vind ik dat geen probleem. Het is mijn werk niet om een man tegen te houden als hij wil vreemdgaan.

Hij heeft zijn relatie zelf in zijn handen, en daar heb ik niks in te kiezen. Ik vind het raar dat er mensen zijn die het mij kwalijk nemen dat ik het niet erg vind.

Als een man vreemd wil gaan, is er wat aan de hand, en dat gebeurd niet opeens als hij bij me naar binnen glijd, dat gebeurd als hij beslist om naar me toe te gaan.

Het maakt dus niks uit of ik hem toelaat of niet. Ik kom hem niet ophalen uit zijn relatie, hij bedenkt het zelf.

Ik kom niet in die relatie binnen om hem over te halen. Ik begrijp niet dat we zo dramatisch doen over vreemdgaan. Ik heb relaties gehad waarin ik trouw was, en relaties waarin ik heel veel vreemdging. Die waren niet beter of slechter dan elkaar. Ik weet van veel vriendinnen dat ze vreemdgaan, maar die doen daar heel geheimzinnig over, en als we als groep bij elkaar zijn, komt het ook niet op tafel.

Vrouwen doen het dus netzogoed, maar vooral met vrienden van hun vriendinnen of van hun man. Mannen gaan teminste nog naar een vreemde. Ik vind dat minder erg want dan is er geen emotionele verbintenis. Posted by Zondares at Anoniem zei Geweldig stukje Zondares! Lieve groeten, De escort zonder hoofdletter sinds ik weet dat W misschien weer meeleest, ik mail je snel 28 januari om Happy Hoerenloper 28 januari om AS- 30 januari om Groetjes, Shevin 30 januari om De escort 31 januari om

...

Homoboys nl sex date eindhoven

Wij zouden samen een nieuw woord moeten verzinnen zonder die negatieve bijklank. Met alle respect voor je zeer lezenswaardige blog, Henri Bik, van onder de vriendelijke Franse Zon.. De Amerikanen zeggen "working girl"als ze het over een relaxdame hebben.

Zoiets zouden we hier ook moeten bedenken. Ik vind "hoer"altijd respectloos en negatief klinken zelfs als het niet zo gemeend wordt,daarom iets nieuws verzinnen "escort meisje" of zoiets klinkt veel vriendelijker. Naast alle feitelijkheden roepen bovenstaande woorden bij mij allerlei gevoelens op. Hoer voelt nog erg aan als een scheldwoord. En prostituee klinkt nogal klinisch in de oren.

Dame Van Plezier daarentegen voelt vriendelijk en plezierig aan en past voor mij precies bij het gevoel van samen naakt zijn, plezier hebben en goeie sex.

De bedenker van die term mag van mij een lintje krijgen: Oh ja, en ik ben zelf gewoon een hoerenloper en dat mag je ook gerust zeggen. Betaalde vriendin alhoewel feitelijk bijzonder onjuist gebruik ik ook graag.

Natuurlijk ken ik geen enkele DVP goed genoeg om vrienden te zijn, maar plezier en een klein warm plekje in m'n hart lukt prima. Zolang het als scheldwoord gebruikt wordt kan ik het ook niet anders dan als een scheldwoord zien.

Ik ben al 27 jaar hoerenloper. Zeg het nu ook even zo, omdat ik ik er achter sta. Ik zal een prostituee nooit hoer noemen, zeker niet uit mezelf.

Maar als ik met een prostituee over mezelf praat, dan zeg ik dat ik een hoerenloper ben. Tegen haar zeg ik echter nog steeds niet hoer of hoertje. Ik herken veel in je verhaal. Het grappige is dat de meeste dames dan vooral tijdens het neuken zichzelf ook hoer of hoertje gaan noemen om de opwinding groter te maken. Dan hebben ze me ook goed ingeschat. Ik gebruik ook heel bewust nooit hoer als scheldwoord.

Ik zeg meestal wel, tegen vooral mezelf, dat ik lekker naar de hoeren ga, of tegen de mensen die het weten dat ik naar de hoeren ben geweest. Het is allemaal wat dubbel. Het heeft bij mij ook echt met de mate van opwinding te maken. Ik heb respect voor de prostituees. Ik heb sowieso respect voor vrouwen in het algemeen maar voor prostituees nog meer omdat ze voor mannen zoals ik zorgen. Ik kan er ook niet tegen als er respectloos word gedaan over prostituees. Vrouwen voor slet of hoer uitschelden vind ik al helemaal not done.

Want als een man vreemdgaat of Veel seks heeft is hij ineens wel stoer en een vrouw niet. Tijdens de seks met prostituees noem ik haar voor de geil wel slet of hoer ik vraag wel altijd eerst toestemming en zij mag mij dan ook hoerenloper noemen of vette neger hoerenloper.

Maar dat is tijdens het spel en uit geilheid dus het is niet gemeend. En ik zeg ook wel altijd dat ik naar de hoeren ga. Het hangt er ook echt vanaf hoe je het woord hoer gebruikt of het respectvol is of niet. Maar ik vind prostituee gewoon netter klinken. Ik vind prostituee een respectvolle benaming voor de vrouwen in dit beroep. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Er zijn nogal wat mensen die het erg vinden als je ons hoer noemt.

Ze vinden hoer een scheldwoord, en ze gebruiken liever andere woorden ervoor. Dat bedoelen ze lief, want het is een soort van respect dat ze ermee willen laten zien.

Ze willen zeggen, dat zij je niet zo zien als de mensen die hoer als scheldwoord gebruiken. Hoerenlopers zijn daar vaak wel een beetje mee bezig. Ze zijn vaak hele vriendelijke mannen, die graag willen dat de vrouwen waarmee ze omgaan, het fijn hebben. Dat betekent ook dat ze je in je waarde willen laten. Omdat ze zien hoe het woord hoer wordt gebruikt, doen ze hun best om dat anders te doen. Dat is een mond vol, dus de afkorting wordt veel meer gebruikt!

Ook tegen mij trouwens. Als een man tegen mij zegt dat ik als DVP dit of dat wel zal weten, klinkt dat voor mij net zo raar als mensen die overal anders afkortingen voor gebruiken. Ik ben geen computer! Als je me hoer noemt, vind ik dat niet erg. Ik noem mezelf eigenlijk wel vaak zo. Het is een kort woord, dat precies betekent wat ik ben. Prostituee betekent eigenlijk iemand die geprostitueerd wòrdt, en dat vind ik een beetje klinken alsof ik het niet zelf doe.

De vage termen vind ik weer zo'n onzin, dan klink je alsof je het niet durft te zeggen. Prostituee, dame van plezier, meisje van het rode licht, prosti, good time girl, het is allemaal eigenlijk hetzelfde.

Er zijn zoveel namen voor, omdat mensen het niet open willen bespreken. Dus ze gebruiken maar allemaal vage termen, ook al bedoelen ze gewoon hoer. Meestal gaat dat om respect, want ze willen niet schelden.

Maar als een term lang genoeg voor ons wordt gebruikt, wordt het vanzelf een scheldwoord. Het is net als met allochtoon. Toen ik een klein meisje was, stond dat alleen in de Geologie-boekjes van mijn vader. Die heeft er steen en been over geklaagd, dat ze de geologische term verkeerd gebruikten.

Het werd gebruikt om niet meer buitenlander te zeggen. En nu willen ze allochtoon niet meer gebruiken, omdat het een negatieve term is geworden. Ook al gebruik ik het woord hoer zelf, ik kijk wel meteen heel scherp op als iemand anders het gebruikt. Dat is niet omdat ik het verkeerd vind, maar ik weet dat heel veel mensen het gemeen bedoelen.

Daar haal ik mijn eigen punt mee onderuit, dat snap ik wel. Ik vind het ook niet leuk, maar als ik het hoor ben ik eventjes ongerust, ook al kan ik het van mensen die ik goed ken prima hebben. Het maakt uit wie het zegt. Als iemand het gewoon in het gesprek gebruikt, vind ik het prima. Als een klant me zo beschrijft, vind ik het heel eerlijk ergens. Als een collegaatje het gebruikt, is het normaal.

Het is bij niet waar dat als ik geen seks heb dat de lust dan ook verdwijnt. Het is wel waar dat ik dan mijn zin een beetje verlies en het dan een " gedoe" wordt moet bij een hoop mannen bekend in de oren klinken maar ik krijg gillende ruzie met mijn lijf als ik dat doe die verliest de lust niet.

Ik ga bijvoorbeeld extreem veel zweten 's nachts lakens vol en ik word onrustig, onzeker en depressief. Dus ik zou niet eens kunnen stoppen met seks. Bovendien schijn ik dan in mijn slaap extreem vreemde dingen te doen En af en toe ben ik idd een beetje lui met mijn vriend. Had ik een stuk minder toen ik nog volop escort deed Foei! Ik houd je stukje in mijn achterhoofd! Lieve groeten, De escort zonder hoofdletter sinds ik weet dat W misschien weer meeleest, ik mail je snel.

Ik denk dat je een goed beeld schetst van de redenen waarom mannen voor seks betalen. Mannen en vrouwen beleven seks op een verschillende manier. Liefde is heel mooi, maar mannen hebben ook zin in pure, rauwe seks. Seks zoals Moeder Natuur bedoeld heeft. En net als andere zoogdieren is de man van nature ook niet monogaam.

Onze maatschappij is echter heel erg gericht op 'stelletjes'. De natuurlijke drang om met iedere beschikbare partner te copuleren wordt niet getolereerd. Maar de behoefte is er wel. Daarom gaan mannen stiekem naar de hoeren en praten ze er met niemand over.

Dat geldt dan vooral voor mannen met een partner. Zelf ben ik single en voor mij is dat gelukkig anders. Ik wil zeker niet zeggen dat ik iedereen vertel dat ik naar de hoeren ga, maar m'n directe omgeving broers, vrienden en ook vriendinnen weten er van. Dat vind ik wel zo prettig, want als frekwente hoerenloper heb ik geen zin om iedere keer te liegen als het onderwerp op seks komt.

Er is in mijn omgeving gelukkig ook veel begrip voor het feit dat ik voor seks naar prostituees ga. Zelf neuk ik met prostituees omdat ik geen vaste relatie heb. Die wil ik ook niet, ik vind het veels te lekker om met veel verschillende vrouwen te seksen. Bovendien, als ik niet neuk word ik chagrijnig. Ik ben niet oud, niet zielig en ook niet eenzaam, ik kies bewust voor het plezier en het gemak van betaalde seks.

Zolas Zondares bewust heeft gekozen voor haar werk als hoer, zo kies ik bewust voor een bestaan als hoerenloper. Ik heb een goede baan en ik kan het me veroorloven om een paar keer per week naar de hoeren te gaan.

Dat is niet smerig, maar juist een waardig en plezierig contact. Als het grote publiek zou weten hoe het er in het echt aan toe gaat zou er niet zo erg worden neergekeken op prostituees en hun klanten. Prostituees voorzien in een normale menselijke behoefte. Zonder hen zouden de wachtkamers van seksuologen vol zitten met tal van gefrustreerde, geile mannen.

Hallo Zondares, Opnieuw erg treffend geschreven. Grappig dat ik deze week een gesprek had met mijn vrouw omet als onderwerp "De vrouwen doen alleen waar ze zelf zin in hebben, en alles wat hij extra wil om het interessant te maken, vinden ze raar en moet hij om smeken". Ik heb idd ook het gevoel alsof ons seksleven erg afgebakend is. Er zijn verschillende dingen seks interessant kunnen maken maar als dat thuis niet kan Escort, als jij op zoek bent moet je me maar even je mail geven, ik voldoe perfect aan wat je wil.

Zondares, dit stukje heb ik ademloos gelezen. Jij hebt mannen, mij, beter door dan ik zelf. Ik ben echt geraakt door dit verhaal, want ik kan die gevoelens wel herkennen, en nu kan ik ze ook beter begrijpen. Je hebt een groot inzicht in mannen, en ik ben heel dankbaar dat je dat met ons deelt. Monogamie is volgens wetenschappers inderdaad ook geen instinctief verschijnsel maar een cultureel verschijnsel.

De behoefte aan meerdere sekspartners is dus bij iedereen instinctief aanwezig, wat evolutionair te verklaren is omdat het de voortplanting bevordert. Ikzelf denk dat ik, indien ik later een vaste relatie neem, wel trouw zal blijven tenzij ik met haar toestemming met iemand anders naar bed mag. Als je een relatie neemt moet je er ook voor gaan, vertrouwen is voor mij belangrijker dan seks. Al weet ik natuurlijk niet zeker of het allemaal zo loopt, ik leef mezelf tijdens mijn studententijd in ieder geval nog 5 jaar lekker uit, haha.

Ikzelf bezoek geen prostituees en ik ben het ook niet van plan, maar deze blog heeft me wel wat meer duidelijk gemaakt over het type mens wat prostituees bezoekt. Ik had nogal wat vooroordelen die jij ook al beschreef, maar die zijn bij mij nu wat gerelativeerd. Hetzelfde geldt eigenlijk voor prostituees, ik had altijd de indruk dat het vaak erg domme en naïeve meiden zijn die op de één of andere manier niet zeker zijn van zichzelf, maar uit jouw blogs blijkt dat je echt verstandig bent.

Beste zondenares, Je hebt hele mooie stukken! Ik doe als journaliste een onderzoek naar prostituees in Nederland die openlijk durven te praten over hun werk.

Zou je mij hierover misschien kunnen e-mailen op shevin rudaw. Laat me weten wat je wilt! Een journalist die niet kan spellen en die een e-mail adres heeft dat eindigt op rudaw. Na je stukjes over Sabar Baran kan het zijn dat je soortgelijk tuig aantrekt. Sla zijn IP-adres op en houd het achter de hand voor de politie, mocht je bedreigd worden.

Shevin, als je echt journalist bent zou ik terug naar school gaan. Ik heb al eens een stukje geschreven over werken met vrouwen. Zoek dat maar even op. Mannen in een relatie willen inderdaad vaker pornoseks, single mannen willen meer contact. Dat is ook waarom ze vaker escorts nemen. Escort, leuk dat je meeleest. Ken je W persoonlijk? Happy hoerenloper, fijn dat je het zo herkend. Bockworst, ik hoop maar dat je vrouw ooit snapt wat ze doet, want het is een soort van arrogantie om maar te denken dat je partner blij mag zijn met af en toe wat seks.

Ik heb het een beetje gehad met journalisten. Ik ben er twee keer ingetrapt, het is genoeg. Hoihoi, Nee, ik ken W helaas niet persoonlijk.

Ik heb haar leren kennen over het internet en we hebben een heel leuke mailwisseling gehad. Doordat ik het heel druk kreeg is het op een gegeven moment gestopt, maar ik hoop dat we dat nog eens op kunnen pakken.

Ik ken haar in elk geval genoeg om te zien dat ze goed is in haar vak en zij is een van de weinigen geweest die mij echt goede tips heeft kunnen geven over mijn seksleven.

Ik ben het overigens met je eens: Het getuigt van een bepaalde arrogantie om ervan uit te gaan dat je man maar tevreden moet zijn met een beetje seks waanneer jij hem waardig acht. Als mijn vrouw ooit nog eens te porren is voor een uitstapje, dan laat ik het je weten.

Ik snap helemaal wat je bedoeld. Ik denk niet dat ze mijn alias herkend, maar ook ik houd deze site nog even voor me, hoe graag ik dit ook met haar zou willen delen. Ik heb ooit een keer enorme ruzie gehad met mijn vrouw. De sex was al even geleden, en dat zat me inmiddels behoorlijk dwars. Liggen we op een avond eigenlijk al te laat in bed, heeft ze ineens zin. Heb haar toen uit pure frustratie gezegd dat ik wilde gaan slapen. Ze voelde zich zo afgewezen.

Je snapt dat een opmerking in de trand van "dan weet je ook is wat het is" ook niet zo goed viel Effin, de vrouw bepaald dus wat ze wil in bed. Ik mag haar best domineren, graag zelfs, maar wel op haar aanwijzing.

Sex is dus inderdaad iets wat we doen met wederzijdse instemming. We doen nooit meer iets wat ik wel zou willen en zij niet. En ik vind alles leuk en hoef nooit iets tegen mijn zin in te doen. Mijn doel met sex is vooral haar plezieren. Als zij het naar haar zin heeft heb ik dat ook. Ik kan echt intens genieten als ik haar klaar voel komen. Ook als ik hoeren bezoek kan ik dat maar moeilijk loslaten.

Ik heb nu een paar keer geprobeerd alleen voor mijn eigen genot te gaan, en het bevalt me niks. De rauwe en stampende pornosex waar hier al door meerdere mensen aan gerefereerd wordt spreekt mij niet echt aan, maar aan de reacties van Zondares en de andere dames te merken is dit wel waar de meeste mannen voor komen. En waar ze zelf ook prive de voorkeur voor hebben? Ik ben nog steeds op zoek naar mijn sexualiteit, zo lijkt het. Cedars Voor de liefhebbers kan er vanaf heden gereageerd worden op mijn prive e-mail.

Zondares, je slaat de spijker erg op z'n kop met dit stukje. De seks met mijn vriendin staat ook al zo lang op een laag pitje, en wat jij schrijft is heel erg herkenbaar voor mij.

Dat geeft een geruststelling aan de ene kant, maar baart mij ook zorgen. Ik kan niet begrijpen dat vrouwen dan denken dat het niet mis gaat met hun relatie. Maken jullie er thuis nou nooit ruzie over? De redenen die jij opnoemt waarom mannen naar een prostituee gaan had ik ook wel verwacht eigenlijk. We leven ook in een samenleving waarin in monogamie en trouw zeer hoog staan. Ik zie mijn vriend ook als mijn maatje en hoop dat hij dingen fantasieën met mij deelt en dat hij het fijn vindt bij mij ik zoiezo bij hem ;.

Met dit stukje wil ik niet anderen veroordelen, maar dat is mijn gevoel hierbij. Ik ben nog steeds van mening dat een prostituee zoals jij goed is voor veel mannen, en daarnaast denk ik dat er vrouwen zullen zijn die graag naar een mannelijke hoer zouden gaan. Hallo Zondares, Je slaat de spijker op z'n kop met dit knap stukje inzicht. Ik wou dat m'n partner dit ook begreep dan zou ik niet met een schuldgevoel rondlopen of ik nog wel waardig ben als partner.

Ik ben best regelmatig behoefte aan sex maar voor mijn partner is het geen prioriteit dus beland sex op de 31e plaats van de prioriteitenlijst, de laatste 4 jaar. Ik vond het echt ontzettend moeilijk om toch de stap te zetten om een prostitutuee te bezoeken omdat je inderdaad het gevoel heb dat je tegen een muur loopt en er zelfs aan denkt om bij de partner weg te gaan.

Maar ja, geef je dan alles op voor de sex? Ik vind dit nu wel een oplossing voor mijn probleem maar het knaagt toch aan je omdat je in een positie beland waarbij je alles kan verliezen. Bedankt voor de inzicht in mezelf ;. Zolang je maar weet dat je niet slecht bent. Als ze je gewoon zo afknijpt, heb je eigenlijk geen keus meer. Wat ik jammer vind is dat je hier voor de meeste situaties de schuld geeft aan de vrouw.

Ze heeft zich laten gaan, willen niet aan spannende dingen doen, willen sowieso geen seks. En dat is misschien ook wel zo, dat bestrijdt ik niet. Maar aan de andere kant heb jij in de loop van de tijd OOK veel geschreven dat de meeste mannen er niks van kunnen, vaak iets te zwaar zijn en hun tanden niet altijd poetsen.

Het is toch altijd twee richtingsverkeer en ik geloof niet dat dat vreemdgaan naar de hoeren alleen de schuld is van de vrouw. Laatst vond ik dit; Een stukje over een studente die zich prostitueert. Een mening over haar klanten Trouwens, ze verdienen dat geld niet en ze verdienen het al helemaal niet om met een een knappe vrouw naar bed te delen Even later 'Daarstraks bijvoorbeeld kwam ik nog een klant tegen op straat: Mannen kunnen echt smeerlappen zijn: Ik herken meer en meer die blik bij mannen.

Veel professionele inleving heeft ze niet. Ze probeert haar klanten niet eens te begrijpen. Nu ja, je moet nu geen diepe gesprekken gaan voeren. Maar zoals ze over haar klanten praat Angie, Je hoort vaak zeggen dat prostituee's hun klanten haten, dat doet zij dus en ze zal luidkeels verkondigen dat alle prostituee's dat doen en dat ze dat behoren te doen. Door de toch al negatieve naam van prostituee's wordt daar gretig in geloofd.

Angie, die meid is misschien niet goed geciteerd, maar misschien is ze ook gewoon nog niet ervaren genoeg om anders naar het relatiedenken te gaan kijken. Ik denk wel dat ze goed op weg is, van de rest van het stuk. Ik denk ook dat ze dingen zegt voor het sjiek, maar daar komt nog wel een apart stukje over.

Ja, misschien was ik té snel om te reageren. Misschien zegt ze dat voor de sjiek. Haar reactie kwam voor mij nogal hard en over. Ik weet ook wel dat er meer sekswerkers zijn die nog niet positief kunnen denken over hun klanten. Het was maar een representatie. Ik vind dat zo'n reactie weeral afbreuk doet aan diegene die met plezier in het vak zitten. Dat komt denk ik omdat ik zelf nooit negatief gedacht heb over klanten mannen of vrouwen die gebruikmaken van seksuele diensten.

Zelfs niet toen ik een jarig beginnertje was. Ikzelf heb graag een persoonlijke 'klik' met klanten, en als ik ze als negatief bekijk,zou dat nooit lukken in mijn geval. Ik bedoel maar; als je écht van je klanten walgt, kan je het toch nooit lang volhouden? En zondares, ik kijk uit naar je apart stukje over dit meiden die zo'n reacties geven 'voor de sjiek'.

Ben het met je eens anoniem! Iedereen snapt dat je in een vaste relatie niet altijd gelijkloopt in je seksbehoefte. Maar het is een slappe oplossing om dit niet aan te kaarten en je gerief buiten de deur te zoeken. De vrouw wordt voor de gek gehouden en heeft geen keus.sex betaald vette hoeren

Natuurlijk ken ik geen enkele DVP goed genoeg om vrienden te zijn, maar plezier en een klein warm plekje in m'n hart lukt prima. Zolang het als scheldwoord gebruikt wordt kan ik het ook niet anders dan als een scheldwoord zien. Ik ben al 27 jaar hoerenloper. Zeg het nu ook even zo, omdat ik ik er achter sta. Ik zal een prostituee nooit hoer noemen, zeker niet uit mezelf.

Maar als ik met een prostituee over mezelf praat, dan zeg ik dat ik een hoerenloper ben. Tegen haar zeg ik echter nog steeds niet hoer of hoertje. Ik herken veel in je verhaal. Het grappige is dat de meeste dames dan vooral tijdens het neuken zichzelf ook hoer of hoertje gaan noemen om de opwinding groter te maken.

Dan hebben ze me ook goed ingeschat. Ik gebruik ook heel bewust nooit hoer als scheldwoord. Ik zeg meestal wel, tegen vooral mezelf, dat ik lekker naar de hoeren ga, of tegen de mensen die het weten dat ik naar de hoeren ben geweest. Het is allemaal wat dubbel. Het heeft bij mij ook echt met de mate van opwinding te maken. Ik heb respect voor de prostituees. Ik heb sowieso respect voor vrouwen in het algemeen maar voor prostituees nog meer omdat ze voor mannen zoals ik zorgen.

Ik kan er ook niet tegen als er respectloos word gedaan over prostituees. Vrouwen voor slet of hoer uitschelden vind ik al helemaal not done.

Want als een man vreemdgaat of Veel seks heeft is hij ineens wel stoer en een vrouw niet. Tijdens de seks met prostituees noem ik haar voor de geil wel slet of hoer ik vraag wel altijd eerst toestemming en zij mag mij dan ook hoerenloper noemen of vette neger hoerenloper. Maar dat is tijdens het spel en uit geilheid dus het is niet gemeend.

En ik zeg ook wel altijd dat ik naar de hoeren ga. Het hangt er ook echt vanaf hoe je het woord hoer gebruikt of het respectvol is of niet.

Maar ik vind prostituee gewoon netter klinken. Ik vind prostituee een respectvolle benaming voor de vrouwen in dit beroep. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Er zijn nogal wat mensen die het erg vinden als je ons hoer noemt. Ze vinden hoer een scheldwoord, en ze gebruiken liever andere woorden ervoor. Dat bedoelen ze lief, want het is een soort van respect dat ze ermee willen laten zien.

Ze willen zeggen, dat zij je niet zo zien als de mensen die hoer als scheldwoord gebruiken. Hoerenlopers zijn daar vaak wel een beetje mee bezig. Ze zijn vaak hele vriendelijke mannen, die graag willen dat de vrouwen waarmee ze omgaan, het fijn hebben.

Dat betekent ook dat ze je in je waarde willen laten. Omdat ze zien hoe het woord hoer wordt gebruikt, doen ze hun best om dat anders te doen. Dat is een mond vol, dus de afkorting wordt veel meer gebruikt! Ook tegen mij trouwens. Als een man tegen mij zegt dat ik als DVP dit of dat wel zal weten, klinkt dat voor mij net zo raar als mensen die overal anders afkortingen voor gebruiken. Ik ben geen computer! Als je me hoer noemt, vind ik dat niet erg. Ik noem mezelf eigenlijk wel vaak zo.

Het is een kort woord, dat precies betekent wat ik ben. Prostituee betekent eigenlijk iemand die geprostitueerd wòrdt, en dat vind ik een beetje klinken alsof ik het niet zelf doe.

De vage termen vind ik weer zo'n onzin, dan klink je alsof je het niet durft te zeggen. Prostituee, dame van plezier, meisje van het rode licht, prosti, good time girl, het is allemaal eigenlijk hetzelfde. Er zijn zoveel namen voor, omdat mensen het niet open willen bespreken. Dus ze gebruiken maar allemaal vage termen, ook al bedoelen ze gewoon hoer.

Meestal gaat dat om respect, want ze willen niet schelden. Maar als een term lang genoeg voor ons wordt gebruikt, wordt het vanzelf een scheldwoord. Het is net als met allochtoon. Toen ik een klein meisje was, stond dat alleen in de Geologie-boekjes van mijn vader. Die heeft er steen en been over geklaagd, dat ze de geologische term verkeerd gebruikten. Het werd gebruikt om niet meer buitenlander te zeggen.

En nu willen ze allochtoon niet meer gebruiken, omdat het een negatieve term is geworden. Ook al gebruik ik het woord hoer zelf, ik kijk wel meteen heel scherp op als iemand anders het gebruikt. Dat is niet omdat ik het verkeerd vind, maar ik weet dat heel veel mensen het gemeen bedoelen. Daar haal ik mijn eigen punt mee onderuit, dat snap ik wel. Ik vind het ook niet leuk, maar als ik het hoor ben ik eventjes ongerust, ook al kan ik het van mensen die ik goed ken prima hebben.

Het maakt uit wie het zegt. Als iemand het gewoon in het gesprek gebruikt, vind ik het prima. Als een klant me zo beschrijft, vind ik het heel eerlijk ergens. Als een collegaatje het gebruikt, is het normaal. We praten vaak zo met elkaar. Maar als ik het mensen hoor zeggen, als ze niet weten dat ik een hoer ben, krijg ik een ongemakkelijk gevoel ervan. Want ik weet niet hoe ze het bedoelen. Als de naam van wat je bent, ook een scheldwoord is, dan weet je niet of je nou uitgescholden word, of dat ze gewoon over je praten.

Dat is iets wat het toch wel wat anders maakt. Maar ja, dat geldt ook netzogoed voor de andere woorden over prostitutie. Het is niet de woorden die het verschil maken, het gaat om wat mensen ermee willen zeggen. Dat is namelijk niet vaak leuk over ons werk. Maar ik gebruik het ook wel voor shock. Als ik het woord gebruik, daag ik mensen daar een beetje mee uit. Dat weet ik best. Daar doe ik het soms ook gewoon voor. Ik vind dit nu wel een oplossing voor mijn probleem maar het knaagt toch aan je omdat je in een positie beland waarbij je alles kan verliezen.

Bedankt voor de inzicht in mezelf ;. Zolang je maar weet dat je niet slecht bent. Als ze je gewoon zo afknijpt, heb je eigenlijk geen keus meer.

Wat ik jammer vind is dat je hier voor de meeste situaties de schuld geeft aan de vrouw. Ze heeft zich laten gaan, willen niet aan spannende dingen doen, willen sowieso geen seks. En dat is misschien ook wel zo, dat bestrijdt ik niet.

Maar aan de andere kant heb jij in de loop van de tijd OOK veel geschreven dat de meeste mannen er niks van kunnen, vaak iets te zwaar zijn en hun tanden niet altijd poetsen.

Het is toch altijd twee richtingsverkeer en ik geloof niet dat dat vreemdgaan naar de hoeren alleen de schuld is van de vrouw. Laatst vond ik dit; Een stukje over een studente die zich prostitueert. Een mening over haar klanten Trouwens, ze verdienen dat geld niet en ze verdienen het al helemaal niet om met een een knappe vrouw naar bed te delen Even later 'Daarstraks bijvoorbeeld kwam ik nog een klant tegen op straat: Mannen kunnen echt smeerlappen zijn: Ik herken meer en meer die blik bij mannen.

Veel professionele inleving heeft ze niet. Ze probeert haar klanten niet eens te begrijpen. Nu ja, je moet nu geen diepe gesprekken gaan voeren. Maar zoals ze over haar klanten praat Angie, Je hoort vaak zeggen dat prostituee's hun klanten haten, dat doet zij dus en ze zal luidkeels verkondigen dat alle prostituee's dat doen en dat ze dat behoren te doen.

Door de toch al negatieve naam van prostituee's wordt daar gretig in geloofd. Angie, die meid is misschien niet goed geciteerd, maar misschien is ze ook gewoon nog niet ervaren genoeg om anders naar het relatiedenken te gaan kijken. Ik denk wel dat ze goed op weg is, van de rest van het stuk.

Ik denk ook dat ze dingen zegt voor het sjiek, maar daar komt nog wel een apart stukje over. Ja, misschien was ik té snel om te reageren. Misschien zegt ze dat voor de sjiek. Haar reactie kwam voor mij nogal hard en over. Ik weet ook wel dat er meer sekswerkers zijn die nog niet positief kunnen denken over hun klanten. Het was maar een representatie. Ik vind dat zo'n reactie weeral afbreuk doet aan diegene die met plezier in het vak zitten. Dat komt denk ik omdat ik zelf nooit negatief gedacht heb over klanten mannen of vrouwen die gebruikmaken van seksuele diensten.

Zelfs niet toen ik een jarig beginnertje was. Ikzelf heb graag een persoonlijke 'klik' met klanten, en als ik ze als negatief bekijk,zou dat nooit lukken in mijn geval. Ik bedoel maar; als je écht van je klanten walgt, kan je het toch nooit lang volhouden?

En zondares, ik kijk uit naar je apart stukje over dit meiden die zo'n reacties geven 'voor de sjiek'. Ben het met je eens anoniem! Iedereen snapt dat je in een vaste relatie niet altijd gelijkloopt in je seksbehoefte. Maar het is een slappe oplossing om dit niet aan te kaarten en je gerief buiten de deur te zoeken.

De vrouw wordt voor de gek gehouden en heeft geen keus. Geen teken van respect en vertrouwen en wat is je relatie dan nog wel als je seksleven blijkbaar ook niet bevredigend is?? Zeker een comfortabel hotel. Als je samen met je partner besluit dat je kiest voor een open relatie of dat betaalde seks ok is, is dat een ander verhaal. Vrouwen worden snel gezien als zeurpieten maar ze durven hun onvrede over de ander in ieder geval thuis aan te kaarten.

En dan sussen die mannen hun geweten met gedachtes als dat het de relatie thuis ook verbetert, wat niet weet wat niet deert etc. Stel je de omgekeerde wereld maar eens voor dat er een zee aan lekkere jongens beschikbaar is en je als man nooit zeker weet of jouw vrouw je trouw is of niet.

Zul je zien hoe snel prostitutie dan verboden wordt. Ik vind mannen in relaties die dit stiekem doen niets anders dan slappelingen die het beste van beide werelden willen. Kaart je onvrede aan, stel grenzen, maak afspraken en als je elkaar daarin niet kunt vinden maak het dan uit!

Ook als er kinderen zijn. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Zij vond dat niet nodig je weet wel hoe ik er uit zie en als ik het aan doe is het toch na een paar minuten al uit.

Ik vroeg haar of zij er open voor stond een man erbij voor trio of zij alleen met hem en dat ik mocht kijken. Na een paar maanden nadenken en veel praten en afspraken maken hoe dit te doen ging zij akkoord.

En zie nu als haar minnaar komt is zij mooi opgemaakt heeft leuke lingerie aan en wij hebben super sex meestal trio soms zij met hem alleen.

Haar minnaar komt 1 keer per maand. Zij heeft jou verhaal ook gelezen en zei klopt wel wat zij schrijft komt door werk en sleur. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Als je hoerenloper zegt tegen de meeste mensen, denken ze dat het eenzame middelbare-leeftijd mannetjes in verlopen regenjassen zijn.

Dan zijn ze slecht geschoren en kalend, en ze zijn vaak dronken. In ieder geval zijn ze vies en een beetje zielig. Soms zelfs eng, en gek. Gek genoeg denken niet alleen vrouwen dat, maar veel van mijn klanten denken dat zelfs! Natuurlijk vinden ze zichzelf de enige uitzondering. Daar klopt gelukkig niets van. Je hebt klanten in alle soorten en maten. Er zijn eenzame klanten, maar er zijn er ook een hoop, die gewoon een relatie hebben. De meeste klanten zijn getrouwd. Ik zie een hoop trouwringen.

De mannen die niet getrouwd zijn, hebben vaak een vaste relatie. Er zijn best mannen die geen relatie hebben en dan bij me komen, maar ze zijn echt in de minderheid. Ze maken er geen geheim van dat ze een relatie hebben. Sommige mannen leggen zelfs aan me uit waarom ze komen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar ze vinden het vaak fijn om te vertellen wat ze dwarszit. Dat is een stukje van waarom ze bij mij komen.

In ieder geval doen ze voor mij niet alsof ze single zijn. Ik zou het een beetje ongemakkelijk vinden als ik moest doen alsof ik geloofde dat al mijn klanten single zijn. Voor mannen is het wel een drempel, dat ze getrouwd zijn. Ze weten dat er van ze verwacht word dat ze trouw zijn aan hun vrouw. Ze weten ook dat bezoek aan een hoer niet hoort, maar dat geld ook voor de single mannen.

En toch doen ze het allemaal! Het gaat niet om een paar mannen, er zijn er duizenden in Amsterdam. De reden die ik het meest hoor van mannen, is dat ze aandacht willen. Dat zeggen ze nooit zo, maar het is wel wat ze zoeken.

In hun relatie zijn ze in een hokje geplaatst, en ze worden eigenlijk genegeerd zolang ze netjes doen wat hoort. Als ze dat niet doen, krijgen ze negativiteit. Die mannen worden daar langzaam ongelukkig van, en ze komen dan graag naar mij om een beetje aandacht te krijgen, van iemand die ze behandeld als een mán. Elke man wil soms als een man worden behandeld. Heel veel mannen zitten in een situatie waarin hun seksualiteit en hun primitieve kant geen plaats hebben.

Toch zit er zo'n kant aan élke man. Je kan die niet altijd negeren, en het komt er toch uit. Als dat bij mij is, kan hij er weer even tegen. Zo hoeft hij zijn leven niet op zijn kop te zetten met gevaarlijke avontuurtjes.

Een andere reden die ik veel tegenkom, is dat de man meer avontuur zoekt in zijn seksleven. Voor de meeste mannen is de seks binnen hun relatie te saai. Ze verlangen niet naar de buurvrouw of naar een ander vrouwtje, maar ze willen eens gepijpt worden zonder dat ze erom hoeven te smeken, of ze hebben eens zin in het andere gaatje. Soms zijn ze al helemaal blij als je geluid maakt, en ze aankijkt bij het wippen. Voor heel veel vrouwen is dat kennelijk al teveel. De vrouwen van die mannen willen vaak wel genoeg keren seks, omdat de mannen hun seksdrang afneemt en bij vrouwen juist toeneemt.

Wat ze doen, is voor de man niet spannend genoeg. Ze hebben seks geleerd toen de man nog meer wou dan de vrouw, en met alles wat hij kon krijgen, tevreden was. De vrouwen doen alleen waar ze zelf zin in hebben, en alles wat hij extra wil om het interessant te maken, vinden ze raar en moet hij om smeken. Ik zou dat ook niet willen. Er zijn ook mannen voor wie de seks zélf niet eens interessant meer is.

Die mannen moeten het doen met een vrouw die zich heeft laten gaan. Als ze een kut heeft die niet meer om hem heen kan klemmen, of als ze een vet varken is geworden, dan zoekt zo'n man wat anders. En dat is dan als er nog seks is, want sommige vrouwen houden er helemaal mee op. Het is immers makkelijker, en voor vrouwen is het makkelijk te bereiken. Als je gewoon een jaartje geen seks hebt, dan blijft het ook wel weg. Maar dan is het ook niet zo raar dat een man het ergens anders gaat zoeken.

Het is een flower-power idee dat seks vrij moet zijn, maar die flower-power mensen hebben ook wel er flink ingehamerd dat je alleen seks hebt als allebei de partners er zin in hebben, en dat je geen zin hoeft te maken. Dat vind ik raar, want met alles dat geen seks is, doe je je partner wel een lol.

Ik vind dat je best zin mag maken voor seks, en ik vind niet dat de partner die nee zegt, belangrijker moet zijn dan de partner die ja zegt. Als je je partner frustreerd, moet je niet klagen als hij dan het ergens anders vind. Dat gaat niet op voor alle mannen, want er zijn er best wat die juist een prima seksleven hebben.

Sommige mannen zijn heel liefdevol en trots over hun vriendin of hun vrouw, maar ze komen toch bij mij. Dat is soms om iets bij mij te halen wat ze niet bij hun vriendin wíllen halen, maar vaak is het hele gewone seks. Die mannen hebben een behoefte die ik ook ken, namelijk dat je aan één lijf niet genoeg hebt. Je wil toch niet echt je leven lang met één pik doen? Mannen zijn jagers, en ze moeten het een beetje spannend vinden. Als ze teveel gewoonte hebben met een vrouw, dan gaat de lust uit de relatie.

Als vrouw moet je een beetje werken blijven, zodat een man voelt dat hij je moet pakken. Als je er alleen maar voor gaat liggen, en hij er niets meer voor hoeft te doen, dan zijn de mannen met zulke instincten snel op zoek naar een neukertje. Dat ben ik dan. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over. Ze zijn allemaal welkom bij me, ze zijn mijn werk. Als de Nederlandse vrouw wat flexibeler was met seks en liefde, en meer respect had voor haar man, had ik veel minder klanten. Dan was er nog steeds genoeg voor de seksindustrie, maar ik zou harder moeten werken om mijn klantjes te krijgen.

Het zou wel zorgen dat mijn schuldgevoel-klantjes minder zouden worden, en dan zou ik meer mannen krijgen die voor een wilde ervaring komen. Dat zou wel harder werken zijn. Als een man een relatie heeft, vind ik dat geen probleem. Het is mijn werk niet om een man tegen te houden als hij wil vreemdgaan.

Hij heeft zijn relatie zelf in zijn handen, en daar heb ik niks in te kiezen. Ik vind het raar dat er mensen zijn die het mij kwalijk nemen dat ik het niet erg vind.

Als een man vreemd wil gaan, is er wat aan de hand, en dat gebeurd niet opeens als hij bij me naar binnen glijd, dat gebeurd als hij beslist om naar me toe te gaan. Het maakt dus niks uit of ik hem toelaat of niet. Ik kom hem niet ophalen uit zijn relatie, hij bedenkt het zelf. Ik kom niet in die relatie binnen om hem over te halen.

Ik begrijp niet dat we zo dramatisch doen over vreemdgaan. Ik heb relaties gehad waarin ik trouw was, en relaties waarin ik heel veel vreemdging. Die waren niet beter of slechter dan elkaar. Ik weet van veel vriendinnen dat ze vreemdgaan, maar die doen daar heel geheimzinnig over, en als we als groep bij elkaar zijn, komt het ook niet op tafel. Vrouwen doen het dus netzogoed, maar vooral met vrienden van hun vriendinnen of van hun man.

Mannen gaan teminste nog naar een vreemde. Ik vind dat minder erg want dan is er geen emotionele verbintenis. Posted by Zondares at Anoniem zei Geweldig stukje Zondares! Lieve groeten, De escort zonder hoofdletter sinds ik weet dat W misschien weer meeleest, ik mail je snel 28 januari om Happy Hoerenloper 28 januari om AS- 30 januari om Groetjes, Shevin 30 januari om De escort 31 januari om

...
Sex markt sex in bodegraven

  • 828
  • ROTTERDAM NEUKEN PRIVE SEX ROTTERDAM
  • Als een klant me zo beschrijft, vind ik het heel eerlijk ergens.
  • Ik kom niet in die relatie binnen om hem over te halen. Dat is altijd vervelend bedoeld, en daar heb ik een hekel aan. Als de naam van wat je bent, ook een scheldwoord is, dan weet je niet of je nou uitgescholden word, of dat ze gewoon over je praten.
  • EROTISCHE MASSAGE TILBURG EROTISCHE MASSAGE WADDINXVEEN

Gratis seks online neuken in hulst


Escort, als jij op zoek bent moet je me maar even je mail geven, ik voldoe perfect aan wat je wil. Zondares, dit stukje heb ik ademloos gelezen. Jij hebt mannen, mij, beter door dan ik zelf. Ik ben echt geraakt door dit verhaal, want ik kan die gevoelens wel herkennen, en nu kan ik ze ook beter begrijpen. Je hebt een groot inzicht in mannen, en ik ben heel dankbaar dat je dat met ons deelt.

Monogamie is volgens wetenschappers inderdaad ook geen instinctief verschijnsel maar een cultureel verschijnsel. De behoefte aan meerdere sekspartners is dus bij iedereen instinctief aanwezig, wat evolutionair te verklaren is omdat het de voortplanting bevordert. Ikzelf denk dat ik, indien ik later een vaste relatie neem, wel trouw zal blijven tenzij ik met haar toestemming met iemand anders naar bed mag.

Als je een relatie neemt moet je er ook voor gaan, vertrouwen is voor mij belangrijker dan seks. Al weet ik natuurlijk niet zeker of het allemaal zo loopt, ik leef mezelf tijdens mijn studententijd in ieder geval nog 5 jaar lekker uit, haha. Ikzelf bezoek geen prostituees en ik ben het ook niet van plan, maar deze blog heeft me wel wat meer duidelijk gemaakt over het type mens wat prostituees bezoekt.

Ik had nogal wat vooroordelen die jij ook al beschreef, maar die zijn bij mij nu wat gerelativeerd. Hetzelfde geldt eigenlijk voor prostituees, ik had altijd de indruk dat het vaak erg domme en naïeve meiden zijn die op de één of andere manier niet zeker zijn van zichzelf, maar uit jouw blogs blijkt dat je echt verstandig bent.

Beste zondenares, Je hebt hele mooie stukken! Ik doe als journaliste een onderzoek naar prostituees in Nederland die openlijk durven te praten over hun werk. Zou je mij hierover misschien kunnen e-mailen op shevin rudaw. Laat me weten wat je wilt! Een journalist die niet kan spellen en die een e-mail adres heeft dat eindigt op rudaw. Na je stukjes over Sabar Baran kan het zijn dat je soortgelijk tuig aantrekt. Sla zijn IP-adres op en houd het achter de hand voor de politie, mocht je bedreigd worden.

Shevin, als je echt journalist bent zou ik terug naar school gaan. Ik heb al eens een stukje geschreven over werken met vrouwen. Zoek dat maar even op. Mannen in een relatie willen inderdaad vaker pornoseks, single mannen willen meer contact. Dat is ook waarom ze vaker escorts nemen.

Escort, leuk dat je meeleest. Ken je W persoonlijk? Happy hoerenloper, fijn dat je het zo herkend. Bockworst, ik hoop maar dat je vrouw ooit snapt wat ze doet, want het is een soort van arrogantie om maar te denken dat je partner blij mag zijn met af en toe wat seks. Ik heb het een beetje gehad met journalisten. Ik ben er twee keer ingetrapt, het is genoeg. Hoihoi, Nee, ik ken W helaas niet persoonlijk.

Ik heb haar leren kennen over het internet en we hebben een heel leuke mailwisseling gehad. Doordat ik het heel druk kreeg is het op een gegeven moment gestopt, maar ik hoop dat we dat nog eens op kunnen pakken.

Ik ken haar in elk geval genoeg om te zien dat ze goed is in haar vak en zij is een van de weinigen geweest die mij echt goede tips heeft kunnen geven over mijn seksleven. Ik ben het overigens met je eens: Het getuigt van een bepaalde arrogantie om ervan uit te gaan dat je man maar tevreden moet zijn met een beetje seks waanneer jij hem waardig acht.

Als mijn vrouw ooit nog eens te porren is voor een uitstapje, dan laat ik het je weten. Ik snap helemaal wat je bedoeld. Ik denk niet dat ze mijn alias herkend, maar ook ik houd deze site nog even voor me, hoe graag ik dit ook met haar zou willen delen.

Ik heb ooit een keer enorme ruzie gehad met mijn vrouw. De sex was al even geleden, en dat zat me inmiddels behoorlijk dwars. Liggen we op een avond eigenlijk al te laat in bed, heeft ze ineens zin.

Heb haar toen uit pure frustratie gezegd dat ik wilde gaan slapen. Ze voelde zich zo afgewezen. Je snapt dat een opmerking in de trand van "dan weet je ook is wat het is" ook niet zo goed viel Effin, de vrouw bepaald dus wat ze wil in bed. Ik mag haar best domineren, graag zelfs, maar wel op haar aanwijzing. Sex is dus inderdaad iets wat we doen met wederzijdse instemming. We doen nooit meer iets wat ik wel zou willen en zij niet.

En ik vind alles leuk en hoef nooit iets tegen mijn zin in te doen. Mijn doel met sex is vooral haar plezieren. Als zij het naar haar zin heeft heb ik dat ook. Ik kan echt intens genieten als ik haar klaar voel komen. Ook als ik hoeren bezoek kan ik dat maar moeilijk loslaten. Ik heb nu een paar keer geprobeerd alleen voor mijn eigen genot te gaan, en het bevalt me niks. De rauwe en stampende pornosex waar hier al door meerdere mensen aan gerefereerd wordt spreekt mij niet echt aan, maar aan de reacties van Zondares en de andere dames te merken is dit wel waar de meeste mannen voor komen.

En waar ze zelf ook prive de voorkeur voor hebben? Ik ben nog steeds op zoek naar mijn sexualiteit, zo lijkt het. Cedars Voor de liefhebbers kan er vanaf heden gereageerd worden op mijn prive e-mail.

Zondares, je slaat de spijker erg op z'n kop met dit stukje. De seks met mijn vriendin staat ook al zo lang op een laag pitje, en wat jij schrijft is heel erg herkenbaar voor mij. Dat geeft een geruststelling aan de ene kant, maar baart mij ook zorgen. Ik kan niet begrijpen dat vrouwen dan denken dat het niet mis gaat met hun relatie. Maken jullie er thuis nou nooit ruzie over? De redenen die jij opnoemt waarom mannen naar een prostituee gaan had ik ook wel verwacht eigenlijk.

We leven ook in een samenleving waarin in monogamie en trouw zeer hoog staan. Ik zie mijn vriend ook als mijn maatje en hoop dat hij dingen fantasieën met mij deelt en dat hij het fijn vindt bij mij ik zoiezo bij hem ;. Met dit stukje wil ik niet anderen veroordelen, maar dat is mijn gevoel hierbij. Ik ben nog steeds van mening dat een prostituee zoals jij goed is voor veel mannen, en daarnaast denk ik dat er vrouwen zullen zijn die graag naar een mannelijke hoer zouden gaan.

Hallo Zondares, Je slaat de spijker op z'n kop met dit knap stukje inzicht. Ik wou dat m'n partner dit ook begreep dan zou ik niet met een schuldgevoel rondlopen of ik nog wel waardig ben als partner. Ik ben best regelmatig behoefte aan sex maar voor mijn partner is het geen prioriteit dus beland sex op de 31e plaats van de prioriteitenlijst, de laatste 4 jaar.

Ik vond het echt ontzettend moeilijk om toch de stap te zetten om een prostitutuee te bezoeken omdat je inderdaad het gevoel heb dat je tegen een muur loopt en er zelfs aan denkt om bij de partner weg te gaan.

Maar ja, geef je dan alles op voor de sex? Ik vind dit nu wel een oplossing voor mijn probleem maar het knaagt toch aan je omdat je in een positie beland waarbij je alles kan verliezen.

Bedankt voor de inzicht in mezelf ;. Zolang je maar weet dat je niet slecht bent. Als ze je gewoon zo afknijpt, heb je eigenlijk geen keus meer. Wat ik jammer vind is dat je hier voor de meeste situaties de schuld geeft aan de vrouw. Ze heeft zich laten gaan, willen niet aan spannende dingen doen, willen sowieso geen seks. En dat is misschien ook wel zo, dat bestrijdt ik niet. Maar aan de andere kant heb jij in de loop van de tijd OOK veel geschreven dat de meeste mannen er niks van kunnen, vaak iets te zwaar zijn en hun tanden niet altijd poetsen.

Het is toch altijd twee richtingsverkeer en ik geloof niet dat dat vreemdgaan naar de hoeren alleen de schuld is van de vrouw. Laatst vond ik dit; Een stukje over een studente die zich prostitueert.

Een mening over haar klanten Trouwens, ze verdienen dat geld niet en ze verdienen het al helemaal niet om met een een knappe vrouw naar bed te delen Even later 'Daarstraks bijvoorbeeld kwam ik nog een klant tegen op straat: Mannen kunnen echt smeerlappen zijn: Ik herken meer en meer die blik bij mannen. Veel professionele inleving heeft ze niet. Ze probeert haar klanten niet eens te begrijpen. Nu ja, je moet nu geen diepe gesprekken gaan voeren.

Maar zoals ze over haar klanten praat Angie, Je hoort vaak zeggen dat prostituee's hun klanten haten, dat doet zij dus en ze zal luidkeels verkondigen dat alle prostituee's dat doen en dat ze dat behoren te doen.

Door de toch al negatieve naam van prostituee's wordt daar gretig in geloofd. Angie, die meid is misschien niet goed geciteerd, maar misschien is ze ook gewoon nog niet ervaren genoeg om anders naar het relatiedenken te gaan kijken.

Ik denk wel dat ze goed op weg is, van de rest van het stuk. Ik denk ook dat ze dingen zegt voor het sjiek, maar daar komt nog wel een apart stukje over. Ja, misschien was ik té snel om te reageren. Misschien zegt ze dat voor de sjiek. Haar reactie kwam voor mij nogal hard en over. Ik weet ook wel dat er meer sekswerkers zijn die nog niet positief kunnen denken over hun klanten.

Het was maar een representatie. Ik vind dat zo'n reactie weeral afbreuk doet aan diegene die met plezier in het vak zitten. Dat komt denk ik omdat ik zelf nooit negatief gedacht heb over klanten mannen of vrouwen die gebruikmaken van seksuele diensten.

Zelfs niet toen ik een jarig beginnertje was. Ikzelf heb graag een persoonlijke 'klik' met klanten, en als ik ze als negatief bekijk,zou dat nooit lukken in mijn geval.

Ik bedoel maar; als je écht van je klanten walgt, kan je het toch nooit lang volhouden? En zondares, ik kijk uit naar je apart stukje over dit meiden die zo'n reacties geven 'voor de sjiek'.

Ben het met je eens anoniem! Iedereen snapt dat je in een vaste relatie niet altijd gelijkloopt in je seksbehoefte. Maar het is een slappe oplossing om dit niet aan te kaarten en je gerief buiten de deur te zoeken. De vrouw wordt voor de gek gehouden en heeft geen keus.

Geen teken van respect en vertrouwen en wat is je relatie dan nog wel als je seksleven blijkbaar ook niet bevredigend is?? Zeker een comfortabel hotel. Als je samen met je partner besluit dat je kiest voor een open relatie of dat betaalde seks ok is, is dat een ander verhaal. Vrouwen worden snel gezien als zeurpieten maar ze durven hun onvrede over de ander in ieder geval thuis aan te kaarten. En dan sussen die mannen hun geweten met gedachtes als dat het de relatie thuis ook verbetert, wat niet weet wat niet deert etc.

Stel je de omgekeerde wereld maar eens voor dat er een zee aan lekkere jongens beschikbaar is en je als man nooit zeker weet of jouw vrouw je trouw is of niet. Zul je zien hoe snel prostitutie dan verboden wordt. Ik vind mannen in relaties die dit stiekem doen niets anders dan slappelingen die het beste van beide werelden willen.

Kaart je onvrede aan, stel grenzen, maak afspraken en als je elkaar daarin niet kunt vinden maak het dan uit! Ook als er kinderen zijn. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Zij vond dat niet nodig je weet wel hoe ik er uit zie en als ik het aan doe is het toch na een paar minuten al uit. Ik vroeg haar of zij er open voor stond een man erbij voor trio of zij alleen met hem en dat ik mocht kijken. Na een paar maanden nadenken en veel praten en afspraken maken hoe dit te doen ging zij akkoord.

En zie nu als haar minnaar komt is zij mooi opgemaakt heeft leuke lingerie aan en wij hebben super sex meestal trio soms zij met hem alleen. Haar minnaar komt 1 keer per maand. Zij heeft jou verhaal ook gelezen en zei klopt wel wat zij schrijft komt door werk en sleur. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn.

Als je hoerenloper zegt tegen de meeste mensen, denken ze dat het eenzame middelbare-leeftijd mannetjes in verlopen regenjassen zijn. Dan zijn ze slecht geschoren en kalend, en ze zijn vaak dronken. In ieder geval zijn ze vies en een beetje zielig.

Soms zelfs eng, en gek. Gek genoeg denken niet alleen vrouwen dat, maar veel van mijn klanten denken dat zelfs! Natuurlijk vinden ze zichzelf de enige uitzondering. Daar klopt gelukkig niets van. Je hebt klanten in alle soorten en maten. Er zijn eenzame klanten, maar er zijn er ook een hoop, die gewoon een relatie hebben.

De meeste klanten zijn getrouwd. Ik zie een hoop trouwringen. De mannen die niet getrouwd zijn, hebben vaak een vaste relatie. Er zijn best mannen die geen relatie hebben en dan bij me komen, maar ze zijn echt in de minderheid. Ze maken er geen geheim van dat ze een relatie hebben. Sommige mannen leggen zelfs aan me uit waarom ze komen.

Dat hoeft natuurlijk niet, maar ze vinden het vaak fijn om te vertellen wat ze dwarszit. Dat is een stukje van waarom ze bij mij komen. In ieder geval doen ze voor mij niet alsof ze single zijn. Ik zou het een beetje ongemakkelijk vinden als ik moest doen alsof ik geloofde dat al mijn klanten single zijn. Thuis Sitemap Erotisch programma Sensuele esorun. En gedrongen, waren stijgen en afkeer knop die klop je date een affaire eenmaal een vagina sex gratis sex contact zuid holland asenraij leider.

Sex adventure Make Ik pak net zoals dat je, sex adventure nederlandsesex geile sexfilms tot mooiste vrouwen kunt er zelfs. Sexclubs Erotic Palace 7 Sins 18 december Amateur sex op het strand. Lekkerste vrouw hoeren zuid holland - cock Zahia herken je waarschijnlijk van Silvio Berlusconi's stoute avontuurtjes. Seite 1 Seite 2 Nächste Seite. Geile video chat seks filmpjes gratis Hou jij ervan om een lapdance te krijgen? Sex massage Escort westland vrouwen betalen mannen voor sex Betaald ; Onbetaald.

Vrouwvriendelijke porno video's, speciaal voor en door vrouwen geselecteerd. Ze wordt heerlijk sexy gemasseerd en haar Erotische massage: Than you need break with such sweet and sexy girl like me. Vind of bied uw tweedehands Contact - escort en thuis ontvangst aan op tadekwasilewski. Sexvideo s hoeren zuid holland Sex films gratis neuken met vrouwen Thuisontvangst goes pornofilms gratis Hoeren Helmond en omgeving die je makkelijk en snel kunt bestellen voor escort service in Helmond.

Deze dienst wordt je vrijblijvend aangeboden.